Komt dit jou bekend voor?

 

Je bent erg moe, hebt weinig energie en belandt ‘s avonds vaak uitgeput op de bank.

Je ziet op je werk de uren voorbij tikken en je kunt niet wachten tot je weer naar huis mag. Stiekem zou je zó graag iets anders gaan doen.

Je bent altijd druk met alles en iedereen en hebt weinig tijd voor jezelf, waardoor je nooit toekomt aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Je hebt het gevoel dat er meer is in het leven, maar je ziet even niet welke kant je op wilt. Je piekert je suf, maar je komt eigenlijk geen stap verder. 

Iedereen praat over dromen, maar jij weet eigenlijk helemaal niet zo goed waar je van droomt en wat je nu echt gelukkig maakt.

 

Dan is deze online workshop “Wat wil je nou écht?!” geknipt voor jou!

“Je weet dat je dingen graag anders zou willen. Maar wat dan? Waar begin je? En hoe doe je dat?”

Veel van onze dromen en wensen blijven in ons hoofd hangen en daar doen we niets mee.
Misschien herken jij wel de redenen die we verzinnen waardoor het toch niet zal gaan lukken. Zoals:

 • Ik doe het wel over een paar jaar, nu komt het echt niet uit;
 • Ik ben nog niet goed genoeg. Ik ga eerst nog die cursus volgen, drie jaar ervaring opdoen en zorgen dat ik alles weet over dit onderwerp;
 • Ik heb er niet genoeg geld voor;
 • Wat zullen anderen wel niet denken als ik dit ga doen?!;
 • Niemand zit hierop te wachten.

Maar dit is zó zonde…
Het is tijd om onze verlangens en dromen de aandacht te geven die ze verdienen!

Hoe tof zou het zijn als jij…

 • … iedere dag thuis vol energie thuiskomt na jouw werkdag;
 • … weet wat de dingen zijn waar je energie van krijgt en daarvan veel meer in je leven creëert;
 • … als je iedere dag het gevoel van enthousiasme en rust voelt; dat gevoel dat je ook hebt als je op vakantie bent;
 • … inzicht hebt in welke richting je op wilt met je leven en welke stappen je daarvoor kunt zetten;
 • … durft om weer écht te dromen;
 • … hebt ervaren hoe het is om je te omringen met gelijkgestemden;
 • … weet hoe fijn het is om je bezig te houden met de dingen waar je van droomt?

 

Om daar te komen, is het super fijn om helder te  hebben wat je dromen zijn en hoe je daar gaat komen.
En dat is precies waar de workshop “Wat wil je nou écht?!” over gaat.

Lijkt dat je wel wat?

Wat houdt de workshop in?

 

Tijdens de workshop gaan we kijken naar waar jij ook alweer (stiekem) van droomt. We spreken elkaar via een fijn online platform waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om de workshop met video bij te wonen. Je stapt even uit je drukke leven, laat je volle to-do-lijstje lekker liggen en je gaat je tijdens deze workshop helemaal op jouzelf richten. Om verder te gaan ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kunt gaan bereiken doen we o.a. diverse oefeningen en gaan we aan de slag met het maken van een visionboard. 

DIVERSE OEFENINGEN

We gaan aan de slag met verschillende oefeningen om dichterbij jouw verlangens en dromen te komen. Deze oefeningen:

 • spreken je onderbewuste aan; om te gaan van je hoofd naar je gevoel;
 • richten zich op concrete acties richting jouw doel.

VISIONBOARD

Met behulp van een visionboard gaan jouw dromen en verlangens in kleur, sfeer en beeld visueel maken. Het visionboard geeft je richting en maakt helder welke stappen je kunt gaan zetten.

Door er vervolgens iedere dag naar te kijken, word je er steeds aan herinnerd waar je naartoe wilt.

MOOIE GESPREKKEN

Deze workshop volg je samen met een geweldige groepje vrouwen die in een soortgelijke situatie zitten als jij. Er ontstaan altijd hele mooie en waardevolle gesprekken waardoor er veel herkenning, begrip en verbinding ontstaat.
Ik werk het liefst met kleine groepen, zodat er voor iedereen persoonlijke aandacht is.

Er zijn per workshop slechts 4 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij om jouw plekje te bemachtigen!

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend voor de volgende workshop. 

Wil je er de volgende keer bij zijn? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de wachtlijst. Je bent dan de eerste die het hoort als er een nieuwe workshop wordt ingepland!

Wat zeggen de deelnemers?

De workshop van Kim is heel open en toegankelijk. Omdat ze zelf veel kwetsbare dingen deelt, creëert ze een veilige sfeer om ook jouw verhaal te delen en te bespreken waar je tegenaan loopt. Ze zet je aan het denken met de verschillende type opdrachten. 

Met gebruik van visualisaties, essentiële olie en visionboarding, gebruiken we ons onderbewustzijn om te vertellen welke kant we op mogen gaan. Sinds de workshop ben ik weer een grote stap verder in de goede richting, en door het support van de groep heb ik eindelijk een stap gezet die me onbewust heel erg tegenhield, omdat ik het zo eng vond. Dit bracht mijn bedrijf weer in beweging. Achteraf had ze ook nog een gewéldige goodiebag, echt een leuke verrassing!

Ik vond het een heerlijke dag om lekker aan jezelf te besteden; aanrader!

Hiske

Ik ben echt super enthousiast over deze workshop en ik raad hem dan ook zeker aan! Het was voor mij een enorm positieve ervaring. 

Ik heb nieuwe mensen leren kennen en hun verhalen mogen horen. Iedereen zit in een andere situatie, maar er waren veel gemeenschappelijke thema’s en het was heel fijn om dat met elkaar te delen

Kim is een topper! Ze is relaxed, begeleid de workshop goed en heeft gewoon een hele fijne persoonlijkheid

Vaak vind ik het lastig om dingen over mijzelf te delen, maar Kim en de medecursisten maakten dat ik me super op mijn gemak voelde en het dus veel makkelijker werd om te delen. 

Ik vond het super tof om een visionboard te maken. Het was voor mij echt een eye-opener! Het geeft een duidelijk beeld van de richting waar ik op wil en waar mijn interesses liggen.

Het 1-op-1 coachingsgesprek na de workshop is ook heel waardevol. Het was fijn om terug te blikken op de inzichten die ik heb opgedaan tijdens de workshop. Maar ook om in de actiemodus te gaan: Waar ga ik me op richten? Waar ga ik beginnen? Wat zijn mijn vervolgstappen? 

Ik heb veel energie en positieve kracht uit deze workshop gehaald! 

Desiree

Wat is jouw investering?

Een compleet verzorgde workshop boordevol inspiratie en daarnaast nog een 1-op-1 coachingsgesprek en een follow-up groepsessie! Klinkt dat als muziek in jouw oren? Meld je dan zeker aan!

De kosten voor deze workshop zijn 89,- (inclusief BTW).

Dat is inclusief:

MATERIALEN

Voor het maken van het visionboard zorg ik ervoor dat je diverse materialen thuis ontvangt. Lijm, tijdschriften en natuurlijk het visionboard zelf. Het wordt allemaal verzorgt en thuis bij je afgeleverd.

Je krijgt ook een notitieboekje en pen, zodat je tijdens de workshop meteen alles kunt opschrijven wat er bij je opkomt!

GOODIEBAG

Wie houdt er nou niet van cadeautjes?! Je krijgt een leuke goodiebag toegestuurd! 

Hierin vind je verschillende producten waarmee je thuis wat fijne momentjes voor jezelf kunt creëren. Maar ook iets lekkers voor tijdens de workshop. En er zit ook altijd iets om je te inspireren om je dromen echt te gaan najagen!

1-OP-1 COACHING

2 tot 3 weken na de workshop krijg je, aanvullend op de workshop, een online 1-op-1 coachingsgesprek. We bespreken hoe het met je gaat, welke stappen je hebt gezet en waar je tegenaan loopt. Ook hebben we het over de inzichten die je tijdens de workshop hebt gekregen. Indien nodig, geef ik je een liefdevolle schop onder je billen.

EXTRA GROEPSSESSIE

4 tot 6 weken na de workshop komen we met de groep nog een keer online bij elkaar voor een follow-up groepssessie. Een mooie stok achter de deur om ook echt met je inzichten en acties aan de slag te gaan.

Ook verzorg ik nog een inhoudelijke workshop met oefeningen om je gefocust te houden. 

Ja! Ik wil er graag een keer bij zijn:

De workshop ‘Wat wil je nou écht?!’ wordt een aantal keer per jaar gegeven. Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend voor de volgende workshop. 

Wil je er de volgende keer bij zijn? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de wachtlijst en ik houd je op de hoogte!

Twijfel je nog?

 

Ik kan niet wachten om samen met jou een te gekke en inspirerende dag te beleven. Nog niet helemaal zeker of deze workshop geschikt is voor jou, of heb je andere vragen? Vraag hieronder een gratis inspiratiegesprek aan. Samen kijken we waar je naartoe wilt en waar je tegenaan loopt. Je krijgt sowieso een concreet actiepunt mee waar je meteen mee aan de slag kunt! En we kijken natuurlijk of dat deze workshop bij je past. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Samenvatting

 • Een inspirerende online workshop ‘Wat wil je nou écht?!’
 • Inclusief materialen voor het maken van het visionboard;
 • Investering: € 89,- (inclusief BTW) 

Wat neem je mee uit de workshop?

 • Inzichten in waar je (stiekem) van droomt;
 • Een concrete eerste stap die je dichterbij je droom brengt;
 • Jouw visionboard, helemaal op jou afgestemd;
 • Een groep gelijkgestemden waar je mee in contact kunt blijven;
 • Een goedgevulde goodiebag, want wie houdt er niet van cadeautjes?!

BONUS

 • 1-op-1 coachingscall: Een 60 minuten 1-op-1 online coachingsgesprekgesprek na 2-3 weken. 
 • Extra groepssessie: Een extra workshop van 2 uur met oefeningen om je gefocust te houden na 4-6 weken.

Ja, dit wil ik!

 

De workshop ‘Wat wil je nou écht?!’ wordt een aantal keer per jaar gegeven. Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend voor de volgende workshop. 

Wil je er een volgende keer bij zijn? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de wachtlijst en ik houd je op de hoogte!

OVER MIJ EN ONTDEK JE BESTEMMING

Een aantal jaar geleden maakte ik mijn eerste verre reis naar Zuid-Afrika. Een reis waarvan ik heel duidelijk voelde dat ik hem moest maken. Ik zat niet lekker in mijn vel, mijn lichaam deed pijn, werk en relaties kostten me veel energie en ik wist helemaal niet meer wat ik wilde. Het was een van mijn beste keuzes ooit! Op reis had ik namelijk echt de tijd om stil te staan bij wie ik ben en wat ik (stiekem) echt wilde.

Reizen heeft op mij altijd het effect dat ik dichter bij mezelf kom; bij wat ik wil, wie ik ben en waar ik van droom. En reizen hoeft niet altijd naar de andere kant van de wereld. Ook dichter bij huis kun je dit resultaat al merken. Ik help jou graag bij het stilstaan en het creëren van tijd voor jezelf. Want dat is zó belangrijk in deze hectische maatschappij. 

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om op tijd op de rem te trappen, jezelf wat tijd te gunnen om tot rust te komen en weer te starten met dromen. Ik was mega perfectionistisch, deed precies wat er van me gevraagd werd en wilde iedereen tevreden houden. Daarbij vergat ik één ding: mezelf. De vele reizen die ik gemaakt heb en een fantastisch coachingstraject hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik nu mijn droom leef: ik reis de wereld rond en organiseer retreats! En dat maakt me zó gelukkig! 

En dat gun ik jou ook… Het leven gaan leiden waar je van droomt.

Om deze reden organiseer ik workshops. Een dag aan de slag met jouw dromen en doelen en ervoor zorgen dat je weer een stapje dichterbij het leven komt dat je het liefst zou willen leven! Je kunt je omringen met een fantastische groep vrouwen en je hebt echt even de tijd voor jezelf om tot rust te komen. Je leert jezelf beter kennen, komt erachter wat jouw beperkende gedachten en blokkades zijn en ontdekt waar je naartoe wilt met je leven. Een leven dat meer bij jou past en waar je echt gelukkig van wordt!

Ben jij erbij? 

 

Liefs, Kim

Instagram

Volgen wij elkaar al op Instagram? Ik deel hier alles over de mooie reizen die ik maak en al mijn belevingen en inzichten in het dagelijks leven.