KOMT DIT JOU BEKEND VOOR?

 

Je werkt heel hard, maar wordt eigenlijk helemaal niet gewaardeerd voor wat je allemaal doet.

Je lichaam doet zeer, hoofdpijn lijkt bijna de standaard geworden en je voelt je vaak moe en futloos.

Je hebt het gevoel dat er meer is in het leven, maar je ziet even niet wat je daarvoor moet doen.

Je hebt altijd lange to-do-lijstjes en legt de lat heel hoog voor jezelf. Je bent erg perfectionistisch.

Je weet eigenlijk helemaal niet zo goed meer waar je blij van wordt en wat je nu echt gelukkig maakt.

Je wilt iedereen helpen en voor ze klaarstaan en komt daardoor zelf op de laatste plaats.

“Je weet dat je dingen graag anders zou willen, maar wat dan? En hoe doe je dat?”

HERKEN JE DIT?

Iedere avond beland je na een dag hard werken uitgeput op de bank waar je ligt te scrollen op social media. Iedereen lijkt het zo goed voor elkaar te hebben! Waarom lukt het jou dan niet? Je hebt netjes gedaan wat er van je verwacht wordt… Een studie gevolgd, een baan gevonden en je werkt heel hard om carrière te kunnen maken. Maar dat lijkt maar niet te lukken.

Je familie en vriendinnen vragen veel van je. Soms kosten ze je meer energie dan je hebt. Je hebt eigenlijk helemaal niet zoveel energie meer over, zelfs niet voor leuke dingen.

Je lichaam doet zeer, je hebt continu hoofdpijn en je bent eigenlijk altijd moe. Eigenlijk geeft je lichaam heel duidelijk aan dat het zo niet verder door kan gaan. Daarnaar luisteren is heel lastig en dat kan toch ook niet zomaar? Je moet gewoon doorgaan. Zo erg is het toch eigenlijk ook weer niet? Even je schouders eronder en doorzetten. Maar toch beland je ’s avonds weer uitgeblust in het hoekje van de bank.

Het gebeurt steeds vaker dat je je afvraagt of er niet meer moet zijn in het leven. Of je nog wel echt gelukkig bent met je huidige leven. Wordt het niet eens tijd voor verandering?

Verlang jij ook naar tijd en rust voor jezelf om deze vragen eens wat meer aandacht te geven? Hoe fijn zou het zijn als je dat op een heerlijke locatie kunt doen waar je in de watten wordt gelegd en waar je omringd wordt met mensen die hier ook mee bezig zijn? En dat je dan ook nog wordt bijgestaan door een team ervaringsdeskundigen die jou graag vooruithelpen?

Want je hoeft je niet continu gefrustreerd en futloos te voelen. En je hoeft ook niet steeds met jezelf in gevecht te zijn. Tijdens deze retreat laten we je graag zien hoe het ook anders kan!

GA MET MIJ MEE OP EEN RETREAT!

Met Ontdek je bestemming wil ik vrouwen inspireren om vaker op reis te gaan. Om zo even uit je huidige situatie te stappen, tijd voor jezelf te creëren en stil te kunnen staan bij vragen als ‘Wat wil ik nu eigenlijk?’. 

Huisje, boompje, beestje, een goedbetaalde baan en de daarbij horende verantwoordelijkheden, is niet per se wat jou gelukkig maakt. Even weg van huis kan zoveel voor jou betekenen, omdat je dan ervaart hoe fijn het is om even stil te staan. En hoe gaaf het is om even niets te hoeven en niet aan het perfecte plaatje te hoeven voldoen. 

Een aantal jaar geleden maakte ik mijn eerste verre reis naar Zuid-Afrika. Een reis waarvan ik heel duidelijk voelde dat ik hem moest maken. Ik zat niet lekker in mijn vel, mijn lichaam deed pijn, werk en relaties kostten me veel energie en ik wist helemaal niet meer wat ik wilde. Het was een van mijn beste keuzes ooit! Op reis had ik namelijk echt de tijd om stil te staan bij wie ik ben en wat ik (stiekem) echt wilde.

Reizen heeft op mij altijd het effect dat ik dichter bij mezelf kom; bij wat ik wil, wie ik ben en waar ik van droom. En reizen hoeft niet altijd naar de andere kant van de wereld. Ook dichter bij huis kun je dit resultaat al merken. Ik help jou graag bij het stilstaan en het creëren van tijd voor jezelf. Want dat is zó belangrijk in deze hectische maatschappij. 

Om deze reden organiseer ik exclusieve retreats. Tijdens een retreat ben je zeker van een rustgevende omgeving, een fantastische locatie met heerlijke faciliteiten, persoonlijke coaching en gezonde voeding. Je hoeft zelf niets uit te zoeken, kunt je omringen met een fantastische groep vrouwen en je hebt echt even de tijd voor jezelf om tot rust te komen. Je leert jezelf beter kennen, komt erachter wat jouw beperkende gedachten en blokkades zijn en ontdekt waar je naartoe wilt met je leven.

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om op tijd op de rem te trappen, jezelf wat tijd te gunnen om tot rust te komen en weer te starten met dromen. Ik was mega perfectionistisch, deed precies wat er van me gevraagd werd en wilde iedereen tevreden houden. Daarbij vergat ik één ding: mezelf. De vele reizen die ik gemaakt heb en een fantastisch coachingstraject hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik nu mijn droom leef: ik reis de wereld rond en organiseer retreats! En dat maakt me zó gelukkig! 

En dat gun ik jou ook… Het leven gaan leiden waar je van droomt. En misschien weet je nu nog niet hoe dat er dan uitziet. Ga dan zeker met me mee op retreat en ontdek het!

 

Liefs, Kim

Instagram

Volg je me al op mijn reis van 3 maanden door o.a. Nieuw-Zeeland en Australië? Via Instagram deel ik al mijn belevingen en inzichten.

Na deze retreat…

 • …ben je helemaal tot rust gekomen en volledig in de watten gelegd;
 • …weet je wat jij nodig hebt om gelukkig en blij door het leven te gaan;
 • …weet je welke baan bij jou past en waar je energie van krijgt;
 • …weet je hoe je een fijn leven kunt leiden met zo min mogelijk stress;
 • …heb je nieuwe ideeën en oplossingen voor de situatie waarin je nu vastloopt;

 

 • …weet je hoe fijn het is om je omringen met mensen die naar je luisteren in plaats van dat ze voor je invullen hoe iets moet zijn;
 • …weet je wat jouw valkuilen zijn en op welke vlakken je nog beter voor jezelf mag zorgen;
 • …heb je helder wat jou gelukkig maakt en wat voor jou belangrijk is;
 • …heb je ervaren wat gezonde voeding, yoga en mindfulness met je doet.

 

Lijkt dat je wel wat?

Praktische informatie

De eerstvolgende retreat vindt plaats van 13-15 september 2019 op een geweldig locatie in de Achterhoek

TRAINING & COACHING

Je volgt trainingen waarbij centraal staat: wie ben je? Waar ben je goed in? Waar word je gelukkig van? Waar loop je tegenaan? Waar wil je naartoe? Ook is er een mogelijkheid om een 1-op-1 coachingsgesprek te voeren.

WELLNESS

Je kunt gebruikmaken van de heerlijke wellness-faciliteiten van de locatie, waaronder een sauna, stoombad, zwembad en jacuzzi. Je kunt zelfs een massage boeken!

GEZONDE VOEDING

Tijdens de retreat word je helemaal in de watten gelegd en er wordt goed voor je gezorgd. Een belangrijk onderdeel is de zeer gezonde voeding, biologisch en vegetarisch. Zelfs de snacks zijn super healthy!

COMMUNITY

Je maakt deel uit van een geweldige groep vrouwen die voelen dat er meer is in het leven en klaar zijn voor een volgende stap. Hoe fijn is het om je met deze vrouwen te verbinden?

YOGA & MINDFULNESS

Tijdens de yoga- en mindfulnesslessen ervaar je wat stilte en rust met je doet. Het maakt helemaal niets uit als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Ook maken we een mooie wandeling door de natuur.

VRIJE TIJD

Er is voldoende vrije tijd die je helemaal kunt invullen zoals je zelf wilt en naar waar jij behoefte aan hebt. Lezen, schrijven, bij het zwembad liggen… het kan allemaal!

Er zijn slechts 8 plekken beschikbaar

Er is veel interesse, dus wees er snel bij om jouw plekje te bemachtigen!

Hoe ziet het team eruit?

Kim Hobo

Kim Hobo

Jarenlang worstelde ik met mijn gezondheid en deed ik dingen waar ik eigenlijk helemaal niet gelukkig van werd. Ik neem je graag mee op mijn reis hoe ik weer durfde te gaan dromen en ik weer helemaal gezond werd. Ik maak nu mijn dromen waar en laat je graag zien hoe jij dat ook kunt doen!

Wendy Marsman

Wendy Marsman

Wendy is dit weekend jullie coach en trainer. Zij weet als geen ander hoe het is om vanuit een dieptepunt je leven weer op te bouwen. Wendy is super snel in verbindingen leggen en weet op een fijne manier het probleem boven water te halen. Ze inspireert je en zet je in actie om een leven te gaan leiden waar je écht van droomt.

Wijka & Gerard

Wijka & Gerard

Wijka en Gerard zijn dit weekend jullie gastvrouw en -heer. Door hun rust, warmte en hartelijkheid voel je je direct thuis. Zij verzorgen dit weekend heerlijke gezonde voeding, maar ook yoga- en mindfulnesslessen. Zij inspireren je graag met hun eigen verhalen.

Wat is jouw investering?

 

Een compleet verzorgd lang weekend weg waarbij je helemaal tot rust komt en waardoor je weer met volle energie naar huis gaat. Klinkt dat als muziek in jouw oren?

De kosten voor deze exclusieve retreat van 13-15 september 2019 bedragen € 649,- (inclusief BTW). Let op! Dit is een introductieprijs. Voor de volgende retreats wordt een hogere prijs berekend. 

DAT IS INCLUSIEF:

 • Een driedaags verblijf op een prachtige locatie in de mooie Achterhoek, die absolute rust uitstraalt en waar je je ongetwijfeld helemaal thuis zult voelen.
 • 2 overnachtingen op een 2-persoonskamer met een gedeelde badkamer. Een 1-persoonskamer is ook te boeken. Hiervoor geldt een toeslag van € 50,- voor het gehele weekend. Er is een beperkt aanbod, dus meld je snel aan als je dit wenst. 
 • 2x ontbijt, 3x lunch en 2x diner; biologisch en vegetarisch. Ook krijg je iedere dag een lekkere healthy snack of een smoothie.
 • Diverse trainingen waarbij we stilstaan bij wie jij bent, wat je wilt en waardoor je je nu nog laat tegenhouden. 
 • Yoga- en mindfulnesslessen.
 • Een bijzondere wandeling door de prachtige natuur.
 • Een mogelijkheid om tijdens een half uur 1-op-1 coaching dieper in te gaan op een onderwerp naar jouw keuze.
 • De beschikking over een compleet wellnesscentrum met een sauna, stoombad, zwembad en een jacuzzi.
 • De mogelijkheid om een massage bij te boeken. Kies uit een ontspanningsmassage, hot stone massage of een Hawaiaanse Lomi Lomi Sumadra massage. Bij je reservering kun je aangeven welke massage je kiest.
 • Een team van 4 ervaringsdeskundigen, die jou graag helpen om dichter bij jezelf te komen en aan de slag te gaan met jouw dromen.

Korting!

Kom je samen met een vriendin? Dan krijgen jullie beiden € 49,- korting! Jullie kunnen dan ook een slaapkamer delen. Geef dit even aan op het aanmeldingsformulier. 

 

Twijfel je nog?

Ik kan niet wachten om jou mee te nemen naar deze prachtige locatie voor een geweldige ervaring. Weet jij nog niet helemaal zeker of deze retreat geschikt is voor jou? Vraag dan hieronder een Skype-call met mij aan. Dan maken we een afspraak om samen te kijken of dit weekend iets voor jou is. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de data en tijden voor deze retreat?

De eerstvolgende retreat vindt plaats op 13 t/m 15 september 2019. Op vrijdag 13 september ben je vanaf 11.00 uur welkom en zondagmiddag sluiten we om 17.00 uur af. Je mag zondag ook eerder vertrekken als je dat prettiger vindt.

Kan ik ook een 1-persoonskamer boeken?

Ja, dat kan. Daarvoor betaal je voor dit lange weekend een meerprijs van € 50,-. Wil je gebruikmaken van een 1-persoonskamer? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Waarom zou ik me aanmelden voor deze retreat?

Omdat je eigenlijk gewoon klaar bent met de situatie waarin je nu zit en je voelt dat het beter kan. Je hebt het gevoel dat er meer is in het leven, maar je kunt er nog niet helemaal bij wat dit dan is. Tijdens deze retreat gaan we aan de slag met jouw dromen en gaan we boven tafel krijgen waar jij naartoe wilt werken en hoe je daar kunt komen. En dat alles op een locatie die rust uitstraalt, waar je enorm goed wordt verzorgd en omringd wordt met fantastische mensen. Als dat je aanspreekt, dan moet je je zeker aanmelden! Twijfel je nog? Plan dan een Skypegesprek met mij in en dan kijken we samen of het iets voor jou is.

Ik vind dit best wel spannend, hoe weet ik of dit iets voor mij is?

Dat snap ik. Het is ook helemaal niet erg als je dit spannend vindt. Waarschijnlijk is het juist een goed teken, omdat je dan iets gaat doen wat buiten je comfortzone ligt. En ja, daar gebeuren meestal de mooiste dingen! Als je nog niet helemaal zeker bent of dit weekend echt iets voor jou is, plan dan even een Skypegesprek met mij in. Dan kijken we samen of het voor jou passend is.

Ik ben een ondernemer, hoe zit dat met de BTW?

Ben je ondernemer? Dan bof je! Je kunt dit weekend namelijk opgeven als cursuskosten, waardoor je het BTW-bedrag kunt terugvragen. Is dat even mooi meegenomen!

Wat zijn de betalings- en annuleringsvoorwaarden?

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail. Hierin staan alle voorwaarden opgenomen, zodat je deze nog eens rustig kunt nalezen. Binnen 7 dagen na je aanmelding vragen we je om een aanbetaling van 50% te voldoen. De overige 50% betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Het gehele bedrag in 1x betalen is uiteraard ook mogelijk.

We vragen je om een annuleringsverzekering af te sluiten voor dit weekend. Dit kan bij je eigen verzekeringsmaatschappij. Op het moment dat je wegens onvoorziene redenen helaas moet annuleren, dan kun je via de annuleringsverzekering je investering terugvragen.

Waar wacht je nog op?

Meld je nu aan en ben erbij op 13-15 september!