Wat zeggen de deelnemers?

 

Ik vond de workshop echt enorm waardevol. Samen met een groep andere vrouwen gingen we aan de slag met onze dromen. Het was heel herkenbaar om het met elkaar ook te hebben over de dingen waar we tegenaan lopen.

We deden verschillende oefeningen waardoor we geprikkeld werden om na te denken wat we nou echt willen. Ik vond vooral de visualisatie-oefening met het verhaal heel fijn. Hierdoor werd voor mij helderder waar ik tegenaan loop. Door het visionboard kreeg ik inspiratie om echt meer tijd voor mijzelf te gaan maken. Dit is daarom ook een van mijn doelen geworden, dat is wat ik écht wil.

Dankjewel voor deze fijne dag, Kim! Ik kan deze dag echt iedereen aanraden.

Jessica

Ik ben echt super enthousiast over deze workshop en ik raad hem dan ook zeker aan! Het was voor mij een enorm positieve ervaring. 

Ik heb nieuwe mensen leren kennen en hun verhalen mogen horen. Iedereen zit in een andere situatie, maar er waren veel gemeenschappelijke thema’s en het was heel fijn om dat met elkaar te delen

Kim is een topper! Ze is relaxed, begeleid de workshop goed en heeft gewoon een hele fijne persoonlijkheid

Vaak vind ik het lastig om dingen over mijzelf te delen, maar Kim en de medecursisten maakten dat ik me super op mijn gemak voelde en het dus veel makkelijker werd om te delen. 

Ik vond het super tof om een visionboard te maken. Het was voor mij echt een eye-opener! Het geeft een duidelijk beeld van de richting waar ik op wil en waar mijn interesses liggen.

Het 1-op-1 coachingsgesprek na de workshop is ook heel waardevol. Het was fijn om terug te blikken op de inzichten die ik heb opgedaan tijdens de workshop. Maar ook om in de actiemodus te gaan: Waar ga ik me op richten? Waar ga ik beginnen? Wat zijn mijn vervolgstappen? 

Ik heb veel energie en positieve kracht uit deze workshop gehaald! 

Desiree

Ik ben iemand die heel veel dingen leuk vind en daardoor ook alles tegelijk wil aanpakken. Ik vind het lastig om prioriteiten te stellen en te bepalen wat voor mij écht belangrijk is.

Het was super fijn om tijdens de workshop met behulp van verschillende oefeningen en het maken van een visionboard even stil te staan bij mijzelf. Ik heb allerlei inzichten opgedaan over wat ik wil gaan doen en wat voor mij nu het belangrijkste is. Zodat ik me dus op één ding ga focussen en niet alles tegelijk op ga pakken.

Ik voelde me tijdens de workshop echt op mijn gemak, ik kon dicht bij mezelf blijven en ik voelde me comfortabel genoeg om mijn verhaal te delen. Dat vond ik dan ook één van de mooiste onderdelen van de workshop: met gelijkgestemden onze verhalen uitwisselen en daarover in gesprek gaan. Kim stelt daarbij goede vragen en kan goed luisteren zonder oordeel. Ze deelt ook haar eigen ervaringen, wat erg inspirerend is.  

Ik heb nog contact met de andere deelnemers via Instagram. Het is zo leuk en waardevol om elkaar te blijven volgen.

Deze workshop is echt een aanrader voor iedere jonge vrouw die op dit moment struggelt met wat zij echt wilt!

Annabel

De workshop van Kim is heel open en toegankelijk. Omdat ze zelf veel kwetsbare dingen deelt, creëert ze een veilige sfeer om ook jouw verhaal te delen en te bespreken waar je tegenaan loopt. Ze zet je aan het denken met de verschillende type opdrachten. 

Met gebruik van visualisaties, essentiële olie en visionboarding, gebruiken we ons onderbewustzijn om te vertellen welke kant we op mogen gaan. Sinds de workshop ben ik weer een grote stap verder in de goede richting, en door het support van de groep heb ik eindelijk een stap gezet die me onbewust heel erg tegenhield, omdat ik het zo eng vond. Dit bracht mijn bedrijf weer in beweging. Achteraf had ze ook nog een gewéldige goodiebag, echt een leuke verrassing!

Ik vond het een heerlijke dag om lekker aan jezelf te besteden; aanrader!

Hiske

De workshop ‘Wat wil je nou écht?!’ is perfect als je even een harde reset nodig hebt op je ratrace gedachten. Het was heel fijn om los te komen van mijn (vastgelopen) gedachten. De oefeningen tijdens de workshop zorgen ervoor dat je terug naar de basis gaat: ‘wie ben ik en waar word ik blij van?’

Kim is rustig, stelt de juiste vragen en vraagt goed door. De kleine groep deelnemers is heel fijn en zorgt voor verbinding. Er hing een hele betrokken en open sfeer. De locatie is heel mooi en straalt rust uit.

De workshop is lekker praktisch, waardoor je naar huis gaat met een heleboel mooie inzichten. Veel dingen deed ik op de automatische piloot, maar ik maak nu veel bewustere keuzes waar ik mijn tijd aan besteed!

De workshop heeft bij mij het onderliggende thema duidelijk gemaakt waar ik tegenaan liep. Tijdens de 1-op-1 coachingscall gingen we daar nog verder op in en werd deze blokkade nog helderder. Die call is echt een verdiepingsslag op de inzichten die je opdoet tijdens de workshop en zo kom je dan sneller tot de kern en maak je progressie. Echt een aanrader!

Iris

Ik ben iemand die zich niet snel opgeeft voor een workshop. Van te voren weet je natuurlijk niet bij welke mensen je terechtkomt en of je je dan op je gemak voelt. Maar deze workshop voelde laagdrempelig en ik dacht: ‘doe eens gek’. En dat is me goed bevallen!

Het was een hele leuke dag met een kleine groep vrouwen. We deelden allemaal onze verhalen en ervaringen en leerden elkaar zo beter kennen. Uit ieders verhaal haalde ik wel weer iets herkenbaars. Het is heel fijn als je weet dat je niet de enige bent die met dit soort dingen worstelt. 

Kim heeft aandacht voor iedereen, gaf ons de ruimte om ons verhaal te delen en gaf ook praktische tips mee waar ik direct iets mee kon. 

De reden dat ik me heb aangemeld, is dat ik vaker mijn rust wil pakken en niet steeds het gevoel wil hebben dat ik nog van alles moet. Ook wilde ik graag een knoop doorhakken over een nieuwe hobby en wilde ik achterhalen wat nu echt bij me past qua werk(zaamheden). 

Wat ik uit de workshop heb meegenomen is dat ik vaker dingen ga opschrijven. Als je iets opschrijft, wordt het ineens veel tastbaarder of is het juist veel minder “erg” dan je van tevoren dacht. Verder ga ik ook tijd in mijn agenda blokken voor mezelf. Na de workshop heb ik op mijn werk een aantal dingen veranderd, waardoor ik nu meer doe van wat ik echt leuk vind.

De workshop wil ik zeker aanbevelen aan vrouwen die zich afvragen: ‘Wat ben ik aan het doen? Waar wil ik naartoe? Wat wil ik met mijn leven?’ Het is een laagdrempelige workshop met een klein groepje vrouwen en geeft je mooie inzichten!

Malou

 

Wil jij dit ook ervaren?

Twijfel je nog?

 

Ik kan niet wachten om samen met jou een te gekke en inspirerende dag te beleven. Nog niet helemaal zeker of deze workshop geschikt is voor jou, of heb je andere vragen? Vraag hieronder een gratis inspiratiegesprek aan. Samen kijken we waar je naartoe wilt en waar je tegenaan loopt. Je krijgt sowieso een concreet actiepunt mee waar je meteen mee aan de slag kunt! En we kijken natuurlijk of dat deze workshop bij je past. Geheel vrijblijvend uiteraard.