Ontdek je bestemming

Wil jij een bestemming, merk of product onder de

aandacht brengen van mijn volgers?

 

Ik sta open voor veel mogelijke samenwerkingen. Zo is er op de website bijvoorbeeld ruimte voor sponsored content, plaats ik eerlijke reviews van producten en bestemmingen en kun je me op pad sturen om mooie plekken uit te lichten. 

Ik sta altijd open voor interessante samenwerkingen, maar ik kijk daarbij wel altijd of het goed bij mijn blog en mijn publiek past.

Hieronder vind je een overzicht van de diverse samenwerkingsmogelijkheden. Heb je een ander idee of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op via info@ontdekjebestemming.nl

 

Samenwerkingsmogelijkheden

  • Promotiebericht via website en/of social media kanalen 

Zet je merk, bedrijf of product in de schijnwerpers bij mijn doelgroep door middel van een door mij op maat geschreven artikel inclusief link. De inhoud en vormgeving wordt in overleg bepaald.Het artikel is SEO-geoptimaliseerd en wordt meerdere keren gedeeld via de social media kanalen van Ontdek je bestemming. 

  • Winactie 

Zet een winactie op die interessant is voor mijn publiek. 

  • Gastblog

Deel mijn ervaringen met een product, dienst of bestemming op jouw eigen website door middel van een door mij op maat geschreven artikel. De inhoud en vormgeving is origineel en wordt in overleg bepaald. Het artikel is SEO-geoptimaliseerd en wordt ook gedeeld via mijn social media kanalen voor extra zichtbaarheid.
Voorbeeld: Vaste column De Online Etalage

  • Review over reisgerelateerde producten 

Laat mij een product uitproberen en ik schrijf een eerlijke review inclusief link.
Voorbeeld: Review fotoboek De Fotofabriek

  • Review activiteit, dienst, attractie, hotel, restaurant

Stuur mij op pad om jouw dienst uit te proberen en ik schrijf er een eerlijke review over, inclusief link.Het artikel is SEO-geoptimaliseerd en wordt meerdere keren gedeeld via de social media kanalen van Ontdek je bestemming. 

  • Persreis, blogtrip of destination marketing 

Stuur mij op pad om jouw bestemming of activiteit in de schijnwerpers te zetten. Op de website verschijnt een uitgebreid blog met prachtige zelfgemaakte foto’s. De inhoud en vormgeving wordt in overleg bepaald. Het artikel is SEO-geoptimaliseerd en wordt meerdere keren gedeeld via de social media kanalen van Ontdek je bestemming. 

  • Vermelding op landenpagina

Zet jouw hotel, eetgelegenheid of bezienswaardigheid in de spotlight door een vermelding op de landenpagina onder het kopje ‘Super tips’. De vermelding is inclusief link naar jouw eigen website.
VoorbeeldLandenpagina Sri Lanka – onder ‘Super tips’

  • Interview Wereldse Vrouwen

Deel jouw verhaal! Op de website worden regelmatig inspirerende interviews geplaatst met vrouwen die in het buitenland een mooi avontuur zijn aangegaan. Wil je ook een keer geïnterviewd worden? Neem dan contact met mij op!
Voorbeeld: Interviews Wereldse Vrouwen

 

Mediakit

Voor meer informatie over onder andere de website, mijn doelgroep en bezoekersaantallen, verwijs ik je graag naar mijn mediakit. Deze kun je hieronder downloaden.

Mediakit Ontdek je bestemming

 

Interesse in een samenwerking?

Neem dat zeker contact met mij op. Samen bespreken we de mogelijkheden en de concrete uitvoering. Je kunt me bereiken via info@ontdekjebestemming.nl.

 

Ik ben een gecertificeerd publisher op Hulc.nl.