Komt dit jou bekend voor?

 

Je bent erg moe, hebt weinig energie en belandt ‘s avonds vaak uitgeput op de bank.

Je ziet op je werk de uren voorbij tikken en je kunt niet wachten tot je weer naar huis mag. Stiekem zou je zó graag iets anders gaan doen.

Je bent altijd druk met alles en iedereen en hebt weinig tijd voor jezelf, waardoor je nooit toekomt aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Je hebt het gevoel dat er meer is in het leven, maar je ziet even niet welke kant je op wilt. Je piekert je suf, maar je komt eigenlijk geen stap verder. 

Iedereen praat over dromen, maar jij weet eigenlijk helemaal niet zo goed waar je van droomt en wat je nu echt gelukkig maakt.

 

Dan is deze workshop “Wat wil je nou écht?!” geknipt voor jou!

“Je weet dat je dingen graag anders zou willen. Maar wat dan? Waar begin je? En hoe doe je dat?”

Veel van onze dromen en wensen blijven in ons hoofd hangen en daar doen we niets mee.
Misschien herken jij wel de redenen die we verzinnen waardoor het toch niet zal gaan lukken. Zoals:

 • Ik doe het wel over een paar jaar, nu komt het echt niet uit;
 • Ik ben nog niet goed genoeg. Ik ga eerst nog die cursus volgen, drie jaar ervaring opdoen en zorgen dat ik alles weet over dit onderwerp;
 • Ik heb er niet genoeg geld voor;
 • Wat zullen anderen wel niet denken als ik dit ga doen?!;
 • Niemand zit hierop te wachten.

Maar dit is zó zonde…
Het is tijd om onze verlangens en dromen de aandacht te geven die ze verdienen!

Hoe tof zou het zijn als jij…

 • … iedere dag thuis vol energie thuiskomt na jouw werkdag;
 • … weet wat de dingen zijn waar je energie van krijgt en daarvan veel meer in je leven creëert;
 • … als je iedere dag het gevoel van enthousiasme en rust voelt; dat gevoel dat je ook hebt als je op vakantie bent;
 • … inzicht hebt in welke richting je op wilt met je leven en welke stappen je daarvoor kunt zetten;
 • … durft om weer écht te dromen;
 • … hebt ervaren hoe het is om je te omringen met gelijkgestemden;
 • … weet hoe fijn het is om je bezig te houden met de dingen waar je van droomt?

 

Om daar te komen, is het super fijn om helder te  hebben wat je dromen zijn en hoe je daar gaat komen.
En dat is precies waar de workshop “Wat wil je nou écht?!” over gaat.

Lijkt dat je wel wat?

Wat houdt de workshop in?

 

Tijdens de workshop gaan we kijken naar waar jij ook alweer (stiekem) van droomt. Je stapt even uit je drukke leven, laat je volle to-do-lijstje lekker thuis en je gaat je tijdens deze workshop helemaal op jouzelf richten. Om verder te gaan ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kunt gaan bereiken doen we o.a. diverse oefeningen en gaan we aan de slag met het maken van een visionboard.  

DIVERSE OEFENINGEN

We gaan aan de slag met verschillende oefeningen om dichterbij jouw verlangens en dromen te komen. Deze oefeningen:

 • spreken je onderbewuste aan; om te gaan van je hoofd naar je gevoel;
 • richten zich op concrete acties richting jouw doel.

VISIONBOARD

Met behulp van een visionboard gaan jouw dromen en verlangens in kleur, sfeer en beeld visueel maken. Het visionboard geeft je richting en maakt helder welke stappen je kunt gaan zetten.

Door er vervolgens iedere dag naar te kijken, word je er steeds aan herinnerd waar je naartoe wilt.

MOOIE GESPREKKEN

Tijdens deze workshop ben je omringt door een geweldige groep vrouwen die in een soortgelijke situatie zitten als jij. Er ontstaan altijd hele mooie en waardevolle gesprekken waardoor er veel herkenning, begrip en verbinding ontstaat. Het is heel bijzonder om zo’n mooie groep bij elkaar te brengen en te zien hoe iedereen elkaar versterkt en verder helpt!

Er zijn per workshop slechts 4 plekken beschikbaar.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend voor deze workshop.
Schrijf je vrijblijvend in voor de wachtlijst en je bent de eerste die het hoort als er een nieuwe workshop wordt ingepland!

Wat zeggen de deelnemers?

Ik vond de workshop echt enorm waardevol. Samen met een groep andere vrouwen gingen we aan de slag met onze dromen. Het was heel herkenbaar om het met elkaar ook te hebben over de dingen waar we tegenaan lopen.

We deden verschillende oefeningen waardoor we geprikkeld werden om na te denken wat we nou echt willen. Ik vond vooral de visualisatie-oefening met het verhaal heel fijn. Hierdoor werd voor mij helderder waar ik tegenaan loop. Door het visionboard kreeg ik inspiratie om echt meer tijd voor mijzelf te gaan maken. Dit is daarom ook een van mijn doelen geworden, dat is wat ik écht wil.

Dankjewel voor deze fijne dag, Kim! Ik kan deze dag echt iedereen aanraden.

Jessica

De workshop ‘Wat wil je nou écht?!’ is perfect als je even een harde reset nodig hebt op je ratrace gedachten. Het was heel fijn om los te komen van mijn (vastgelopen) gedachten. De oefeningen tijdens de workshop zorgen ervoor dat je terug naar de basis gaat: ‘wie ben ik en waar word ik blij van?’

Kim is rustig, stelt de juiste vragen en vraagt goed door. De kleine groep deelnemers is heel fijn en zorgt voor verbinding. Er hing een hele betrokken en open sfeer. De locatie is heel mooi en straalt rust uit.

De workshop is lekker praktisch, waardoor je naar huis gaat met een heleboel mooie inzichten. Veel dingen deed ik op de automatische piloot, maar ik maak nu veel bewustere keuzes waar ik mijn tijd aan besteed!

Iris

De workshop van Kim is heel open en toegankelijk. Omdat ze zelf veel kwetsbare dingen deelt, creëert ze een veilige sfeer om ook jouw verhaal te delen en te bespreken waar je tegenaan loopt. Ze zet je aan het denken met de verschillende type opdrachten. 

Met gebruik van visualisaties, essentiële olie en visionboarding, gebruiken we ons onderbewustzijn om te vertellen welke kant we op mogen gaan. Sinds de workshop ben ik weer een grote stap verder in de goede richting, en door het support van de groep heb ik eindelijk een stap gezet die me onbewust heel erg tegenhield omdat ik het zo eng vond. Dit bracht mijn bedrijf weer in beweging. Achteraf had ze ook nog een gewéldige goodiebag, echt een leuke verrassing!

Ik vond het een heerlijke dag om lekker aan jezelf te besteden; aanrader!

Hiske

Ik ben echt super enthousiast over deze workshop en ik raad hem dan ook zeker aan! Het was voor mij een enorm positieve ervaring. 

Ik heb nieuwe mensen leren kennen en hun verhalen mogen horen. Iedereen zit in een andere situatie, maar er waren veel gemeenschappelijke thema’s en het was heel fijn om dat met elkaar te delen. 

Kim is een topper! Ze is relaxed, begeleid de workshop goed en heeft gewoon een hele fijne persoonlijkheid. 

Vaak vind ik het lastig om dingen over mijzelf te delen, maar Kim en de medecursisten maakten dat ik me super op mijn gemak voelde en het dus veel makkelijker werd om te delen. 

Ik vond het super tof om een visionboard te maken. Het was voor mij echt een eye-opener! Het geeft een duidelijk beeld van de richting waar ik op wil en waar mijn interesses liggen.

Het 1-op-1 coachingsgesprek na de workshop is ook heel waardevol. Het was fijn om terug te blikken op de inzichten die ik heb opgedaan tijdens de workshop. Maar ook om in de actiemodus te gaan: Waar ga ik me op richten? Waar ga ik beginnen? Wat zijn mijn vervolgstappen? 

Ik heb veel energie en positieve kracht uit deze workshop gehaald! 

Desiree

Wat is jouw investering?

Een compleet verzorgde workshop boordevol inspiratie en waardoor je vol energie naar huis gaat. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Meld je dan zeker aan!

De kosten voor deze workshop zijn 89,- (inclusief BTW).

Dat is inclusief:

INSPIRERENDE LOCATIE

De workshop vindt plaats op een inspirerende locatie. Ik vind het belangrijk dat je je tijdens de workshop op jezelf kunt richten, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken; alles wordt voor je geregeld. De locatie is zowel met het OV, als met de auto goed bereikbaar.

MATERIALEN

Voor het maken van het visionboard zorg ik ervoor dat alle materialen aanwezig zijn. Scharen, lijm, viltstiften, tijdschriften en natuurlijk het visionboard zelf, het wordt allemaal verzorgt. Je krijgt ook een notitieboekje en pen, zodat je meteen alles kunt opschrijven wat er bij je opkomt!

GOODIEBAG

Wie houdt er nou niet van cadeautjes?! Aan het einde van de workshop krijg je een leuke goodiebag mee. Hierin vind je verschillende producten waarmee je thuis wat fijne momentjes voor jezelf kunt creëren. En er zit ook altijd iets om je te inspireren om je dromen echt te gaan najagen!

BONUS

2 tot 3 weken na de workshop krijg je nog een 1-op-1 coaching call via Skype. We bespreken hoe het met je gaat, welke stappen je hebt gezet en waar je tegenaan loopt.

Indien nodig, geef ik je een liefdevolle schop onder je billen en samen bepalen we je eerstvolgende stap.

Ja! Ik wil graag meedoen:

 

Workshop ‘Wat wil je nou écht?!’ op een inspirerende locatie. Inclusief hapjes, drankjes, materialen, goodiebag en een 1-op-1 coaching call na afloop. Kosten € 89,-.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend voor deze workshop.
Schrijf je vrijblijvend in voor de wachtlijst en je bent de eerste die het hoort als er een nieuwe workshop wordt ingepland!

Twijfel je nog?

 

Ik kan niet wachten om samen met jou een te gekke en inspirerende dag te beleven. Nog niet helemaal zeker of deze workshop geschikt is voor jou, of heb je andere vragen? Vraag hieronder een gratis inspiratiegesprek aan. Samen kijken we waar je naartoe wilt en waar je tegenaan loopt. Je krijgt sowieso een concreet actiepunt mee waar je meteen mee aan de slag kunt! En we kijken natuurlijk of dat deze workshop bij je past. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Samenvatting

 • Een inspirerende workshop ‘Wat wil je nou écht?!’;
 • Een fijne locatie welke goed bereikbaar is met de auto en het OV;
 • Inclusief hapjes en drankjes en materialen voor het maken van het visionboard;
 • Investering: € 89,- (inclusief BTW) 

Waar ga je mee naar huis?

 • Inzichten in waar je (stiekem) van droomt;
 • Een concrete eerste stap die je dichterbij je droom brengt;
 • Jouw visionboard, helemaal op jou afgestemd;
 • Een groep gelijkgestemden waar je mee in contact kunt blijven;
 • Een goedgevulde goodiebag, want wie houdt er niet van cadeautjes?!

BONUS

 • Stok-achter-de-deur call: Een 60 minuten 1-op-1 Skype- of telefoongesprek na 2-3 weken. We bespreken hoe het met je gaat, welke stappen je hebt gezet en waar je tegenaan loopt zodat we je in beweging houden.

Ja! Dit wil ik:

 

Workshop ‘Wat wil je nou écht?!’ . Inclusief hapjes, drankjes, materialen, goodiebag en een 1-op-1 coaching call na afloop. Kosten € 89,-.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend voor deze workshop.
Schrijf je vrijblijvend in voor de wachtlijst en je bent de eerste die het hoort als er een nieuwe workshop wordt ingepland!

 

OVER MIJ EN ONTDEK JE BESTEMMING

Een aantal jaar geleden maakte ik mijn eerste verre reis naar Zuid-Afrika. Een reis waarvan ik heel duidelijk voelde dat ik hem moest maken. Ik zat niet lekker in mijn vel, mijn lichaam deed pijn, werk en relaties kostten me veel energie en ik wist helemaal niet meer wat ik wilde. Het was een van mijn beste keuzes ooit! Op reis had ik namelijk echt de tijd om stil te staan bij wie ik ben en wat ik (stiekem) echt wilde.

Reizen heeft op mij altijd het effect dat ik dichter bij mezelf kom; bij wat ik wil, wie ik ben en waar ik van droom. En reizen hoeft niet altijd naar de andere kant van de wereld. Ook dichter bij huis kun je dit resultaat al merken. Ik help jou graag bij het stilstaan en het creëren van tijd voor jezelf. Want dat is zó belangrijk in deze hectische maatschappij. 

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om op tijd op de rem te trappen, jezelf wat tijd te gunnen om tot rust te komen en weer te starten met dromen. Ik was mega perfectionistisch, deed precies wat er van me gevraagd werd en wilde iedereen tevreden houden. Daarbij vergat ik één ding: mezelf. De vele reizen die ik gemaakt heb en een fantastisch coachingstraject hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik nu mijn droom leef: ik reis de wereld rond en organiseer retreats! En dat maakt me zó gelukkig! 

En dat gun ik jou ook… Het leven gaan leiden waar je van droomt.

Om deze reden organiseer ik workshops. Een dag aan de slag met jouw dromen en doelen en ervoor zorgen dat je weer een stapje dichterbij het leven komt dat je het liefst zou willen leven! Je kunt je omringen met een fantastische groep vrouwen en je hebt echt even de tijd voor jezelf om tot rust te komen. Je leert jezelf beter kennen, komt erachter wat jouw beperkende gedachten en blokkades zijn en ontdekt waar je naartoe wilt met je leven. Een leven dat meer bij jou past en waar je echt gelukkig van wordt!

Ben jij erbij? 

 

Liefs, Kim

Instagram

Volgen wij elkaar al op Instagram? Ik deel hier alles over de mooie reizen die ik maak en al mijn belevingen en inzichten in het dagelijks leven.