Hoe je een heerlijke vakantie kunt beleven

in een Volkswagen camper!

 

Hoe zou jij het vinden om in een oude Volkswagen camper rond te rijden en zo een heerlijke vakantie te beleven? Dat is toch echt te leuk?! Hoe tof is het als je zo terug in de tijd naar de jaren ’60/’70 gaat? De Volkswagen busjes zijn de laatste tijd erg in populariteit gestegen en dat is natuurlijk niet voor niets! Veel mensen associëren het reizen in een Volkswagen busje met vrijheid en genieten

Het lijkt mij in ieder geval super gaaf om eens zo’n tripje te maken! Dus ik ging op onderzoek uit welke mogelijkheden er zijn. Zodoende kwam ik terecht bij Campervoet. Zij bieden verschillende oude Volkswagenbusjes aan om geweldige tripjes mee te maken. Ik ben super enthousiast en deel dat natuurlijk graag met jullie!

Volkswagen Camper

Hoe is Campervoet ontstaan?

Campervoet is opgericht door Marcel Voet en Sharony Bosma. Marcel & Sharony hebben elkaar in Spanje leren kennen. Marcel was daar tijdens zijn rondtrip door Europa in, jawel… een oud Volkswagenbusje! Hun gezamenlijke liefde voor deze oude Volkswagenbusjes heeft ervoor gezorgd dat ze verder samen zijn gaan reizen. En omdat ze deze geweldige ervaring ook willen delen met anderen, hebben ze Campervoet opgericht. 

Ze zijn gestart met het opkopen van oude Volkswagenbusjes en ze hebben deze volledig opgeknapt. De busjes zijn dan ook echt van alle gemakken voorzien. En daar kun jij nu dus een toffe trip in maken! Hoe cool is dat?

Bij Campervoet zijn ze trouwens altijd op zoek naar nieuwe campers. Dus ben jij op zoek naar een liefhebber voor het overnemen van jouw geliefde Volkswagen busje? Neem dan zeker met ze contact op! 

Welke busjes zijn er te huur?

Er zijn vier verschillende soorten Volkswagenbusjes te huur. Voor een korte of lange vakantie kun je een klassieke Volkswagen T2 of T3 huren. Je kunt kiezen uit drie verschillende modellen met elk zijn eigen kenmerken. Deze busjes hebben de namen: Scover, Berty, Iness of Lex.

Wil je liever een busje dat iets moderner is? Kies dan voor Joy, de T4 automaat. Op de website van Campervoet kun je precies zien wat de inhoud van de busjes is en wat de verschillen zijn tussen de busjes. Maar wat heel fijn is, is dat de T4 zelfs beschikt over een airco en cruise control!

Ze beschikken in ieder geval allemaal over bedden, een keuken en een hefdak. En hoe fijn, alle busjes zijn uitgerust met een standkachel, waardoor het binnen lekker warm kan worden en je dus het hele jaar door een toffe trip kunt maken. Ook heb je veel ruimte om je spulletjes op te bergen en zijn er voldoende oplaadpunten aanwezig zodat je bijvoorbeeld je telefoon en camera kunt opladen. 

Per dag zijn er 150 vrije kilometers inbegrepen, zodat je lekker kunt rondrijden. Bij de T4 camper krijg je zelfs 200 vrije kilometers.

Volkswagen Camper 08

Welke trips kun je maken?

Op de website van Campervoet kun je veel reisverhalen lezen van mensen die de campers hebben gehuurd. Denk aan een tripje door de Belgische Ardennen of door het Franse wijngebied. Een weekendje weg met vriendinnen of een romantisch reisje met je partner. Het is allemaal mogelijk!

En wat ook nog eens heel leuk is, is dat je gratis een poloraid camera bij je reservering krijgt. Zo kun je tijdens je vakantie alle mooie momenten vastleggen. En het past ook nog eens helemaal in de sfeer.

Naast dat het natuurlijk echt geweldig is om er in rond te rijden, worden de campers ook verhuurd voor evenementen of bruiloften, omdat het zo’n leuk eye-catcher is!

Reisverhalen

Ik was natuurlijk erg benieuwd naar de ervaringen van anderen die de busjes al eens hebben gehuurd, dus dook ik in de reisverhalen. Er waren twee verhalen die mij erg aanspraken en die wil ik dan ook graag met jullie delen.

Allereerst las ik het verhaal van Paul en Suetta die met hun twee tienerzoons 14 dagen door Frankrijk zijn getrokken in camper Scover. Zij zijn dus met z’n vieren twee weken lang op de meest prachtige plekjes van Frankrijk geweest en hebben op diverse campings gestaan, zoals in Bordeaux en Parijs.

Een ander tof reisverhaal is van vier jonge meiden die camper Berty hebben gehuurd om als hippies een weekend op pad te gaan. Samen met Berty zijn ze naar Zeeland gereden en hebben daar een heerlijk weekend met elkaar gehad. Met de camper hebben ze nog wat leuke tripjes gemaakt!

Heel leuk om deze verhalen te lezen en zeker een aanrader als je overweegt om ook eens een tripje te maken in een Volkswagen busje. En ik wist eigenlijk helemaal niet dat je met vier personen gemakkelijk in zo’n camper kunt overnachten. Ideaal!

Volkswagen Camper 07

 

Wil je ook eens zo’n toffe trip maken?

Kijk dan zeker eens op de website van Campervoet. Hier kun je alles nalezen over de mogelijkheden, de specificaties van de campers, de kosten en inspiratie opdoen voor leuke reisjes. Heb je een leuk idee? Je kunt online direct kijken of jouw camper beschikbaar is en je kunt dan direct een reservering maken.

Voordat je vertrekt, ontvang je nog een handleiding waarin je alles terug kunt vinden over hoe de camper precies werkt en wat je nog mee kunt/moet nemen. Op de dag dat je de camper komt ophalen voor je vertrek, krijg je een rondleiding en een duidelijke uitleg. Als je wilt, kun je zelfs nog samen een proefrit maken, zodat je precies weet hoe de camper werkt.

Het lijkt mij echt super leuk om dit een keer te gaan ervaren. En jij? Of heb jij wel eens rondgereden in een Volkswagenbusje? Dan ben ik erg benieuwd naar jouw ervaringen!

Volkswagen Camper
<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- Adv Liggend onderkant pagina --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><ins class="adsbygoogle"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> style="display:inline-block;width:728px;height:90px"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-client="ca-pub-5995437858520751"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-slot="9193661069"></ins><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

Wil je op de hoogte blijven?