De Focus Club

 

 

Hé ambitieuze vrouw!

 

Ben jij klaar met uitstellen, piekeren en jezelf overweldigd voelen?

Wil jij nu écht jouw dromen gaan waarmaken en met een duidelijke focus je doelen bereiken?

Kan jij wel een stok achter de deur gebruiken om actie te ondernemen?

 

 

Dan is De Focus Club perfect voor jou!

Hoe tof zou het zijn als jij…

 • … glashelder hebt wat je volgende stappen zijn;
 • moeiteloos in de actiestand gaat;
 • … stopt met uitstellen;
 • perfectionisme los kan laten;
 • … met zelfvertrouwen aan de slag gaat;
 • … precies weet waar jouw focus ligt, zodat je weet welke keuzes je moet maken?

Lijkt dat je wel wat?

 

 

Herken je dit?

 

Je raakt overweldigd door alle mogelijkheden en weet daardoor niet meer waar je moet beginnen.

Je bent met zoveel dingen tegelijk bezig, waardoor je eigenlijk niet vooruit komt.

Je wilt alles heel goed doen, maar daardoor blijf je steeds uitstellen.

Je had dat e-book al twee weken af willen hebben en toch staat er nog geen letter op papier.

Je wilt het liefst direct resultaat zien, anders ben je snel geneigd om een andere richting in te slaan.

Je vindt het spannend om nieuwe projecten/werkzaamheden op te pakken.

Je hebt een lange to-do-lijst, maar aan het einde van de dag heb je nog lang niet alles af.

Je hebt een heldere takenlijst gemaakt, maar toch ben je opeens een paar uur aan scrollen op Instagram.

 

 

 

Alles wat je aandacht geeft, groeit!

Misschien wil je wel je eigen bedrijf starten? Allerlei mensen in je omgeving roepen waar je je op moet richten en wat volgens hen het belangrijkste is. Je moet je website tiptop in orde maken, actief zijn op social media en een gratis weggever schrijven. Het klinkt allemaal belangrijk, maar waar begin je? Je voelt je hierdoor zo overweldigd dat je niets doet en blijft uitstellen.

Maar zo hoeft het niet te zijn!

Jij hebt alles in je zitten om al je doelen te behalen, het enige wat we hoeven te doen is jouw energie er op de juiste manier op te richten. En daar ga ik je bij helpen. Met De Focus Club neem jij weer de macht in handen en werk je stap voor stap naar jouw droom zonder dat uitstelgedrag je nog tegenhoudt.

Wat leer je in De Focus Club?

 

 • Realistische doelen stellen;

 • Welke taken je moet oppakken om grote stappen te zetten;

 • Hoe focus werkt, hoe je voor jezelf focus bepaalt en vervolgens behoudt;

 • Hoe je de juiste keuzes maakt door voortdurend scherp te zijn op wat je nu écht wilt;

 • Hoe je aan de slag gaat op een manier die bij jou past, waardoor je jezelf niet voorbijloopt, maar wél in actie komt!

 • Wat jou nu tegenhoudt om stappen te zetten en wat je kunt doen om in beweging te komen;

 • Een persoonlijke toolbox samenstellen: zo weet je precies wat jij kunt doen op het moment dat je je focus verliest.

 

Dit gaat je helpen om structureel gefocust aan de slag te gaan!

Wat krijg je in De Focus Club?

 

Je kunt veel lezen over focus en tips toepassen, maar het blijkt in de praktijk best lastig om dit vol te houden en om dit alleen te doen. Maar dat hoeft niet! Met het Focus Club membership krijg je een stok achter de deur om te gaan voor jouw doelen. Iedere weeks krijg je tips en support, waardoor je jouw focus behoudt.

COMMUNITY: Een besloten Facebookgroep met gelijkgestemden: ambitieuze vrouwen die net als jij afscheid willen nemen van hun uitstelgedrag en klaar zijn voor het behalen van mooie resultaten. Samen vormen jullie een krachtige supportgroep waarbij iedereen aan haar eigen doelen werkt. Je zult van elkaar leren, elkaar aanmoedigen en samen je successen vieren.

STOK ACHTER DE DEUR: Geen smoezen en excuses meer. Tijdens de verschillende sessies bepaal je je focus en maak je je planning. Wekelijkse check-ins houden je scherp. Daarnaast blijf ik je uitdagen om in contact te blijven met jezelf: Wat wil je? Wat is belangrijk? Wat voelt goed en wat niet? Samen komen we tot het inzicht waarom je nu je doelen (nog) niet bereikt en hoe je dat kunt aanpakken.

PRAKTISCHE TIPS: Praktische hulp en tips waarmee je jouw focus kunt bepalen en behouden en waardoor jij je doelen nu écht gaat bereiken. Denk hierbij aan hulp bij het stellen van doelen, een liefdevolle schop onder je billen als je vastloopt en tips voor als je het even niet meer overziet.
Alles om ervoor te zorgen dat je steeds weer in actie komt en een volgende stap zet.

ONLINE SESSIES: Diverse online sessies, zoals:

 • 1x per week een check-in moment: Hoe gaat het? Wat ga je doen?
 • 1x per maand: plansessie maanddoelen
 • 1x per maand: tussentijdse check maanddoelen
 • 2x per maand online samenwerksessie
 • 1x per maand live Q&A
 • 1x per maand Hot seat coaching
 • Diverse masterclasses van mij of een andere expert

Wat is De Focus Club NIET?

 

Het is geen plantraining waarbij we alleen aan de slag gaan met het stellen van doelen en het zo snel mogelijk afvinken van je to-do-lijst. Dit komt zeker tussendoor aan bod, maar bij De Focus Club gaan we een stapje verder. Wat maakt dat het niet lukt om je doelen te behalen of dat je steeds je focus verliest? Wat zit daarachter? Door dit aan te pakken, leer je keuzes te maken op basis van je gevoel. Het gaat erom dat jij je dromen nu écht gaat waarmaken, doelen gaat stellen en deze met de juiste focus gaat behalen.

Wat zeggen de Focusmembers?

De Focus Club geeft die onmisbare stok achter de deur om gefocust te werk te gaan en te werken aan je dromen. Het is niet alleen gezellig in de groep, maar de andere dames motiveren mij ook om goed werk te leveren en doelen te behalen.

Kim is een ontzettend goede mentor. Ze zet je aan het denken, aan het werk en geeft onmisbare informatie waar je op terug kunt vallen als je even vast zit.

Heb jij mooie dromen, maar geen focus? Dan is dit echt de groep voor jou!

Karin

Voor mij is De Focus Club een fijne stok achter de deur om dat doel wat ik elke keer uitstel eindelijk eens op te pakken. Ik maak met de club opeens wél de tijd om helder afgekaderde doelen te stellen.

En als je afdwaalt of je aandacht verslapt krijg je handvatten van de community en de sessies om weer op de rails te komen. Zodat je uiteindelijk wél dat doel gaat behalen.

Daarnaast is het gewoon super gezellig met de dames uit de groep. Iedereen heeft mooie tips & tricks. Je voelt je gehoord, want iedereen herkent dezelfde struggles, maar tegelijkertijd krijg je een kick in the butt.

Hiske

Na lang twijfelen heb ik mij mede door het enthousiasme van Kim ingeschreven voor De Focus Club, waar ik geen moment spijt van heb gehad.

De Focus Club geeft mij een onzichtbare schop onder mijn kont die ik echt nodig heb. Het is ook fijn dat het allemaal gezellige dames/meiden zijn die ook oprecht geïnteresseerd zijn in wat je doet. Hierdoor wordt je ook extra gemotiveerd. 

Ik raad De Focus Club aan, aan iedereen die ergens aan wilt beginnen, maar niet weet hoe of wat

Marlies

Mijn reden om mij aan te melden bij De Focus Club kwam op het juiste moment op de juiste plek. Ik wist niet wat ik nou écht wilde en hoe ik dat moest aanvliegen. Kim leerde mij dat je niet groots hoefde te doen en te denken maar dat een kleine stap soms ook al veel kan betekenen.

Toen ik dat besef had, heb ik mij aangemeld voor De Focus Club en ben ik, met kleine stapjes, gefocust aan de slag gegaan…met de ambitieuze meiden van De Focus Club als stok achter de deur.

We inspireren elkaar, geven feedback en houden elkaar meerdere keren per week op de hoogte. Je krijgt nieuwe energie, nieuwe ideeën en door de focus krijg je van alles voor elkaar of kom je er juist achter dat je niet op het juiste spoor zit. En ook dát helpt je vooruit!

Bea

De Focus Club helpt mij ontzettend goed om focus aan te brengen in de ideeën die ik heb. Daarnaast heb je door het delen van de doelen, de wekelijkse check-ins en de samenwerksessies ook echt een stok achter de deur. Zo zorg je ervoor dat je echt aan het werk gaat en de dingen die niet meehelpen aan het bereiken van je doelen even te laten liggen.

Het is super fijn om elkaar te helpen en te inspireren. Je hoeft het niet alleen te doen en dat is heel fijn om te weten en te merken. Daarnaast stelt Kim echt goede vragen, zodat je je doel voor ogen houdt en met kleine stapjes (maar wel de goede stapjes; ook daar helpt ze aan mee!) ook richting dit doel werkt.

Ik heb getwijfeld om in te stappen in de Focus Club, omdat ik nog in een ander jaartraject zit. Ik ben heel blij dat ik het toch gedaan heb, want het sluit juist heel mooi op elkaar aan.

Laura

 

Wat is je investering?

 

Het membership van De Focus Club kost € 49,- per maand.

 • Je stapt in voor minimaal 3 maanden, zodat je echt de commitment aangaat om veranderingen door te voeren. Het membership is daarna maandelijks opzegbaar.
 • Alle prijzen zijn excl. btw.
 • Wil je meer? Word dan VIP Focusmember en krijg iedere maand een 1-op-1 coachingsgesprek om nog sneller stappen te zetten.
 • Jouw membership is niet onderhevig aan prijsstijgingen

 

Op dit moment zijn de deuren van De Focus Club gesloten.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de deuren weer open gaan? Schrijf je dan hieronder vrijblijvend in op de wachtlijst en je hoort het als eerste!

Ben jij er klaar voor om volledig voor jezelf te kiezen en je dromen nu écht waar te gaan maken? 

Meld je dan hieronder aan voor De Focus Club!

Over mij en Ontdek je bestemming

Een aantal jaar geleden maakte ik mijn eerste verre reis naar Zuid-Afrika. Een reis waarvan ik heel duidelijk voelde dat ik hem moest maken. Ik zat niet lekker in mijn vel, mijn lichaam deed pijn, werk en relaties kostten me veel energie en ik wist helemaal niet meer wat ik wilde. Het was een van mijn beste keuzes ooit! Op reis had ik namelijk echt de tijd om stil te staan bij wie ik ben en wat ik (stiekem) echt wilde.

Reizen heeft op mij altijd het effect dat ik dichter bij mezelf kom; bij wat ik wil, wie ik ben en waar ik van droom. En reizen hoeft niet altijd naar de andere kant van de wereld. Ook dichter bij huis kun je dit resultaat al merken. Ik help jou graag bij het stilstaan en het creëren van tijd voor jezelf. Want dat is zó belangrijk in deze hectische maatschappij.

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om op tijd op de rem te trappen, jezelf wat tijd te gunnen om tot rust te komen en weer te starten met dromen. Ik was mega perfectionistisch, deed precies wat er van me gevraagd werd en wilde iedereen tevreden houden. Daarbij vergat ik één ding: mezelf. De vele reizen die ik gemaakt heb en een fantastisch coachingstraject hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik nu mijn droom leef: ik reis de wereld rond, organiseer cursussen en workshops en coach de leukste klanten! En dat maakt me zó gelukkig!

En dat gun ik jou ook… Het leven gaan leiden waar jij van droomt. ✨

Met deze online challenge wil ik je laten zien wat er allemaal mogelijk is als je meer naar jezelf gaat luisteren en keuzes gaat maken die goed zijn voor jou! 5 dagen lang mag je stilstaan bij wie jij bent, wat voor jou belangrijk is en weer durven te dromen. De praktische tips en opdrachten kun je direct inzetten om een leven te creëren dat meer bij jou past en waar je echt gelukkig van wordt.

Doe je met me mee?!

Liefs, Kim