Ontdek je bestemming

Nu écht aan de slag met jouw droom!

Neem afscheid van je uitstelgedrag, perfectionisme en onzekerheid, zodat je nu écht jouw doelen gaat behalen!

De Focus Club zit op dit moment vol. Meld je aan voor de wachtlijst, dan hoor jij het als eerste wanneer je je kunt aanmelden!

Herken je dit?

Je wilt gaan starten met ondernemen of bent pas begonnen en raakt overweldigd door alle mogelijkheden. Waar moet je nou beginnen?!

Je mist focus. Je hebt al veel cursussen gevolgd, maar je voelt je overweldigd door alle informatie. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Je zit uren achter je computer en doet 101 dingen tegelijkertijd, maar je lijkt amper vooruit te komen.

Je wilt alles heel goed doen en blijft daardoor steeds maar uitstellen, en wacht op het perfecte moment om nu echt te gaan starten.

Je had je website al twee weken geleden af willen hebben en toch staat er nog niets online. Je wordt al zenuwachtig als je eraan denkt… Wat voelt het groot!

Je droomt ervan om je baan op te zeggen en fulltime te gaan ondernemen, maar je vindt het spannend! Waar begin je aan?!

Je hebt weinig mensen in je omgeving met wie je kunt sparren en die snappen waar jij mee bezig bent.

Wat als ik je vertel dat het ook anders kan?

Hoe zou het zijn als je moeiteloos de doelen behaalt die je hebt gesteld en dat je tevreden terugkijkt op wat je hebt bereikt de afgelopen maand? Dat je stopt met uitstellen, perfectionisme los kan laten en vol vertrouwen aan de slag gaat?

Dat is wat De Focus Club voor jou kan doen!

Je hoeft het niet alleen te doen! Krijg hulp op het moment dat je vastloopt, spar met gelijkgestemden en krijg een liefdevolle een schop onder je billen als je aan het uitstellen bent. Moet je eens nagaan waar je dan over een jaar staat!

Dat wil jij toch ook?!

 De Focus Club leden hebben de meest fantastische dingen bereikt, zoals hun website en diensten gelanceerd, geschreven aan hun boek, interviews voor kranten gegeven, betaalde ebooks uitgebracht en een podcast gestart. Allemaal door zich te richten op dat wat zij het liefste willen met daarbij de juiste focus!

 En misschien denk je nu: ‘Ja, klinkt goed, maar ik heb het al zo druk. Ik heb toch geen tijd voor De Focus Club!’? Je bent niet de enige die dit gevoel heeft. Laat mij je vertellen dat je meer dan voldoende tijd hebt om aan je doelen te werken (zélfs met nog een baan in loondienst). Het gaat er alleen om hoe je die tijd besteedt.

 

Je hebt dus een keuze te maken:

Je gaat weer alleen aan de slag en komt er over drie maanden achter dat je nog steeds in hetzelfde cirkeltje zit van hard werken, van alles proberen en weinig resultaat. Of je investeert in een online community met gelijkgestemden en een coach die jou begeleidt bij het bepalen en behalen van je doelen. It’s up to you!

“De Focus Club helpt mij ontzettend goed om focus aan te brengen in de ideeën die ik heb. Daarnaast heb je door het delen van de doelen, de wekelijkse check-ins en de samenwerksessies ook echt een stok achter de deur. Zo zorg je ervoor dat je écht aan het werk gaat en de dingen die niet meehelpen aan het bereiken van je doelen, laat je even liggen.”
Laura

Reisadviseur, Wijn & Reizen

“Ik geloof erin dat de wereld zoveel mooier wordt als we allemaal doen wat we het liefste willen doen!”

We zijn vaak opgegroeid met het idee dat we hard moeten werken, goed ons best moeten doen op school en dan carrière moeten gaan maken. Huisje, boompje, beestje.

Maar wat als dat nou niet hetgeen is wat jou blij maakt? Wat als jij meer wilt?

In 2014 maakte ik mijn eerste verre reis, nadat ik net uit mijn burnout was gekropen. Tijdens deze reis begon ik me steeds vaker af te vragen: ‘Is dit het nu? Wat wil ik nou eigenlijk? Waar word ik blij van?’

Dat was uiteindelijk nog een behoorlijke zoektocht, maar ik stond ervoor open en ging allerlei dingen uitproberen. In 2017 schreef ik me in bij de KVK en startte ik mijn ondernemersavontuur met een reisblog en webshop.

In de jaren die volgden werd ik ziek en had ik opeens veel (revalidatie)tijd om na te denken over mijn vervolgstappen. Mijn baan was leuk, ik had veel geleerd, maar ik zat er niet meer op mijn plek. Ik had het gevoel dat er ook veel meer in mij zat wat er echt niet uitkwam. Nadat ik gezond was verklaard, ging ik samen met mijn vriend op reis en ben ik fulltime gaan ondernemen. Om mijn droom waar te maken.

En nu help ik ambitieuze vrouwen die net als ik hun droom willen laten uitkomen. Ik help ze ontdekken wat ze nu écht willen en vervolgens die stappen te zetten om die doelen ook echt te behalen. En dat kan soms super spannend zijn, maar daarom ben ik er om je te begeleiden. Je hoeft het niet alleen te doen!

Online challenge Millenials die meer willen
“De Focus Club geeft die onmisbare stok achter de deur om gefocust te werk te gaan en te werken aan je dromen. Het is niet alleen gezellig in de groep, maar de andere dames motiveren mij ook om goed werk te leveren en doelen te behalen.

Kim is een ontzettend goede mentor. Ze zet je aan het denken, aan het werk en geeft onmisbare informatie waar je op terug kunt vallen als je even vast zit.”

Karin

Reisblogger, KaatKeepsGoing

Wat kun je verwachten van De Focus Club?

Online sessies

Iedere week zijn er online sessies te volgen, waar je jouw vragen kunt stellen, nieuwe dingen leert of echt ergens aan gaat werken. Van iedere sessie wordt een opname gemaakt, die je in de groep altijd later kunt terugkijken.

Community

De sfeer in de groep is open, liefdevol en motiverend. Je kunt er al je dilemma’s, vragen of twijfels delen. Het is super fijn om gebruik te maken van de kennis en ervaring van de anderen. Zo hoef je niet opnieuw het wiel uit te vinden.

Coaching & Support

Zowel in de groep als tijdens de online sessies, krijg je mijn coaching en support. Loop je ergens op vast? Overzie je het even niet meer? Of heb je even liefdevolle schop onder je billen nodig? I’m here!

Livedag

1x per kwartaal is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij een livedag. We spreken elkaar vaak online, maar het is ook super gaaf om elkaar ook in het echt te ontmoeten! (Er wordt rekening gehouden met evt. Corona-maatregelen)

“De Focus Club is echt een stok achter de deur voor als je graag aan de slag wilt gaan om je doelen te behalen. Het is een fijne community met gelijkgestemde meiden waar je niet alleen mee kan sparren, maar ook zeker je ei bij kwijt kan. Of je nou kleine of grote doelen hebt, met deze community werk je aan je mindset èn maak je stappen. Dit zorgt voor zelfvertrouwen, voldoening en je doet er ook nog eens leuke contacten op!”
Claudia

Eigenaresse, Sieradenbedrijf TheSis-Beads

Hoe ziet De Focus Club eruit?

Online sessies

Iedere maand is er een uitgebreid programma met meerdere online sessies, waaronder:

  • Wekelijkse check-in
  • Brainstormsessie (‘Hoe doe jij het?!’)
  • Online samenwerksessie
  • Maandelijkse workshop Doelen stellen
  • Diverse masterclasses (van mij en andere experts)

Community

Daarnaast is er een Facebookgroep waar we met elkaar zijn. Hier kun je al je vragen stellen, maar daarin komen ook onderstaande onderdelen terug:

  • Doelen stellen (maandelijks + wekelijks)
  • Weekstart: Wat ga je oppakken, waar loop je tegenaan, waar heb je hulp bij nodig?
  • Successen vieren
Livedag De Focus Club
Online sessie De Focus Club

Wat brengt De Focus Club jou?

Focus! Haha 🙂

Je gaat zelf ervaren wat het effect is als je niet meer zomaar wat aan het doen bent, maar bewuste keuzes maakt richting jouw doelen. Hierdoor ervaar je meer rust, kom je in actie en behaal je resultaten. En je hoeft het niet alleen te doen. Eindeloos piekeren, twijfelen en uitstellen is verleden tijd.

Ik leer je focus te bepalen en behouden, maar ook om jouw uitstelgedrag aan te pakken. Zodat je uit je comfortzone stapt en onwijs gave dingen gaat bereiken!

Go go go!

De Focus Club zit op dit moment vol. Meld je aan voor de wachtlijst, dan hoor jij het als eerste wanneer je je kunt aanmelden!

De Focus Club is ALLEEN geschikt voor jou, als…

je klaar bent met aanrommelen en er volledig voor wilt gaan;

je bereid bent om in actie te komen en resultaten te gaan boeken;

je enorm veel zin hebt om nieuwe gelijkgestemde vrouwen te leren kennen.

Dit zeggen anderen

Ik ben echt heel blij dat ik me aangesloten heb bij De Focus Club! Ik heb wel getwijfeld om me aan te melden, aangezien ik me vaak voor de ene na de andere cursus inschrijf en me hierin soms een beetje verlies… Maar dit is anders!

Ik kom juist dichterbij mezelf, leer te luisteren en kijken naar m’n planning en naar wat ik écht wil doen/behalen. Je moet het zelf doen, maar De Focus Club biedt je structuur, duidelijkheid en een omgeving met gelijkgestemden!”

Sarah

Reisblogger, Travelstijl

“Voor mij is De Focus Club een fijne stok achter de deur om dat doel wat ik elke keer uitstel eindelijk eens op te pakken. Ik maak met de club opeens wél de tijd om helder afgekaderde doelen te stellen.

En als je afdwaalt of je aandacht verslapt krijg je handvatten van de community en de sessies om weer op de rails te komen. Zodat je uiteindelijk wél dat doel gaat behalen.

Daarnaast is het gewoon super gezellig met de dames uit de groep. Iedereen heeft mooie tips & tricks. Je voelt je gehoord, want iedereen herkent dezelfde struggles, maar tegelijkertijd krijg je een kick in the butt.”

Hiske

Human Design, Hiske denkt hardop

“De Focus Club helpt mij enorm met het stellen van haalbare doelen. De wekelijkse check-ins maken het overzichtelijk met welke taken je die week aan de slag wil gaan.

De community is super ondersteunend, als je ergens tegenaan loopt kun je dit altijd delen met elkaar, en waar nodig krijg je een liefdevolle schop onder je kont.

Doordat we vaak samenwerken heb je ook altijd een stok achter de deur om je taken daadwerkelijk uit te voeren. Voor mij is De Focus Club dus ontzettend waardevol en lukt het om heldere doelen te stellen en deze écht te behalen.”

Eefje

Reisblogger, Travelaway.nl

“De Focus Club heeft mij al veel inzichten gegeven en dit op verschillende vlakken. Ik nam o.a. mijn project onder de loep en ben nu gestart met mijn eigen podcast! Dankzij De Focus Club heb ik hem ook de wereld durven insturen!

De structuur die ik nu onderhoud dankzij de club is zo fijn. Ik ben wekelijks bewust bezig met wat m’n doelen zijn en waar ik m’n focus wil op leggen. Dit zorgt voor de nodige inspiratie en geeft me tegelijk ook rust.

De groep is ook zo leuk! Ik ben blij dat ik deze meiden heb leren kennen en dat we samen aan onze focus en doelen werken, elkaar helpen en steunen. Nog geen seconde spijt gehad van mijn deelname! Sterker nog, ik blijf graag nog plakken ”

Bo

Eigen podcast, La vie est bo

“Kim leerde mij dat je niet groots hoefde te doen en te denken maar dat een kleine stap soms ook al veel kan betekenen.

We inspireren elkaar, geven feedback en houden elkaar meerdere keren per week op de hoogte. Je krijgt nieuwe energie, nieuwe ideeën en door de focus krijg je van alles voor elkaar of kom je er juist achter dat je niet op het juiste spoor zit. En ook dát helpt je vooruit!”

Bea

Coach & Blogger, Suikermama's

De memberships

“Ik vind De Focus Club echt geweldig! Het samenwerken werkt enorm motiverend om je eigen doelen te halen.

De dames zijn super lief, ondersteunend en helpend bij elkaars doelen. Zo voelt het als samen doen, terwijl eenieder aan iets anders bezig is. Als een close groep vriendinnen die elkaar niet eens in het echt kent. Het zijn vrouwen die elkaar echt omhoog helpen.

De vrijheid is enorm fijn. Je kunt zoveel en weinig aanwezig zijn als jij wilt. Alles (de workshops, online sessies etc.) kun je terug kijken op jouw tijd. Super fijn. Super is het. Punt.”

Manon

Schrijfster, Manon's Heartstories

Ja, maar…

Ik heb het geld op dit moment niet

Super jammer natuurlijk als je graag deel uit wilt maken van De Focus Club en geld is op dit moment een issue.

Is het echt niet mogelijk om ergens wat geld vrij te maken?

Er is ook een optie om per maand te betalen, waardoor je de investering kunt verspreiden.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, je kunt ervoor kiezen om per maand of per kwartaal te betalen. 

Ik ben nog niet ingeschreven bij de KVK

Dat geeft helemaal niets! Het belangrijkste is dat je de drive hebt om iets tofs op te gaan zetten of daar al mee bezig bent en dat wilt gaan uitbouwen.

En als je straks wel ingeschreven bent bij de KVK, weet dat je dan deze investering alsnog kunt meenemen als zakelijke kosten in je aanloopfase. Lekker toch?

Ik ben er nog niet klaar voor

Weet je het zeker? Of vind je het gewoon nog spannend? Dat geeft niet hè? Dat is hartstikke normaal.

Ik vond het ook super spannend om te gaan starten met ondernemen en om er volledig voor te gaan. Maar wauw, wat heeft het me veel gebracht.

En vraag je eens af wat het met je gaat doen als je er nu niet voor gaat? Als je jezelf dit avontuur niet gunt? Hoe zit je er dan bij over een half jaar of een jaar als je geen actie onderneemt? Is dat wat je wilt?

Ik heb geen/weinig tijd

Ja, daar lopen veel mensen tegenaan. Wat maakt dat je weinig of geen tijd hebt? Waar besteed je je tijd dan aan?

Wat als je leert om de juiste keuzes te maken en focus te bepalen, zodat je juist wel tijd overhoudt om aan die dingen te gaan werken die zo belangrijk voor je zijn? Laat dat nou juist hetgeen zijn waar het om draait binnen de Focus Club! 

Alle livesessies vinden plaats via Zoom en worden opgenomen. Dus als het je niet lukt om ergens bij te zijn, kun je de opname altijd later in de groep terugkijken.

Krijg ik een btw factuur?

Ja zeker! Bij iedere betaling krijg je een factuur met daarop BTW, zodat je deze kunt opvoeren in je zakelijke administratie.

Je hebt de mogelijkheid om per kwartaal of per maand te betalen en daarvoor krijg je steeds netjes een factuur opgestuurd.

Ben je nog niet ingeschreven bij de KVK? Weet dat je dan deze investering alsnog kunt meenemen als zakelijke kosten in je aanloopfase. Lekker toch?

Welke mensen zitten er in de club?

Vrouwen die ambitieus zijn, een tof project of onderneming zijn gestart en met de juiste focus willen groeien. Zo vind je in de club bijvoorbeeld (reis)bloggers, een social media strateeg, iemand die een boek schrijft, een fotograaf en vrouwen met een webshop. 

Ik twijfel nog

Wat maakt dat je twijfelt? Vind je het spannend? Geen idee of dit het voor jou is?

Wat als je het gewoon eens gaat proberen? Wat als je je omringt met vrouwen die ook willen wat jij wilt: meer voor zichzelf en ondernemen? Wat als je het jezelf gunt om het gewoon eens te gaan ervaren?

Wat zeg je daarvan?

Hoeveel tijd kost het me?

Zie het liever als een investering. De tijd die je erin stopt, kan je zelf bepalen. Er zijn iedere week 1 of 2 livesessies verdeeld, er zijn doorlopende thema’s in de online omgeving en jij kunt zelf bepalen waar je bij wilt zijn en wat je mee wilt doen.

Haal er die dingen uit die jou het meest gaan helpen. Alle livesessies vinden plaats via Zoom en worden opgenomen. Dus als het je niet lukt om ergens bij te zijn, kun je de opname altijd later in de groep terugkijken.