De Focus Club

Nu écht vol vertrouwen aan de slag met jouw business?!

Laat je niet langer tegenhouden door jouw uitstelgedrag, perfectionisme en onzekerheden. Maar weet.. je hoeft het niet alleen te doen!

Op dit moment zijn de deuren van De Focus Club gesloten. Schrijf je vrijblijvend in op de wachtlijst en je hoort het als eerste wanneer je je kunt aanmelden!

Kim Hobo - Ontdek Je Bestemming
is ondernemen iets voor mij?

Herken jij dit?

 • Je wilt gaan starten met ondernemen of bent pas begonnen en raakt overweldigd door alle mogelijkheden. Waar moet je nou beginnen?!
 • Je mist focus. Je hebt al veel cursussen gevolgd, maar je voelt je overweldigd door alle info. Je ziet door de bomen het bos niet meer.
 • Je zit uren achter je computer en doet 101 dingen tegelijkertijd, maar je lijkt amper vooruit te komen.
 • Je wilt alles heel goed doen en blijft daardoor steeds maar uitstellen, en wacht op het perfecte moment om nu echt te gaan starten.
 • Je droomt ervan om je baan op te zeggen en fulltime te gaan ondernemen, maar je vindt het spannend! Waar begin je aan?!
 • Je hebt weinig mensen in je omgeving met wie je kunt sparren en die snappen waar jij mee bezig bent.

Stel je voor dat..

 • Je super helder hebt wat je nu écht wilt doen en weet hoe je daar een business omheen kunt bouwen;
 • Je een concreet actieplan hebt voor het opbouwen van jouw onderneming en je precies weet wat je moet doen om succesvol te worden;
 • Je bewuste keuzes maakt richting jouw doelen en daardoor meer rust ervaart. Eindeloos piekeren, twijfelen en uitstellen is verleden tijd;
 • Je stopt met uitstellen, perfectionisme los kan laten en vol vertrouwen aan de slag gaat;
 • Je er niet meer alleen voor staat en dat je kunt sparren met gelijkgestemden;
 • Je moeiteloos de doelen behaalt die je hebt gesteld en dat je tevreden terugkijkt op wat je hebt bereikt de afgelopen maand?

Review

Lynn Bosten De Focus Club
“Kim is echt een goede coach en een fantastische vrouw! Ze stelt de juiste vragen, zodat ik het beste uit mezelf kan halen.

De andere dames zijn ook ontzettend behulpzaam en ik kan er altijd terecht als ik vragen heb.

Ik wilde graag mijn eigen bedrijf beginnen, maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Ik deed van alles door elkaar en ik wilde ook teveel. 

Na een brainstormsessie met Kim heb ik ervoor gekozen om lid te worden. En dat was een goede keuze! Ik heb al zoveel stappen gezet. Ik weet niet of die stappen had kunnen en durven zetten als ik niet in De Focus Club zat.”

– Lynn – assertiviteitscoach

De Focus Club is alleen geschikt voor jou, als je…

9

klaar bent met zelf wat aanrommelen en nu echt resultaten wilt gaan behalen met jouw onderneming

9

wilt sparren met een groep gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers

9

echt bereid bent om in actie te komen, uit je comfortzone te stappen en jouw business wilt laten groeien

9

realiseert dat je jezelf klein aan het houden bent en daar afscheid van wilt nemen

Hoe ziet De Focus Club eruit?

Deze onderdelen vind je erin terug:

Structuur

d

In De Focus Club vind je een duidelijke structuur. Zo blijf je gefocust, werk je aan de belangrijke dingen die je vooruitbrengen en heb je ook helder waar je naartoe werkt. 

Dit doen we o.a. aan de hand van:

 • Doelen stellen & reflecteren (maandelijks + wekelijks)
 • Weekstart: Wat ga je oppakken, waar loop je tegenaan, waar heb je hulp bij nodig?
 • Successen vieren

  Livesessies

  Iedere week is er een livesessie te volgen. Van iedere sessie wordt een opname gemaakt, die je in de groep altijd later kunt terugkijken.

  Deze livesessies komen maandelijks terug:

  • De check-in (Q&A)
  • Brainstormsessie (‘Hoe doe jij het?!’)
  • Online samenwerksessie
  • Workshop Doelen stellen
  • Diverse masterclasses (van mij en andere experts)

  Coaching

  Ondernemen kan uitdagend zijn. Zowel in de groep, als tijdens de livesessies, krijg je mijn coaching en support. Of het nou gaat over je mindset of dat je juist wat praktische tips nodig hebt. I’m here!

  Loop je ergens op vast? Overzie je het even niet meer? Of heb je even een liefdevolle schop onder je billen nodig? Stel je vraag en ik help je graag!

  Community

  De sfeer in de groep is open, liefdevol en motiverend. Je kunt er al je dilemma’s, vragen of twijfels delen. Het is super fijn om gebruik te maken van de kennis en ervaring van de anderen. Zo hoef je niet opnieuw het wiel uit te vinden.

  Daarnaast zal je gaan ontdekken dat er veel herkenbare thema’s zijn en dat je echt niet de enige bent die ergens tegenaan loopt!

  Ontdek je bestemming

  Waar mogelijk, organiseer ik ieder kwartaal een livedag. We spreken elkaar vaak online, maar het is ook super gaaf om elkaar in real life te ontmoeten! 

  Reviews

  Romy Jüch - De Focus Club
  “De stap om mee te doen aan De Focus Club betekende voor mij dat ik mijn dromen echt serieus ging nemen.

  Ik heb in een korte tijd zoveel over mezelf geleerd, zoveel inzichten gekregen, maar ook zo snel concreet gekregen wat ik écht wil doen. En, hoe spannend het ook was, ik ben eigenlijk ook best trots op mezelf dat ik het gewoon heb gedaan en daar heb ik geen moment spijt van gehad!.”

  – Romy – Life & Travel Hungary
  Meer lezen..

  De Focus Club is een fijne community om je plannen te kunnen delen met een groep vrouwen die allemaal met soortgelijke dingen bezig zijn. Daardoor begrijpen zij waar je het over hebt en kunnen zij met je meedenken als je ergens tegen aanloopt.

  Het voelt echt als een supportteam waar je op kunt leunen, iedereen is bezig met haar eigen ding, maar toch samen. Iedereen heeft haar eigen verhaal, haar eigen struggles en dromen, maar dat mag er allemaal zijn, en dat vind ik ontzettend mooi om te zien. Ik denk dat dat ook echt komt door de liefdevolle manier waarop Kim dit heeft neergezet! 

  De Focus Club helpt je niet alleen met maandelijkse/wekelijkse doelen stellen. Maar ook met het concreet maken van de honderden ideeën die je hebt, wat veel meer rust, focus en duidelijkheid geeft.

  Hiske Elferink De Focus Club
  Voor mij is De Focus Club een fijne stok achter de deur om dat doel wat ik elke keer uitstel eindelijk eens op te pakken. Ik maak met de club opeens wél de tijd om helder afgekaderde doelen te stellen.

  En als je afdwaalt of je aandacht verslapt krijg je handvatten van de community en de sessies om weer op de rails te komen. Zodat je uiteindelijk wél dat doel gaat behalen.

  Daarnaast is het gewoon super gezellig met de dames uit de groep. Iedereen heeft mooie tips & tricks. Je voelt je gehoord, want iedereen herkent dezelfde struggles, maar tegelijkertijd krijg je een kick in the butt.”

  – Hiske – Alles over Human Design

  Mijn verhaal

  Ontdek je bestemming

  Ik leerde dat het ook anders (en vooral: slimmer) kan. Dat het uiteindelijk allemaal draait om doen waar je gelukkig van wordt. 💖

  Als klein meisje was ik al een behoorlijke streber. Ik werkte hard om gezien te worden.

  Bij mijn eerste baan kwijnde ik na een paar jaar weg achter mijn computer. Op een dag kon ik niet meer uit bed komen. Ik was op.

  Ik besloot het anders aan te pakken. Naast een nieuwe baan werkte ik aan een eigen reisplatform – de 1e versie van ‘Ontdek je Bestemming’.

  Toen werd ik ziek. Meerdere operaties mislukten en het herstel was pittig. Een extra bevestiging dat ik iets anders wilde.

  Inmiddels heb ik al tientallen vrouwen mogen helpen bij het bouwen aan hun droomleven. Ik help vrouwen met het waarmaken van hun dromen. ✨

  Ik zeg altijd:

  “Grote dromen, kleine stapjes”

  Review

  Sanne Rustenburg De Focus Club
  Kim is een fantastische coach, die heel begaan is met elk lid van De Focus Club. Ze stelt de juiste vragen om je te laten nadenken over de dingen waar je op vastloopt en zo kom je soms tot oplossingen waar je zelf niet aan dacht

  Naast de 1-op-1 coaching die ik bij Kim volg, is De Focus Club een goede toevoeging. Met elke maand een ander thema word je uitgedaagd om uit je comfortzone te gaan en stappen te zetten.

  Blije, maar ook minder blije momenten kunnen worden gedeeld en bij beiden ontvang je veel support van de rest van de club.”

  – Sanne – Studio Mamoa

  Wat brengt De Focus Club jou?

  Focus! Haha 😉

  Je gaat zelf ervaren wat het effect is als je niet meer zomaar wat aan het doen bent, maar bewuste keuzes maakt richting jouw doelen. Hierdoor ervaar je meer rust, kom je in actie en behaal je resultaten. En je hoeft het niet alleen te doen. Eindeloos piekeren, twijfelen en uitstellen is verleden tijd.

  Ik leer je focus te bepalen en behouden, maar ook om jouw uitstelgedrag aan te pakken. Zodat je uit je comfortzone stapt en onwijs gave dingen gaat bereiken!

  Je hebt super helder welke stappen jij mag zetten om jouw business op te bouwen en welke acties nodig zijn om succesvol te worden.

  Go go go!

  Op dit moment zijn de deuren van De Focus Club gesloten.
  Schrijf je vrijblijvend in op de wachtlijst en je hoort het als eerste wanneer je je kunt aanmelden!

  De Focus Club Livedag 2021

  De Focus Club Memberships

  Basis Membership

  • Community met gelijkgestemden
  • Coaching & stok achter de deur in de groep
  • Wekelijkse livesessies
  • Mogelijkheid tot het terugkijken van alle sessies
  • Praktische tips en hulp voor het behalen van jouw doelen
  • Abonnement, minimale duur: 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar
  • Het is mogelijk om in termijnen te betalen: per kwartaal of per maand
  € 297 per kwartaal
  (excl. btw)

  VIP Membership

  • Community met gelijkgestemden
  • Coaching & stok achter de deur in de groep
  • Wekelijkse livesessies
  • Mogelijkheid tot het terugkijken van alle sessies
  • Praktische tips en hulp voor het behalen van jouw doelen
  • Extra: maandelijks een 1-op-1 coachingsgesprek met mij waarbij we de diepte ingaan op jouw specifieke vraagstuk
  • Abonnement, minimale duur: 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar
  • Het is mogelijk om in termijnen te betalen: per kwartaal of per maand
  € 497 per kwartaal
  (excl. btw)

  Op dit moment zijn de deuren van De Focus Club gesloten.
  Schrijf je vrijblijvend in op de wachtlijst en je hoort het als eerste wanneer je je kunt aanmelden!

  Ben je benieuwd of De Focus Club iets voor jou is?

  Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

  Reviews

  Karin De Focus Club
  De Focus Club geeft die onmisbare stok achter de deur om gefocust te werk te gaan en te werken aan je business.

  Het is niet alleen gezellig in de groep, maar de andere dames motiveren mij ook om goed werk te leveren en doelen te behalen.

  Kim is een ontzettend goede mentor. Ze zet je aan het denken, aan het werk en geeft onmisbare informatie waar je op terug kunt vallen als je even vast zit.

  – Karin – KaatKeepsGoing
  Jasmijn Veldhuizen De Focus Club
  “Ik ben meer plezier gaan halen uit mijn werk, merk mijn vooruitgang sneller op en veel leer van andere vrouwen uit de club.

  In de Focus Club heb ik de samenhorigheid gevonden waar ik naar verlangde. Het werken als freelancer vond ik namelijk best eenzaam.

  Als VIP-lid heb ik ook elke maand een 1-op-1 coach call met Kim. Deze gesprekken vind ik erg waardevol, aangezien ze – door de juiste vragen te stellen – achterhaalt waar ik mij op wil én zou moeten focussen. Wat mij betreft de investering dubbel & dwars waard!”

  – Jasmijn – Reispower & Schrijfpower
  Maar.. hoe zit dit?

  Veelgestelde vragen

  Wie zitten er in De Focus Club?

  Vrouwen die ambitieus zijn, een tof project of onderneming zijn gestart en met de juiste focus willen groeien.

  Zo vind je in de club bijvoorbeeld (reis)bloggers, een VA, coaches, een webdesigner, iemand die een boek schrijft, een fotograaf en vrouwen met een webshop. 

  Is De Focus Club alleen voor ondernemers of ook voor mensen in loondienst?

  Het is voor beiden. Ik heb nu een gemixte groep. Het zijn vooral vrouwen die nog aan het begin van hun ondernemersavontuur staan en die dit (nog) combineren met een baan in loondienst. Ook zijn er een paar dames die wel fulltime ondernemer zijn.

  Het zijn in ieder geval vrouwen die een mooie passie, een tof idee of een bijzondere droom hebben die ze nu echt de aandacht willen geven en daarvoor stappen willen gaan zetten!

  Ik ben nog niet ingeschreven bij de KVK, is dat een probleem?

  Nee hoor, helemaal niet! Het belangrijkste is dat je de drive hebt om iets tofs op te gaan zetten of daar al mee bezig bent en dat wilt gaan uitbouwen. En als je straks wel ingeschreven bent bij de KVK, weet dat je dan deze investering alsnog kunt meenemen als zakelijke kosten in je aanloopfase. Lekker toch?

  Kan ik in termijnen betalen?

  Ja, het is mogelijk om per kwartaal of per maand te betalen. 

  Krijg ik een btw factuur?

  Ja zeker! Bij iedere betaling krijg je een factuur met daarop BTW, zodat je deze kunt opvoeren in je zakelijke administratie.

  Ook als je in termijnen betaalt, krijg je steeds netjes een factuur opgestuurd.

  Ben je nog niet ingeschreven bij de KVK? Weet dat je dan deze investering alsnog kunt meenemen als zakelijke kosten in je aanloopfase

  Hoeveel tijd kost De Focus Club me?

  Zie het liever als een investering. De tijd die je erin stopt, kan je zelf bepalen. Er wordt iedere week een livesessie gegeven en er zijn doorlopende thema’s in de community. Je kunt zelf bepalen waar je (live) bij wilt zijn en waar je aan mee wilt doen. Haal er die dingen uit die jou het meest gaan helpen. 

  Alle livesessies vinden plaats via Zoom en worden opgenomen. Dus als het je niet lukt om ergens bij te zijn, kun je de opname later in de groep terugkijken.

  Wanneer zijn de livesessies?

  Ik heb een divers programma opgesteld met zowel sessies in de ochtend als in de avond. Zodat het voor iedereen mogelijk zou moeten zijn om sessies live te kunnen volgen.

  Kan je ergens een keer niet live bij zijn? Dat is ook geen probleem. Van alle sessies wordt een opname gemaakt en in de groep gezet. Deze kun je dan terugkijken op het moment dat het jou uitkomt!

  Ik woon in het buitenland. Is dat een probleem?

  Nee, zeker niet! Super leuk juist. Op dit moment zitten er leden in De Focus Club vanuit Nederland, België, Hongarije, Singapore en Indonesië.

  De sessies vinden online plaats, dus je kunt deelnemen vanuit iedere plek ter wereld. De sessies vinden zowel in de ochtend, als in de avond plaats, zodat het tijdsverschil ook geen probleem hoeft te zijn! 

  Ik heb het al zo druk. Ik weet niet of ik hier tijd voor heb?

  Juist als je druk bent, is het zo lastig om tijd en ruimte te maken voor jouw droom. Dat is dan vaak het eerste dat wordt weggestopt en dat is natuurlijk super zonde! Daarom is het zo belangrijk dat je de juiste focus bepaalt en die stappen gaat zetten die jou vooruit brengen!

  En dat is precies wat je leert in de Focus Club. Tijd maken, keuzes maken, doelen stellen en deze 1 voor 1 gaan oppakken, met de support en de stok achter de deur van mij en de andere vrouwen. 

  Ik ben ook nog met een andere cursus bezig, is het dan niet te veel?

  Ik denk juist dat het dan goed is om mee te doen met De Focus Club. Er is namelijk nooit maar 1 ding in je leven. Er zullen altijd meerdere dingen tegelijk spelen.

  En hoe fijn is het dan om te gaan leren hoe je dat met elkaar kunt combineren? En dat je dan ook eens de tijd en ruimte hebt voor hetgeen waar jij je op wilt focussen?

  Ik heb nu weinig tijd, kan ik later ook nog meedoen?

  Het hebben van weinig tijd is iets waar veel leden tegenaan lopen. Wat maakt dat je weinig of geen tijd hebt? Waar besteed je je tijd aan? Wat als je leert om de juiste keuzes te maken en focus te bepalen, zodat je juist wel tijd overhoudt om aan die dingen te gaan werken die zo belangrijk voor je zijn? Laat dat nou juist hetgeen zijn waar het om draait binnen De Focus Club! 

  1x per kwartaal gaan de deuren van De Focus Club open en dan kan je meedoen. Maar wees eens eerlijk… Heb je over 3 maanden opeens wel weer tijd? Of is het een kwestie van prioriteit? 😉

  Is dit iets voor mij?

  Jij bent de enige die deze vraag kan beantwoorden. Waar twijfel je aan? Vind je het spannend om in jezelf en in je onderneming te investeren? Dat geeft niet hè? Dat is hartstikke normaal.

  Ik vond het ook super spannend om te gaan starten met ondernemen en om er volledig voor te gaan. Maar wauw, wat heeft het me veel gebracht.

  En vraag je eens af wat het met je doet als je er nu niet voor gaat? Als je jezelf dit avontuur niet gunt? Hoe zit je er dan bij over een half jaar of een jaar als je nu geen actie onderneemt? Is dat wat je wilt?

  Wil je samen kijken of De Focus Club iets voor jou is? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in!

  Reviews

  Sarah De Focus Club
  “Ik ben echt heel blij dat ik me aangesloten heb bij De Focus Club! Ik heb wel getwijfeld om me aan te melden, aangezien ik me vaak voor de ene na de andere cursus inschrijf en me hierin soms een beetje verlies… Maar dit is anders!

  Ik kom juist dichterbij mezelf, leer te luisteren en kijken naar m’n planning en naar wat ik écht wil doen/behalen. Je moet het zelf doen, maar De Focus Club biedt je structuur, duidelijkheid en een omgeving met gelijkgestemden!”

  – Sarah – Travelstijl
  Marlies Nijenhuis De Focus Club
  “De Focus Club gaat aan de ene kant over het aanbrengen van focus en gelijkgestemden vinden, maar aan de andere kant brengt het een berg zelfvertrouwen die je niet zomaar ergens anders vandaan kan halen.

  De Focus Club doet haar naam elke dag eer aan: focus aanbrengen in datgene waarmee je bezig bent. Of het nu via de weekstart is, de sessie doelen stellen of je kennis bijspijkeren bij de maandelijkse masterclasses of ‘Hoe doe jij het?’-sessies.

  Ik bouw ongemerkt heel hard aan mijn bedrijf en mag dat doen met de steun van de andere leden van de Focus Club en natuurlijk Kim zelf.

  Mijn lievelingsmoment is als we op vrijdag in de besloten Facebookgroep onze successen vieren. In sommige weken denk ik dat ik niks gedaan heb, maar als ik dan een overzichtje maak, is het altijd meer dan gedacht!”

  – Marlies – Inspiratie van Marlies
  Lesley Bollemeijer De Focus Club
  “Door mijn deelname aan De Focus Club ben ik gegroeid in het ondernemen, maar ook als persoon.

  Dit was mijn allereerste investering, en dat is toch best wel eng. Ik ben blij dat ik het heb gedaan, want deze club heeft mij zoveel verder gebracht!

  Ik heb veel meer inzicht, werk doelgerichter, heb veel nieuwe ideeën, en het uitwerken en uitvoeren van de doelen gaat beter. Ik heb al mooie dingen mogen neerzetten en het is zo fijn als je ergens tegen aan loopt dat je dit kan bespreken met de rest van de leden.

  Ook de workshops en de masterclasses geven je super veel waardevolle en interessante informatie. Het fijne is dat alles bespreekbaar is in de groep, of het nu privé is of met je onderneming te maken heeft, de dames in De Focus Club staan altijd klaar.”

  – Lesley – Les Adventures & Bali Adventures
  Eefje De Focus Club
  “De community is super ondersteunend, als je ergens tegenaan loopt kun je dit altijd delen met elkaar, en waar nodig krijg je een liefdevolle schop onder je kont.

  De Focus Club helpt mij enorm met het stellen van haalbare doelen. De wekelijkse livesessies maken het overzichtelijk met welke taken je die week aan de slag wil gaan.

  Doordat we vaak samenwerken heb je ook altijd een stok achter de deur om je taken daadwerkelijk uit te voeren. Voor mij is De Focus Club dus ontzettend waardevol en lukt het om heldere doelen te stellen en deze écht te behalen.

  – Eefje – Travelaway
  “De structuur die ik nu onderhoud dankzij de club is zo fijn. Ik ben wekelijks bewust bezig met wat m’n doelen zijn en waar ik m’n focus wil op leggen. Dit zorgt voor de nodige inspiratie en geeft me tegelijk ook rust.

  De Focus Club heeft mij al veel inzichten gegeven en dit op verschillende vlakken. Ik nam o.a. mijn project onder de loep en ben nu gestart met mijn eigen podcast! Dankzij De Focus Club heb ik hem ook de wereld durven insturen!

  De groep is ook zo leuk! Ik ben blij dat ik deze meiden heb leren kennen en dat we samen aan onze focus en doelen werken, elkaar helpen en steunen. Nog geen seconde spijt gehad van mijn deelname! Sterker nog, ik blijf graag nog plakken.

  – Bo – La vie est bo
  “De Focus Club helpt mij ontzettend goed om focus aan te brengen in de ideeën die ik heb.

  Daarnaast heb je door het delen van de doelen, de check-ins en de samenwerksessies ook echt een stok achter de deur.

  Zo zorg je ervoor dat je écht aan het werk gaat en de dingen die niet meehelpen aan het bereiken van je doelen, laat je even liggen.”

  – Laura – Wijn & Reizen
  Yvette Lenting De Focus Club
  “Het is echt heel fijn om binnen De Focus Club met gelijkgestemden te zijn. Je bent echt niet alleen op de wereld!

  Ik ben een bezig bijtje en ‘love it’ om creatief bezig te zijn. Mijn hoofd loopt naast een 50-urige werkweek over met ideeën. Ik heb naast mijn vaste baan een reisblog en eigen bedrijf opgestart. Je bent niet de enige die struggles heeft, die niet alles alleen kan of juist te veel wilt en niet kan kiezen voor een specifieke niche (ook al wil je dat wel graag).

  Het is heel fijn zo wekelijks samen te komen, ideeën uit te wisselen & te groeien door de workshops!”

  – Yvette – OHMY!RAINBOWS & Our Favourite World
  De Focus Club is echt een stok achter de deur voor als je graag aan de slag wilt gaan om je doelen te behalen.

  Het is een fijne community met gelijkgestemde meiden waar je niet alleen mee kan sparren, maar ook zeker je ei bij kwijt kan. Of je nou kleine of grote doelen hebt, met deze community werk je aan je mindset èn maak je stappen. Dit zorgt voor zelfvertrouwen, voldoening en je doet er ook nog eens leuke contacten op!”

  – Claudia – Petits Bonheurs & TheSisBeads

  Ben je benieuwd of
  De Focus Club iets voor jou is?

  Plan dan hieronder een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en waar je tegenaan loopt. Ik vind de sfeer in de club super belangrijk en laat ook niet zomaar iedereen toe. Daarom spreek ik je graag vooraf, zodat we zeker weten dat het een wederzijdse match is!

   

  Hoe werkt het?
  Stap 1
  Kies hieronder een datum + tijd waarop je het gesprek wilt voeren. Je plant de afspraak op deze manier direct in mijn agenda in.
  Stap 2
  Je ontvangt een bevestiging van onze afspraak met daarin een link naar de online omgeving waar we elkaar spreken.
  Stap 3
  We spreken elkaar online op de afgesproken datum en tijd. Ik kan niet wachten en kijk ernaar uit om met jou in gesprek te gaan!

  Let’s meet!

  Op zoek naar een alternatief?

  Vind je het fijner om 1-op-1 gecoacht te worden? Bekijk dan mijn 1-op-1 coachingstrajecten of plan een gratis brainstormsessie in om samen te kijken wat het beste bij jou past.