Ontdek je bestemming:

Website online… We gaan van start! ๐Ÿ™‚

ย 

โ€˜Wat in het vat zit, verzuurt niet.โ€™ Een uitspraak die ik het afgelopen jaar keer op keer tegen mezelf heb gezegd. Al langere tijd liep ik rond met het idee van het starten van een website vol reisinspiratie en een leuke webshop met reisaccessoires. Hoewel ik deze al veel eerder had willen lanceren, ben ik toch heel blij dat het nu gelukt is! Soms moet je een stapje terug doen waardoor nog duidelijker te zien wat je echt wilt! Maar hee.. Ik heb mijn droom nooit losgelaten en dat heeft er in het bijzonder voor gezorgd dat ik vandaag mijn website en โ€“shop heb gelanceerd!

Woehoeeee, tijd voor een feestje ๐Ÿ™‚

Ik heb Ontdek je bestemming opgericht, omdat ik graag zoveel mogelijk mensen wil inspireren om vaker op reis te gaan. Mijn ervaringen hebben me geleerd dat je op reis echt even tot rust kunt komen, waardoor je de tijd hebt om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is. Je kunt jezelf dan ook belangrijke vragen stellen als โ€˜Wat wil ik nu eigenlijk?โ€™, โ€˜Waar word ik gelukkig van?’ en โ€˜Hoe bereik ik dat?โ€™. Hieronder heb ik kort toegelicht wat er onder andere te vinden is op de website van Ontdek je bestemming.

ย 

Informatiepaginaโ€™s

Op de website staat informatie over de mooiste bestemmingen die op mij veel indruk hebben gemaakt. Ik informeer jullie graag over het land, de gebruiken en de absolute must-sees! Op de paginaโ€™s vinden jullie ook een selectie van mijn mooiste fotoโ€™s om het verhaal mee af te maken. Afgelopen maandag heb ik jullie op Facebook en Instagram gevraagd over welke bestemming jullie als eerste meer willen lezen.ย Zowel Cuba, Maleisiรซ als Sri Lanka hebben ongeveer even veel stemmen gekregen. Daarom heb ik besloten om vandaag direct de informatiepagina’s van alle drie deze bestemmingen online te zetten! Wil je meer weten over dezeย bijzondere landen? Dan kun je hier dus lekker over gaan lezen dit weekend! Via de pagina Bestemmingen kom je direct op de paginaย met alle landen terecht en kun je een keuze maken voor jouw favoriete land!

ย 

Ontdek je bestemming; website online Bestemmingen

ย 

ย 

Shop

De webshop van Ontdek je bestemming heeft allerlei leuke en handige producten die je voor, tijdens of na je reis kunt gebruiken, zoals paspoorthoezen, bagagelabels en diverse soorten sieraden. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het assortiment in de webshop! Om te vieren dat de website online staat, heb ik een super leuke aanbieding voor jullie! Dit hele pinksterweekend (dus tot en met maandag 5 juni 2017) kunnen jullie de โ€˜bagagelabel Bestemmingenโ€™ bestellen voor maar โ‚ฌ 3,95! Wees er snel bij, want op = op!

ย 

Ontdek je bestemming Website online Webshop

ย 

Contact

Heb je leuke ideeรซn of suggesties voor Ontdek je bestemming? Ik hoor die heel graag, aangezien ik jullie natuurlijk het liefst wil voorzien van informatie die voor jullie interessant is! Je kunt me e-mailen via info@ontdekjebestemming.nl of een berichtje sturen via social media. Goed, ik heb jullie lang genoeg opgehouden! Als jullie een kijkje gaan nemen op de website en rondsnuffelen in de webshop, dan trek ik hier een fles champagne open om deze dag te vieren!

ย 

Zowel de informatiepaginaโ€™s, de blogs en de producten in de shop worden de komende tijd uitgebreid.
Wil je niets missen? Volg Ontdek je bestemming dan op Facebook en Instagram!

Op de website van Ontdek je bestemming vind je veel reisinspiratie, tips, foto's en een webshop met super leuke reisaccesoires. Dit wil je niet missen! Klik hier voor meer!

Laat je inspireren!

Meld je hier aan voor de maandelijkse Inspiratiemail en wordt als eerste getipt over handige reistips, de nieuwste blogs en exclusieve aanbiedingen. DIT WIL JE NIET MISSEN!
Inschrijven Inspiratiemail

Facebook

Voor meer inspiratie:

Vond je dit interessant?

Abonneer je dan op deย Ontdek je bestemming Inspiratiemail en mis niets meer!