Styleformation Contact Opnemen

Contact

Heb je een vraag of ben je op zoek naar een leuke samenwerking?

Stuur mij dan een e-mail of vul het onderstaand contactformulier in. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie!

  Postadres

  Grondel 5, 3356 EK Papendrecht

  Bedrijfsinfo

  i

  Kvk-nummer:

  68691785

  i

  BTW-identificatienummer:

  NL002048739B55

  Veelgestelde vragen

  Heb je een vraag?

  Kan ik in termijnen betalen?

  Ja, zowel bij 1-op-1 coaching en De Focus Club is het mogelijk om in termijnen te betalen.

  Ik ben nog niet ingeschreven bij de KVK, is dat een probleem?

  Dat geeft helemaal niets! Het belangrijkste is dat je de drive hebt om iets tofs op te gaan zetten of daar al mee bezig bent en dat wilt gaan uitbouwen. En als je straks wel ingeschreven bent bij de KVK, weet dat je dan deze investering alsnog kunt meenemen als zakelijke kosten in je aanloopfase. Lekker toch?

  Krijg ik een btw factuur?

  Ja zeker! Bij iedere betaling krijg je een factuur met daarop BTW, zodat je deze kunt opvoeren in je zakelijke administratie.

  Ook als je in termijnen betaalt, krijg je steeds netjes een factuur opgestuurd.

  Ben je nog niet ingeschreven bij de KVK? Weet dat je dan deze investering alsnog kunt meenemen als zakelijke kosten in je aanloopfase. Lekker toch?

  Is dit iets voor mij?

  Jij bent de enige die deze vraag kan beantwoorden. Waar twijfel je aan? Vind je het spannend om in jezelf en in je onderneming te investeren? Dat geeft niet hè? Dat is hartstikke normaal.

  Ik vond het ook super spannend om te gaan starten met ondernemen en om er volledig voor te gaan. Maar wauw, wat heeft het me veel gebracht.

  En vraag je eens af wat het met je doet als je er nu niet voor gaat? Als je jezelf dit avontuur niet gunt? Hoe zit je er dan bij over een half jaar of een jaar als je nu geen actie onderneemt? Is dat wat je wilt?

  Plan eens een brainstormsessie met mij in, dan kijken we of wij een match zijn en of dit inderdaad iets voor je is!

  ULTIEME CHECKLIST VOOR STARTENDE ONDERNEMERS

  Bouw je droombedrijf op met deze stap-voor-stap checklist

  Je droomt van een succesvol bedrijf, maar je weet niet hoe je dat kunt realiseren. Welke stappen moet je zetten om te kunnen starten? Waar begin je? En hoe kom je aan klanten?

  Ik heb de antwoorden voor je! Download nu deze gratis checklist om alles te leren wat je moet weten om een succesvol bedrijf te bouwen en te ontdekken hoe je sneller groeit, meer klanten aantrekt en grotere resultaten bereikt.