Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

1-op-1 Coaching

“De beste beslissing ooit. Grote dromen, kleine stapjes.

Toen ik in februari 2020 met Kim in gesprek raakte via Instagram, had ik nooit durven dromen dat er zóveel moois uit het coachingstraject zou komen. Waar ik eerst vooral geïnteresseerd was in haar workshop ‘Wat wil je nou echt?’ – want ja, wat wílde ik nou echt – besloot ik na lang twijfelen toch een traject van drie maanden met Kim aan te gaan. Wat ik later nog verlengde.”

– Kim – Contentmaker
Meer lezen..
“Wat voorzichtig begon met klussen opzeggen waar ik geen voldoening meer uit haalde en een tariefverhoging bij een andere opdrachtgever, eindigde in een steeds concreter doel: m’n parttime baan in loondienst opzeggen en volledig te gaan ondernemen. Na drie maanden was ik nog niet klaar en een paar maanden later verlengde ik het traject. Nog meer kleine en grote stappen. En nu? Leef ik het vrije ondernemersleven waar ik vorig jaar nog zo van droomde en zijn de dagen gevuld met te gekke opdrachten waar ik zó blij van word. Met alleen ‘bedankt’ zou ik alles waar Kim me bij heeft geholpen echt tekort doen. Dus Kim: ONWIJS bedankt!”
Desiree De Focus Club
“Er ging een wereld voor mij open, dromen leken minder ver weg, mijn doelen werden duidelijker en mijn wensen overzichtelijker.

Ik voel mezelf nu veel sterker en weet wat ik allemaal kan bereiken. Kim inspireert mensen echt, denkt met je mee en staat altijd voor je klaar!”

– Desirée – Desirée loomeijer fotografie
Meer lezen..

“Persoonlijk vind ik het erg lastig om mezelf open te stellen bij een ander, valkuilen te bespreken, angsten, maar eventueel ook overwinningen. Toen leerde ik Kim kennen. Zo’n warme persoonlijkheid, fijne gesprekken en uiteraard ook heel veel kennis. Wat heeft Kim mij goed verder geholpen met haar workshop ‘Wat wil je nou echt!?’ en de 1-op-1 coachingsgesprekken!”

“Kim denkt écht met je mee en past haar adviezen aan op jouw wensen en situatie. Precies wat ik nodig had. Ze komt met goede ideeën en initiatieven en zorgt ervoor dat je jouw doel voor ogen houdt.

Wil je tussendoor sparren of zit je er even doorheen? Of misschien een succesje delen? Ze staat altijd voor je klaar! Kim, je bent een topper! Ik ben ontzettend blij met je en het coachingstraject van 6 maanden is absoluut de investering waard.”

– Renee – Aap Noot Reis
Meer lezen..

Begin 2020 moest ik mijn wereldreis afbreken vanwege corona. In plaats van bij de pakken neer te zitten en te wachten tot we weer mochten, besloot ik om een andere grote droom waar te maken. Van mijn hobby mijn werk maken.

Ik wilde een bedrijf opzetten om mijn diensten als reiscoach aan te bieden. Vol goede moed dook ik in het ondernemerschap en voelde me al snel overweldigd. Ik kwam er al vrij snel achter dat ik hulp kon gebruiken maar twijfelde enorm om een grote investering te doen in een nog niet bestaand bedrijf (zonder omzet).

Via Instagram ben ik in contact gekomen met Kim en na een hele fijne kennismaking kon ik geen reden bedenken om nee te zeggen tegen een samenwerking! Samen zijn we aan de slag gegaan en Kim heeft me geholpen om sturing te geven, me te helpen om prioriteiten te stellen en alles wat gedaan moest worden in behapbare stappen op te delen. Kim denkt écht met je mee en past haar adviezen aan op jouw wensen en situatie. Precies wat ik nodig had. Ze komt met goede ideeën en initiatieven en zorgt ervoor dat je jouw doel voor ogen houdt. Wil je tussendoor sparren of zit je er even doorheen? Of misschien een succesje delen? Ze staat altijd voor je klaar!

Kim, je bent een topper! Ik ben ontzettend blij met je en het coachingstraject van 6 maanden is absoluut de investering waard.

Lianne Reijntjes Ontdek je bestemming
Nu ik door Kim gecoacht ben, heb ik geleerd om veel meer los te laten, te relativeren en mijn gedachten om te zetten in bekrachtigende overtuigingen.

Voordat ik startte met dit coachingstraject, had ik erg veel last van perfectionisme, belemmerende overtuigingen en vergeleek ik mezelf heel veel met anderen.

 Ik raad de coaching van Kim aan, want ze is een enorm lief en leuk mens, ze luistert goed naar je en ze laat je altijd minder slecht over jezelf voelen.” 

– Lianne – Auteur
Meer lezen..

Ook haar opdrachten zijn erg goed en echt gericht op wat jij nodig hebt. Soms was het wat confronterend, maar het heeft me daardoor juist verder geholpen. Ik ben heel blij met de hulp van Kim!

De Focus Club

“De Focus Club helpt mij ontzettend goed om focus aan te brengen in de ideeën die ik heb.

Daarnaast heb je door het delen van de doelen, de wekelijkse check-ins en de samenwerksessies ook echt een stok achter de deur. Zo zorg je ervoor dat je écht aan het werk gaat en de dingen die niet meehelpen aan het bereiken van je doelen, laat je even liggen.”

– Laura – Wijn & Reizen
“De Focus Club geeft die onmisbare stok achter de deur om gefocust te werk te gaan en te werken aan je dromen.

Het is niet alleen gezellig in de groep, maar de andere dames motiveren mij ook om goed werk te leveren en doelen te behalen.

Kim is een ontzettend goede mentor. Ze zet je aan het denken, aan het werk en geeft onmisbare informatie waar je op terug kunt vallen als je even vast zit.”

– Karin – KaatKeepsGoing
Hiske Elferink De Focus Club
Voor mij is De Focus Club een fijne stok achter de deur om dat doel wat ik elke keer uitstel eindelijk eens op te pakken. Ik maak met de club opeens wél de tijd om helder afgekaderde doelen te stellen.

En als je afdwaalt of je aandacht verslapt krijg je handvatten van de community en de sessies om weer op de rails te komen. Zodat je uiteindelijk wél dat doel gaat behalen.

Daarnaast is het gewoon super gezellig met de dames uit de groep. Iedereen heeft mooie tips & tricks. Je voelt je gehoord, want iedereen herkent dezelfde struggles, maar tegelijkertijd krijg je een kick in the butt.”

– Hiske – Alles over Human Design
De structuur die ik nu onderhoud dankzij de club is zo fijn. Ik ben wekelijks bewust bezig met wat m’n doelen zijn en waar ik m’n focus wil op leggen. Dit zorgt voor de nodige inspiratie en geeft me tegelijk ook rust.

De Focus Club heeft mij al veel inzichten gegeven en dit op verschillende vlakken. Ik nam o.a. mijn project onder de loep en ben nu gestart met mijn eigen podcast! Dankzij De Focus Club heb ik hem ook de wereld durven insturen!

– Bo – La vie est bo
Meer lezen..

“De groep is ook zo leuk! Ik ben blij dat ik deze meiden heb leren kennen en dat we samen aan onze focus en doelen werken, elkaar helpen en steunen. Nog geen seconde spijt gehad van mijn deelname! Sterker nog, ik blijf graag nog plakken.”

Sarah De Focus Club
“Ik ben echt heel blij dat ik me aangesloten heb bij De Focus Club! Ik heb wel getwijfeld om me aan te melden, aangezien ik me vaak voor de ene na de andere cursus inschrijf en me hierin soms een beetje verlies… Maar dit is anders!

Ik kom juist dichterbij mezelf, leer te luisteren en kijken naar m’n planning en naar wat ik écht wil doen/behalen. Je moet het zelf doen, maar De Focus Club biedt je structuur, duidelijkheid en een omgeving met gelijkgestemden!”

– Sarah – Travelstijl

Workshop

Ik vond de workshop echt enorm waardevol. Samen met een groep andere vrouwen gingen we aan de slag met onze dromen. Het was heel herkenbaar om het met elkaar ook te hebben over de dingen waar we tegenaan lopen.

Dankjewel voor deze fijne dag, Kim! Ik kan deze dag echt iedereen aanraden.”

– Jessica – Jessica Viviane & Yessica
Meer lezen..

“We deden verschillende oefeningen waardoor we geprikkeld werden om na te denken wat we nou echt willen. Ik vond vooral de visualisatie-oefening met het verhaal heel fijn. Hierdoor werd voor mij helderder waar ik tegenaan loop. Door het visionboard kreeg ik inspiratie om echt meer tijd voor mijzelf te gaan maken. Dit is daarom ook een van mijn doelen geworden, dat is wat ik écht wil.”

“Ik ben iemand die heel veel dingen leuk vind en daardoor ook alles tegelijk wil aanpakken. Ik vind het lastig om prioriteiten te stellen en te bepalen wat voor mij écht belangrijk is.

Ik heb allerlei inzichten opgedaan over wat ik wil gaan doen en wat voor mij nu het belangrijkste is. Zodat ik me dus op één ding ga focussen en niet alles tegelijk op ga pakken.”

– Annabel – Ergotherapeut
Meer lezen..

“Het was super fijn om tijdens de workshop met behulp van verschillende oefeningen en het maken van een visionboard even stil te staan bij mijzelf.

Ik voelde me tijdens de workshop echt op mijn gemak, ik kon dicht bij mezelf blijven en ik voelde me comfortabel genoeg om mijn verhaal te delen. Dat vond ik dan ook één van de mooiste onderdelen van de workshop: met gelijkgestemden onze verhalen uitwisselen en daarover in gesprek gaan. Kim stelt daarbij goede vragen en kan goed luisteren zonder oordeel. Ze deelt ook haar eigen ervaringen, wat erg inspirerend is.

Ik heb nog contact met de andere deelnemers via Instagram. Het is zo leuk en waardevol om elkaar te blijven volgen.Deze workshop is echt een aanrader voor iedere jonge vrouw die op dit moment struggelt met wat zij echt wilt!”

Hiske Elferink De Focus Club
De workshop van Kim is heel open en toegankelijk. Omdat ze zelf veel kwetsbare dingen deelt, creëert ze een veilige sfeer om ook jouw verhaal te delen en te bespreken waar je tegenaan loopt.

Ze zet je aan het denken met de verschillende type opdrachten.Ik vond het een heerlijke dag om lekker aan jezelf te besteden; aanrader!”

– Hiske – Alles over Human Design
Meer lezen..

“Met gebruik van visualisaties, essentiële olie en visionboarding, gebruiken we ons onderbewustzijn om te vertellen welke kant we op mogen gaan. Sinds de workshop ben ik weer een grote stap verder in de goede richting, en door het support van de groep heb ik eindelijk een stap gezet die me onbewust heel erg tegenhield, omdat ik het zo eng vond. Dit bracht mijn bedrijf weer in beweging. Achteraf had ze ook nog een gewéldige goodiebag, echt een leuke verrassing!”

ontdek je bestemming rechts
ontdek je bestemming beneden
gratis Business Brainstormsessie

Ben jij er klaar voor om jouw ondernemersdroom waar te gaan maken?

Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek van 30 minuten bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en waar je tegenaanloopt. Ik kijk graag met je mee wat de eerste logische stap is om daar te komen. Ook kunnen we kijken of ik de persoon ben die jou daarbij kan helpen.

Meer informatie?

Laat je niet langer tegenhouden door jouw uitstelgedrag, perfectionisme en onzekerheden. Ontdek hoe ik jou kan helpen!