INTERESSELIJST De StartersAcademy

Wil je nu écht je eigen bedrijf starten?!

In De StartersAcademy leer ik je, samen met een team van experts, stap voor stap hoe je een succesvol bedrijf bouwt waarmee je meer vrijheid creëert door te doen waar je blij van wordt!

De korte (en to-the-point) video’s en werkboeken helpen je om direct in actie te komen. Leren is leuk, maar zolang je er niets mee doet, verandert er natuurlijk niets.

 Wil je het als eerste horen als de deuren weer open gaan? Vul dan hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor de interesselijst.

Kim Hobo Ontdek Je Bestemming

Wat gaan we doen in De StartersAcademy?

Fundament neerzetten

Je zet een stevig fundament neer voor je bedrijf: een concreet businessidee, het bepalen van je ideale klant en een onweerstaanbaar aanbod, zodat je een sterke basis hebt waarop je kunt doorbouwen.

Klanten aantrekken

Je leert over zichtbaarheid, marketing & sales en gaat op zoek naar jouw manier, zodat je de klanten gaat aantrekken met wie jij het liefste wilt werken. Het is belangrijk dat je er plezier in hebt, want alleen dan houd je het ondernemen langdurig vol.

Focussen op groei

Je leert je te focussen op die acties die zorgen voor de groei van je bedrijf, zodat je niet meer met van alles en nog wat bezig bent. Dat geeft rust, structuur en overzicht.

Wat krijg je allemaal?

De ontdekkingsreis: 6 Business Basics

Je krijgt toegang tot de academy met daarin de 6 Business Basics, boordevol waardevolle video’s, werkboeken en tips die je stap voor stap helpen met het opzetten en laten groeien van je bedrijf.

Businessidee

We zoomen allereerst in op jouw business idee. Wat wil je gaan doen als ondernemer, hoe ziet dat er precies uit en waarom wil je dat graag? Dat legt een geweldige basis voor het opbouwen van je onderneming.

Doelgroep

Het bepalen en beter leren kennen van je doelgroep zorgt ervoor dat je goed weet waar ze tegen aan lopen, hoe jij ze kunt helpen en hoe je ze kunt bereiken. Zodat je alleen nog maar samen gaat werken met jouw droomklanten!

Productaanbod

Welke verdienmodellen passen bij jouw onderneming? Op welke manier kan jij jouw doelgroep het beste helpen? En waar word je zelf blij van? Je gaat een productaanbod samenstellen en we staan ook stil bij je prijsbepaling.

Praktische zaken

We behandelen allerlei praktische zaken die je moet regelen als je start met ondernemen, zoals je inschrijving bij de Kamer van Koophandel, je verplichtingen richting de Belastingdienst en het opzetten van je boekhouding.

Zichtbaarheid

Om ervoor te zorgen dat mensen weten dat je er bent, gaan we werken aan je zichtbaarheid. Welke marketingkanalen ga je inzetten? Welke content kan je het beste delen? Wat kan je doen om op te vallen bij je doelgroep?

Doelen en actieplan

Woehoe, de basis van je onderneming staat! Nu is het tijd om consistent actie te ondernemen, zodat je business blijft groeien. Hierbij is het belangrijk dat je doelen stelt en met een concreet actieplan aan de slag gaat.

Het excursiepakket: Expertmodules

Er staat een team van experts voor je klaar om je verder te helpen. Zij delen al hun kennis op het gebied van Realistisch plannen & Trello, Human Design en Boekhouding.

Arina

Arina Kuijpers Startersacademy

Realistisch plannen & Trello

Arina leert je o.a.:

 • Hoe je een realistische planning maakt (nooit meer oneindige to-do-lijstjes, jeej!);
 • Hoe je Trello kunt inzetten voor al jouw plannen, dromen en to do’s;
 • Hoe je slimme business structuren en gewoontes ontwikkelt om je ondernemersdromen in fijne energie te realiseren.

  Hiske

  Human Design

  Hiske leert je o.a.:

  • Wat Human Design is en welke informatie je uit jouw chart kan halen?
  • Hoe kan jij het beste omgaan met zichtbaarheid?
  • Op welke manier kan jij het beste jouw keuzes maken?

  Sandra

  Sandra Breure Startersacademy

  Boekhouding

  Sandra leert je o.a.:

  • Hoe je een boekhouding opzet en welke inzichten het jou kan geven;
  • Wat er allemaal komt kijken bij de BTW-aangifte en hoe je dit handig aanpakt;
  • Hoe je een keuze maakt voor een boekhoudsysteem dat bij jou (en jouw business) past en hoe je deze inricht.