Komt dit jou bekend voor?

 

Je bent erg moe, hebt weinig energie en belandt ‘s avonds dan ook vaak uitgeput op de bank.

Je vindt je baan eigenlijk niet meer zo leuk en wilt liever iets anders gaan doen.

Je bent altijd druk en hebt weinig tijd voor jezelf.

Je hebt het gevoel dat er meer is in het leven, maar je ziet even niet welke kant je op wilt.

Je weet eigenlijk helemaal niet zo goed waar je van droomt en wat je nu echt gelukkig maakt.

 

Gratis challenge op reis naar jezelf
Gratis challenge op reis naar jezelf

Wat gaan we doen tijdens de workshop
‘Wat wil je nou écht?!’?

Veel van onze dromen en wensen blijven in ons hoofd hangen en daar doen we dan vervolgens niets mee. We bedenken namelijk super snel allerlei redenen waardoor het niet zal lukken.

Zoals:

 • Het komt nu echt even niet uit;
 • Ik ben nog niet goed genoeg. Ik moet eerst nog…;
 • Ik heb er niet genoeg geld voor;
 • Ik denk dat anderen dit niet leuk vinden dat ik dit ga doen;
 • Niemand zit hier op te wachten.

Etc etc. 

Maar dit is zo zonde!

Tijdens de workshop gaan we kijken naar waar jij ook alweer (stiekem) van droomt. Je stapt even uit je drukke leven, laat je volle to-do-lijstje lekker thuis en kunt je je tijdens deze workshop helemaal op jouzelf richten. Om verder te gaan ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kunt gaan bereiken. Dit doen we o.a. door het maken van een visionboard. En wat dacht je van een geweldige groep mensen die in een soortgelijke situatie zitten als jij? Er gaan vast en zeker mooie gesprekken ontstaan!

 

 

Lijkt dat je wel wat?

WAT IS EEN VISIONBOARD?

Een visionboard is een fijne manier om je wensen, dromen en doelen te achterhalen en vervolgens visueel te maken. In kleur, sfeer en beeld haal je alles wat bij jou van binnen zit naar buiten en geef je het op een krachtige vorm weer op papier. Samen kijken we naar jouw visionboard en de betekenis ervan. Dat kan zoveel inzichten geven! Het visionboard geeft je richting en maakt helder welke stappen je kunt gaan zetten. 

Door je wensen en dromen visueel te maken, komen ze meer tot leven. En door er vervolgens iedere dag naar te kijken, word je er steeds aan herinnerd waar je naartoe wilt. 

Na deze workshop…

 

 • … heb je inzicht in welke richting je op wilt met je leven en welke stappen je daarvoor kunt zetten;
 • … weet je wat de dingen zijn waar je energie van krijgt;
 • … durf je weer echt te dromen;
 • … heb je ervaren hoe het is om je te omringen met gelijkgestemden;
 • … weet je hoe fijn het is om je bezig te houden met de dingen waar je van droomt!

Wat is jouw investering?

 

Een compleet verzorgde workshop op ZATERDAG 16 NOVEMBER van 10.00 – 16.00 uur op een te gekke locatie in Schiedam. Een workshop boordevol inspiratie en waardoor je met volle energie naar huis gaat. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Meld je dan zeker aan!

De kosten voor deze workshop zijn € 69,- (inclusief BTW).
Check de early-bird korting hieronder!!

DAT IS INCLUSIEF:

 

  • Een inspirerende workshop op een toffe locatie
  • Alle materialen die we gebruiken tijdens de workshop;
  • Koffie, thee en water en een heerlijk gezonde lunch;
  • Een toffe goodiebag met leuke items!


Korting!

Maak gebruik van de earlybird-korting. Meld jij je aan vóór maandag 23 september? Dan betaal je maar € 54,- (inclusief BTW). Gebruik bij je betaling de code EARLYBIRD en de korting wordt direct afgeschreven.

 

Ben je deelnemers geweest aan de challenge ‘Op reis naar jezelf’?
Dan krijg jij een speciale korting. Stuur me even een berichtje en dan zorg ik ervoor dat de korting verrekend wordt.

 

Zie ik jou op 16 november of twijfel je nog?

 

Ik kan niet wachten om op zaterdag 16 november met jou een te gekke en inspirerende dag te beleven. Weet jij nog niet helemaal zeker of deze workshop geschikt is voor jou? Vraag dan hieronder een telefoon- of Skype-gesprek met mij aan. Dan maken we een afspraak om samen te kijken of deze workshop iets voor jou is. Geheel vrijblijvend uiteraard.

OVER MIJ EN ONTDEK JE BESTEMMING

Een aantal jaar geleden maakte ik mijn eerste verre reis naar Zuid-Afrika. Een reis waarvan ik heel duidelijk voelde dat ik hem moest maken. Ik zat niet lekker in mijn vel, mijn lichaam deed pijn, werk en relaties kostten me veel energie en ik wist helemaal niet meer wat ik wilde. Het was een van mijn beste keuzes ooit! Op reis had ik namelijk echt de tijd om stil te staan bij wie ik ben en wat ik (stiekem) echt wilde.

Reizen heeft op mij altijd het effect dat ik dichter bij mezelf kom; bij wat ik wil, wie ik ben en waar ik van droom. En reizen hoeft niet altijd naar de andere kant van de wereld. Ook dichter bij huis kun je dit resultaat al merken. Ik help jou graag bij het stilstaan en het creëren van tijd voor jezelf. Want dat is zó belangrijk in deze hectische maatschappij. 

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om op tijd op de rem te trappen, jezelf wat tijd te gunnen om tot rust te komen en weer te starten met dromen. Ik was mega perfectionistisch, deed precies wat er van me gevraagd werd en wilde iedereen tevreden houden. Daarbij vergat ik één ding: mezelf. De vele reizen die ik gemaakt heb en een fantastisch coachingstraject hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik nu mijn droom leef: ik reis de wereld rond en organiseer retreats! En dat maakt me zó gelukkig! 

En dat gun ik jou ook… Het leven gaan leiden waar je van droomt.

Om deze reden organiseer ik retreats. Tijdens een retreat ben je zeker van een rustgevende omgeving, een fantastische locatie met heerlijke faciliteiten, persoonlijke coaching en gezonde voeding. Je hoeft zelf niets uit te zoeken, kunt je omringen met een fantastische groep vrouwen en je hebt echt even de tijd voor jezelf om tot rust te komen. Je leert jezelf beter kennen, komt erachter wat jouw beperkende gedachten en blokkades zijn en ontdekt waar je naartoe wilt met je leven.

Ook organiseer ik workshops. Een dag aan de slag met jouw dromen en doelen en ervoor zorgen dat je weer een stapje dichterbij het leven komt dat je het liefst zou willen leven! Een leven dat meer bij jou past en waar je echt gelukkig van wordt! 

Ben jij erbij? 

 

Liefs, Kim

Instagram

Volgen wij elkaar al op Instagram? Ik deel hier alles over de mooie reizen die ik maak en al mijn belevingen en inzichten in het dagelijks leven.