Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

1-op-1 Coaching

Jessica Boots Podcastmanager
Een half jaar na de start van dit traject, nam ik ontslag bij mijn baan in loondienst. Dit had ik nooit zo snel kunnen doen zonder Kim!

Dankzij Kim heb ik stappen gezet die ik anders niet zo snel had durven zetten! Tussen de 1-op-1 gesprekken door, hebben we ook regelmatig contact als ik iets niet weet of als ik een vraag heb over een bepaalde samenwerking. Dat is echt super fijn.

– Jessica (Jessica Boots) | Podcastmanager
Meer lezen..

Al snel na mijn inschrijving bij de KvK kwam ik in contact met Kim en begonnen we met de 1:1 coaching. Ik vond het eerst best wel spannend, want een coach… dat had ik nog nooit gehad.

Maar het voelde gelijk goed. Kim is super lief, ze denkt met jou en jouw bedrijf mee en staat altijd voor je klaar! Ik vind het ontzettend fijn om met haar te praten en te sparren over mijn bedrijf. Ze viert successen ook met je mee als geen ander!

Kim is echt een topper, ik ben haar enorm dankbaar en zou haar aan iedereen aanraden!

Sanne Rustenburg Websitebouwer
Van een beetje aanmodderen en werken in loondienst naar fulltime ondernemen!

Na een half jaar strugglen met het opzetten van mijn bedrijf kwam Kim op mijn pad. Gelijk vanaf het eerste moment voelde het goed en heb ik mij direct aangemeld voor zowel 1-op-1 coaching als De Focus Club. En wat een verademing was dat! Ik heb in een half jaar super mooie stappen gezet in mijn bedrijf.

– Sanne (Studio Mamoa) | Websitebouwer
Meer lezen..

Kim maakt alles makkelijk. Ze heeft me geholpen mijn bedrijf van de grond te krijgen en gaf me zo nu en dan een schop onder mijn kont als ik me onzeker voelde of iets uit stelde wat ik spannend vond. Ze heeft me echt uit mijn comfortzone getrokken!

Ik gun iedereen Kim als coach, dus waar wacht je nog op!!!

Renee Aap Noot Reis Reiscoach
Het coachingstraject van 6 maanden is absoluut de investering waard!

Kim denkt écht met je mee en past haar adviezen aan op jouw wensen en situatie. Precies wat ik nodig had. Ze komt met goede ideeën en initiatieven en zorgt ervoor dat je jouw doel voor ogen houdt. Wil je tussendoor sparren of zit je er even doorheen? Of misschien een succesje delen? Ze staat altijd voor je klaar!

– Renee (Aap Noot Reis) | Reiscoach
Meer lezen..

Begin 2020 moest ik mijn wereldreis afbreken vanwege corona. In plaats van bij de pakken neer te zitten en te wachten tot we weer mochten, besloot ik om een andere grote droom waar te maken. Van mijn hobby mijn werk maken. Ik wilde een bedrijf opzetten om mijn diensten als reiscoach aan te bieden. Vol goede moed dook ik in het ondernemerschap en voelde me al snel overweldigd. Ik kwam er al vrij snel achter dat ik hulp kon gebruiken maar twijfelde enorm om een grote investering te doen in een nog niet bestaand bedrijf (zonder omzet).

Via Instagram ben ik in contact gekomen met Kim en na een hele fijne kennismaking kon ik geen reden bedenken om nee te zeggen tegen een samenwerking! Samen zijn we aan de slag gegaan en Kim heeft me geholpen om sturing te geven, me te helpen om prioriteiten te stellen en alles wat gedaan moest worden in behapbare stappen op te delen.

Kim, je bent een topper! Ik ben ontzettend blij met je en het coachingstraject van 6 maanden is absoluut de investering waard.

Kim van Weering
Ik leef nu het vrije ondernemersleven waar ik zo van droomde en mijn dagen zijn gevuld met te gekke opdrachten waar ik zó blij van word!

Toen ik in februari 2020 met Kim in gesprek raakte via Instagram, had ik nooit durven dromen dat er zóveel moois uit het coachingstraject zou komen. Waar ik eerst vooral geïnteresseerd was in haar workshop ‘Wat wil je nou echt?’ – want ja, wat wílde ik nou echt – besloot ik na lang twijfelen toch een 1-op-1 traject met Kim aan te gaan. Wat ik later nog verlengde.

– Kim (Kim van Weering) | Auteur, journalist & copywriter
Meer lezen..

Wat voorzichtig begon met klussen opzeggen waar ik geen voldoening meer uit haalde en een tariefverhoging bij een andere opdrachtgever, eindigde in een steeds concreter doel: m’n parttime baan in loondienst opzeggen en volledig te gaan ondernemen.

Na het traject was ik nog niet klaar en een paar maanden later verlengde ik het traject. En nu leef ik het vrije ondernemersleven waar ik zo van droomde en zijn mijn dagen zijn gevuld met te gekke opdrachten waar ik zó blij van word!

De beste beslissing ooit. ‘Grote dromen, kleine stapjes’.

Met alleen ‘bedankt’ zou ik alles waar Kim me bij heeft geholpen echt tekort doen.
Dus Kim: ONWIJS bedankt!

De Focus Club

“De Focus Club helpt mij ontzettend goed om focus aan te brengen in de ideeën die ik heb.

Daarnaast heb je door het delen van de doelen, de wekelijkse check-ins en de samenwerksessies ook echt een stok achter de deur. Zo zorg je ervoor dat je écht aan het werk gaat en de dingen die niet meehelpen aan het bereiken van je doelen, laat je even liggen.”

– Laura – Wijn & Reizen
“De Focus Club geeft die onmisbare stok achter de deur om gefocust te werk te gaan en te werken aan je dromen.

Het is niet alleen gezellig in de groep, maar de andere dames motiveren mij ook om goed werk te leveren en doelen te behalen.

Kim is een ontzettend goede mentor. Ze zet je aan het denken, aan het werk en geeft onmisbare informatie waar je op terug kunt vallen als je even vast zit.”

– Karin – KaatKeepsGoing
Hiske Elferink De Focus Club
Voor mij is De Focus Club een fijne stok achter de deur om dat doel wat ik elke keer uitstel eindelijk eens op te pakken. Ik maak met de club opeens wél de tijd om helder afgekaderde doelen te stellen.

En als je afdwaalt of je aandacht verslapt krijg je handvatten van de community en de sessies om weer op de rails te komen. Zodat je uiteindelijk wél dat doel gaat behalen.

Daarnaast is het gewoon super gezellig met de dames uit de groep. Iedereen heeft mooie tips & tricks. Je voelt je gehoord, want iedereen herkent dezelfde struggles, maar tegelijkertijd krijg je een kick in the butt.”

– Hiske – Alles over Human Design
De structuur die ik nu onderhoud dankzij de club is zo fijn. Ik ben wekelijks bewust bezig met wat m’n doelen zijn en waar ik m’n focus wil op leggen. Dit zorgt voor de nodige inspiratie en geeft me tegelijk ook rust.

De Focus Club heeft mij al veel inzichten gegeven en dit op verschillende vlakken. Ik nam o.a. mijn project onder de loep en ben nu gestart met mijn eigen podcast! Dankzij De Focus Club heb ik hem ook de wereld durven insturen!

– Bo – La vie est bo
Meer lezen..

“De groep is ook zo leuk! Ik ben blij dat ik deze meiden heb leren kennen en dat we samen aan onze focus en doelen werken, elkaar helpen en steunen. Nog geen seconde spijt gehad van mijn deelname! Sterker nog, ik blijf graag nog plakken.”

Sarah De Focus Club
“Ik ben echt heel blij dat ik me aangesloten heb bij De Focus Club! Ik heb wel getwijfeld om me aan te melden, aangezien ik me vaak voor de ene na de andere cursus inschrijf en me hierin soms een beetje verlies… Maar dit is anders!

Ik kom juist dichterbij mezelf, leer te luisteren en kijken naar m’n planning en naar wat ik écht wil doen/behalen. Je moet het zelf doen, maar De Focus Club biedt je structuur, duidelijkheid en een omgeving met gelijkgestemden!”

– Sarah – Travelstijl

Workshop

Ik vond de workshop echt enorm waardevol. Samen met een groep andere vrouwen gingen we aan de slag met onze dromen. Het was heel herkenbaar om het met elkaar ook te hebben over de dingen waar we tegenaan lopen.

Dankjewel voor deze fijne dag, Kim! Ik kan deze dag echt iedereen aanraden.”

– Jessica – Jessica Viviane & Yessica
Meer lezen..

“We deden verschillende oefeningen waardoor we geprikkeld werden om na te denken wat we nou echt willen. Ik vond vooral de visualisatie-oefening met het verhaal heel fijn. Hierdoor werd voor mij helderder waar ik tegenaan loop. Door het visionboard kreeg ik inspiratie om echt meer tijd voor mijzelf te gaan maken. Dit is daarom ook een van mijn doelen geworden, dat is wat ik écht wil.”

“Ik ben iemand die heel veel dingen leuk vind en daardoor ook alles tegelijk wil aanpakken. Ik vind het lastig om prioriteiten te stellen en te bepalen wat voor mij écht belangrijk is.

Ik heb allerlei inzichten opgedaan over wat ik wil gaan doen en wat voor mij nu het belangrijkste is. Zodat ik me dus op één ding ga focussen en niet alles tegelijk op ga pakken.”

– Annabel – Ergotherapeut
Meer lezen..

“Het was super fijn om tijdens de workshop met behulp van verschillende oefeningen en het maken van een visionboard even stil te staan bij mijzelf.

Ik voelde me tijdens de workshop echt op mijn gemak, ik kon dicht bij mezelf blijven en ik voelde me comfortabel genoeg om mijn verhaal te delen. Dat vond ik dan ook één van de mooiste onderdelen van de workshop: met gelijkgestemden onze verhalen uitwisselen en daarover in gesprek gaan. Kim stelt daarbij goede vragen en kan goed luisteren zonder oordeel. Ze deelt ook haar eigen ervaringen, wat erg inspirerend is.

Ik heb nog contact met de andere deelnemers via Instagram. Het is zo leuk en waardevol om elkaar te blijven volgen.Deze workshop is echt een aanrader voor iedere jonge vrouw die op dit moment struggelt met wat zij echt wilt!”

Hiske Elferink De Focus Club
De workshop van Kim is heel open en toegankelijk. Omdat ze zelf veel kwetsbare dingen deelt, creëert ze een veilige sfeer om ook jouw verhaal te delen en te bespreken waar je tegenaan loopt.

Ze zet je aan het denken met de verschillende type opdrachten.Ik vond het een heerlijke dag om lekker aan jezelf te besteden; aanrader!”

– Hiske – Alles over Human Design
Meer lezen..

“Met gebruik van visualisaties, essentiële olie en visionboarding, gebruiken we ons onderbewustzijn om te vertellen welke kant we op mogen gaan. Sinds de workshop ben ik weer een grote stap verder in de goede richting, en door het support van de groep heb ik eindelijk een stap gezet die me onbewust heel erg tegenhield, omdat ik het zo eng vond. Dit bracht mijn bedrijf weer in beweging. Achteraf had ze ook nog een gewéldige goodiebag, echt een leuke verrassing!”

Meer informatie?

Laat je niet langer tegenhouden door jouw uitstelgedrag, perfectionisme en onzekerheden. Ontdek hoe ik jou kan helpen!