Omapost op vakantie:

Stuur een persoonlijk vakantiekaartje via de post!

Tijdens onze reis door Nieuw-Zeeland en Australië hebben we al onze avonturen gedeeld via social media. Ook maakten we gebruik van de app Polarsteps, zodat het thuisfront onze reis op de voet kon volgen. Maar hoe houd je de oudere generatie op de hoogte van je reisavonturen? Zij zitten immers niet altijd op social media of kunnen geen foto’s ontvangen via WhatsApp.

Juist voor die generatie, voor de opa’s en oma’s, is er nu een super toffe oplossing; namelijk OmapostVeel opa’s en oma’s vinden het ook veel leuker om een fysiek kaartje in handen te krijgen in plaats van een digitale foto te zien. Betrek ze bij jouw reis en bij jouw leven. Laat ze meegenieten van jouw mooie avonturen. Je kunt je kaartje ook versturen via de app van Omapost, wel zo handig als je op reis bent!

 

Nieuw Zeeland Picton

 

Omapost op vakantie

Omapost is een website vanaf waar je een super leuk écht vakantiekaartje naar je opa of oma kunt sturen. De tijd van kaartjes sturen vanaf je vakantieadres is een beetje voorbij. Vaak was het ook mosterd na de maaltijd omdat je kaartje dan pas aankwam als jij lang en breed weer thuis was. Maar nu kun je toch een fysiek kaartje sturen naar het thuisfront met jouw mooiste reisfoto erop via de mega handige website of app van Omapost. Je uploadt jouw favoriete foto, schrijft een leuke tekst en vult de adresgegevens in. That’s it!

Ik vind dit echt een uitkomst! En een super mooie manier om je opa of oma te laten weten dat je aan ze denkt. Kijk eens hoe leuk dit kaartje is geworden. Ik heb hem online gemaakt met een foto van een koala die ik in Australië heb gemaakt.

 

Omapost op vakantie

 

Waarom versturen via Omapost?

Omapost is met een mooie reden opgericht. Zij vinden het belangrijk dat ouderen in contact blijven met jonge mensen. Veel ouderen in Nederland zijn eenzaam en steeds meer jongeren zijn te druk om even langs te gaan of om ze even te bellen. Omapost wil daar iets aan doen. Stuur je lieve opa of oma regelmatig een kaartje en betrek ze in jouw leven. 

 

Dit filmpje van Floorzorgt laat zien wat dit mooie initiatief kan betekenen voor de oudere generatie:

 

 

Maak jij je opa of oma ook blij met een fysiek vakantiekaartje?

Laat jij je opa en oma ook weten dat je aan ze denkt tijdens je volgende vakantie? Een kaartje is aangemaakt binnen 5 minuten en je geeft ze daarmee een mooi cadeau. En nog een fijn voordeel is dat de kaartjes maar € 2,50 kosten. Daar hoef je toch niet over na te denken? Installeer de app en stuur jouw volgende kaartje! Je kunt de app downloaden in de Appstore of via GooglePlay. 

 

Nieuw Zeeland Dunedin

 

Wanneer verstuur jij een vakantiekaartje naar je opa of oma? 

 

OmaPost vakantiekaartje sturen

Wil je op de hoogte blijven?