Over Kim

Ik geloof dat de wereld zoveel mooier wordt als we allemaal doen wat we het liefste doen!

Ontdek je bestemming

Hi, ik ben Kim!

Ik help ambitieuze vrouwelijke millenials hun onderneming te starten, naast hun baan in loondienst.

Zodat ze gaan doen wat ze het liefst willen doen hoe spannend dat ook is! Veel te veel jonge vrouwen zitten vast in een baan die ze niet leuk vinden en ontwikkelen daardoor vaak zelfs lichamelijke klachten.

Ik zeg altijd:

“Grote dromen, kleine stapjes”

Als klein meisje was ik al een behoorlijke streber. Ik liet niets aan het toeval over en zat na schooltijd keihard te blokken.

Vanaf een 8 begon het de goede kant op te gaan – al was elk cijfer daarboven eigenlijk pas oké.

Ik werkte altijd keihard om maar gezien te worden. Tot ik leerde dat het ook anders (en vooral: slimmer) kan. Dat er grenzen zitten aan hard werken. En dat het uiteindelijk draait om doen waar jij gelukkig van wordt.

Daarom ben jij nu hier beland, bij ‘Ontdek je bestemming’. Via een bijzondere weg, met behoorlijk wat hobbels en kuilen, heb ik mijn ‘bestemming’ gevonden. Nu gebruik ik die inzichten om anderen te inspireren óók die stappen te zetten. Om sprongen in het diepe te maken voor die geweldige droom die je wilt waarmaken.

Ik help vrouwen met workshops, 1 op 1-trajecten en De Focus Club: een community vol ondernemende vrouwen die hun dromen waarmaken.

Vrouwen die met een duidelijke focus voor hun doelen gaan, maar bij een aantal zaken nét die stok achter de deur nodig hebben.

Mijn verhaal

Ik help vrouwen met workshops, 1 op 1-trajecten en De Focus Club: een community vol ondernemende vrouwen die hun dromen waarmaken.

Vrouwen die met een duidelijke focus voor hun doelen gaan, maar bij een aantal zaken nét die stok achter de deur nodig hebben.

Ontdek je bestemming

Inmiddels doe ik elke dag wat ik het allerliefste doe. Dat gevoel gun ik iedereen.

Jaren geleden had ik nooit gedacht dat er een coach in mij schuilde. Op de voorgrond treden? Dat was niets voor mij.

Zo ging het jarenlang op mijn werk in de bankwereld. Ik zat het liefst de hele dag achter de computer weggedoken, heel hard te hopen dat niemand iets tegen me zei. En dan stilletjes gewoon m’n werk heel goed doen. Dat lukte lange tijd prima.

Tot de werkdruk langzaam hoger en hoger en de frustratie met de dag groter werd. Ik voelde me continu gestresst terwijl ik achter m’n bureau zat weg te kwijnen. Ondertussen stapelden de lichamelijke klachten zich op. Ik was chronisch moe, had last van mijn schouders, rug, nek; ik had al-tijd wat. Op een dag kon ik niet meer uit bed komen. Het duurde een halfjaar om me weer iets beter te voelen. Maar in de tussentijd leerde ik één ding: dit wilde ik niet meer.

Ik ging op reis, naar Zuid-Afrika. De rust en ruimte in daar deden wonderen. Ik ontdekte tijdens de reis dat ik eigenlijk helemaal niet zo’n verlegen meisje was.

Mijn lichamelijke klachten leken als sneeuw voor de zon verdwenen. Dat zette me aan het nadenken. Waar maakte ik me al die jaren zo druk om? Wat wilde ik eigenlijk écht?

En toen werd ik begin 2016 ziek. Ruim een jaar ging ik van dokter naar dokter. Meerdere operaties mislukten en het herstel was op z’n zachtst gezegd pittig. Ik zat veel thuis, eindeloos na te denken.

Ik schakelde een coach in: het was tijd om voor mezelf te gaan zorgen. Om te gaan voor mijn eigen geluk, de dingen die ik wilde in plaats van wat van mij verwacht werd.

De levenslessen die ik had geleerd na alles wat ik had meegemaakt; ik voelde heel sterk dat ik daar iets mee moest doen. Al zou ik maar één iemand helpen om beter naar zichzelf te luisteren en zo een burnout te voorkomen. Dan was mijn missie al geslaagd.

Inmiddels heb ik al tientallen vrouwen mogen helpen bij het bouwen aan hun droomleven.

Ik zeg altijd maar zo:

‘Jouw bestemming wijst zich vanzelf, soms heb je alleen een duwtje in de juiste richting nodig’.

Laten we samen kijken naar waar jij echt gelukkig van wordt en hoe je dat kunt bereiken.

Even tussendoor..

Wat feitjes over mij!

Wat doe ik het liefst?

Reizen

Wat is mijn favo hobby?

Fotograferen

Waar word ik blij van?

Golden Retriever puppy’s

Stad of natuur?

Natuur

Wat is mijn lievelings eten?

Pizza

Wist je dat..

ik ook ben gestart met ondernemen naast mijn baan in loondienst?

Ik weet hoe overweldigend het kan zijn in die fase. In de periode als startende onderneer, heb ik twee belangrijke dingen geleerd. Allereerst: Zorg voor een scherpe focus. Je hoeft niet meer te doen, juist minder. Focus op jouw aanbod, jouw ideale klant en jouw favoriete marketingkanaal.

Het tweede wat ik heb geleerd is hulp vragen. Ik was er altijd van overtuigd dat ik alles zelf moest kunnen en hulp vragen voelde als falen. Maar hulp vragen is juist hetgeen wat me zoveel verder heeft gebracht. Dus laat je helpen, laat je coachen en je groeit zoveel sneller!

In de media

Soms verschijn ik in de media. Meer leren over mij? Klik op één van onderstaande logo’s om daar meer over mijn verhaal te horen.

Nu.nl
ontdek je bestemming rechts
ontdek je bestemming beneden
gratis Business Brainstormsessie

Ben jij er klaar voor om jouw ondernemersdroom waar te gaan maken?

Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek van 30 minuten bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en waar je tegenaanloopt. Ik kijk graag met je mee wat de eerste logische stap is om daar te komen. Ook kunnen we kijken of ik de persoon ben die jou daarbij kan helpen.

Meer informatie?

Laat je niet langer tegenhouden door jouw uitstelgedrag, perfectionisme en onzekerheden. Ontdek hoe ik jou kan helpen!