Ontdek je bestemming

Een trend voor iedere reisliefhebber:

De wereldkaart aan de wand!

 

Een tijdje geleden werd ik benader door Wereldkaarten.nl met de vraag of ik een wereldkaart op canvas van hun wilde ontvangen. Dat kwam precies mooi uit, want voor onze slaapkamer waren we nog op zoek naar een prachtige doek aan de wand. En we wilden heel graag een mooie wereldkaart, dus dit verzoek kwam als geroepen!

Wereldkaarten aan de muur zijn een echte interieurtrend. Bij iedere reisliefhebber vind je wel zo’n geweldige kaart aan de muur! Zelf vind ik het ook super leuk om alle mooie plekken te zien waar we geweest zijn en ook weer te dromen over alle landen die ik nog zou willen bezoeken.

Wereldkaarten op canvas

 

Verschillende soorten en maten

Wereldkaarten zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten. Qua materiaal kun je bijvoorbeeld denken aan canvas, hout, aluminium of glas. Ieder materiaal heeft natuurlijk zijn eigen uitstraling waarbij er voor ieder interieur wel iets passends te vinden is!

Er zijn natuurlijk ook verschillende soorten prints om uit te kiezen. Van historische wereldkaarten tot moderne prints met allerlei kleuren en designs. Op de website van Wereldkaarten.nl is er echt mega veel keuze!

Ook qua formaat is er veel mogelijk. Wil je een kleine kaart als deel van je muur of ga je voor een muurvullende wereldkaart? Ook kun je tegenwoordig wereldkaarten op fotobehang laten drukken. Hoe gaaf is dat? Of heb je wel eens nagedacht over een toffe wereldkaart als tuinposter? Zodat je ook in je tuin al lekker kunt wegdromen over de mooiste bestemmingen.

Er is zoveel keuze, zodat je altijd wel een wereldkaart vindt die past bij jouw interieur en smaak!

Wereldkaarten op canvas

 

 

Mijn keuze

Ik heb gekozen voor een prachtige canvas van 120 x 80 centimeter in de kleuren van onze slaapkamer. Op de wereldkaart staat de inspirerende tekst: Let’s see it all.

Ik vind hem echt super mooi en ben er heel erg blij mee! Dus ben je op zoek naar een toffe wereldkaart aan jouw muur? Bekijk dan zeker eens het assortiment van Wereldkaarten.nl. 

 

Wereldkaart op canvas

 

Heb jij al zo’n toffe wereldkaart in je huis hangen?

 

Laat je inspireren!

Meld je hier aan voor de maandelijkse Inspiratiemail en wordt als eerste getipt over handige reistips, de nieuwste blogs en exclusieve aanbiedingen. DIT WIL JE NIET MISSEN!
Inschrijven Inspiratiemail

Facebook