1-op-1 coaching

Wil je een succesvol eigen bedrijf, meer vrijheid en elke dag doen wat je het liefste doet? 🌴

In dit 1:1 traject help ik je in om een goedlopend bedrijf te bouwen, waarmee je met gemak klanten aantrekt, meer vrijheid creëert en elke dag kunt doen wat je het liefste doet.

We bouwen samen aan een bedrijf dat past bij JOU.

Kim Hobo - Ontdek Je Bestemming
Ondernemerscoaching Eigen bedrijf starten

Herken je dit?

Je gaat met tegenzin naar je werk, komt vermoeid thuis en vraagt je steeds vaker af ‘Is dit het nou? Moet ik dit nog 40 jaar doen?!’ Je droomt van een succesvol eigen bedrijf, maar je weet niet hoe je dat voor elkaar krijgt. Waar begin je? Wat ga je aanbieden en voor wie? En hoe kom je aan klanten? Je raakt overweldigd door alle mogelijkheden, waardoor je bevriest en geen stap vooruit komt.  

Je wacht op het juiste moment om volledig voor je eigen bedrijf te gaan. Iedere keer is er wel weer een reden om het nog even uit te stellen, waardoor er na al die tijd nog steeds niets is veranderd. Je zit nog steeds iedere dag op je werk de uren af te tellen totdat je weer naar huis mag. Daarnaast vind je het ook heel spannend om de stap te zetten. Er komen allerlei onzekerheden, twijfels en vragen op. Is een succesvol bedrijf wel voor jou weggelegd? Kan je dit wel? Zit hier wel iemand op te wachten? Die droom van een succesvol eigen bedrijf voelt zo ver weg en onbereikbaar

Of misschien ben je al gestart met je eigen bedrijf, maar blijven de resultaten uit. Je doet maar wat en ook nog eens veel verschillende dingen tegelijkertijd, waardoor je niet vooruit komt. Je droomt ervan om je baan op te zeggen en fulltime te gaan ondernemen, maar daarvoor draai je nog niet genoeg omzet. Je weet niet wat je moet doen om (meer) klanten aan te trekken en je raakt steeds vaker gefrustreerd. Misschien moet je toch maar concluderen dat dit niets voor jou is en moet je het maar opgeven?

Stel je voor dat..

 • Je vage business idee een onderneming is geworden. Je hebt een stevige basis neergezet, jouw manier van ondernemen ontdekt en je trekt de leukste klanten aan.
 • Je kunt je baan in loondienst opzeggen of ervoor kiezen minder te werken, omdat je geld verdient met je eigen bedrijf.
 • Je ervaart vrijheid. Je kunt zelf bepalen wat je wilt doen, wanneer je wilt werken en waar je dat wilt doen. Het voelt alsof je weer leeft in plaats van geleefd wordt.
 • Je doet iedere dag wat je het liefste doet en gaat met plezier aan het werk. Je werk geeft je energie in plaats van dat het je energie kost.
 • Je ervaart meer rust, ruimte en overzicht. Je hebt een duidelijk stappenplan richting meer groei en klanten. Je bent niet meer aan het aanrommelen, maar gericht aan het werk en ziet eindelijk resultaat van je werk.
 • Je gaat vol vertrouwen aan de slag. Eindeloos piekeren, nadenken en twijfelen is verleden tijd. Je groeit iedere dag door het zetten van kleine stapjes die bijdragen aan jouw groei. 

Je hoeft het niet alleen te doen!

Ondernemerscoaching Eigen bedrijf starten
Ondernemerscoaching Eigen bedrijf starten

Stel je voor dat..

 • Je vage business idee een onderneming is geworden. Je hebt een stevige basis neergezet, jouw manier van ondernemen ontdekt en je trekt de leukste klanten aan.
 • Je kunt je baan in loondienst opzeggen of ervoor kiezen minder te werken, omdat je geld verdient met je eigen bedrijf.
 • Je ervaart vrijheid. Je kunt zelf bepalen wat je wilt doen, wanneer je wilt werken en waar je dat wilt doen. Het voelt alsof je weer leeft in plaats van geleefd wordt.
 • Je doet iedere dag wat je het liefste doet en gaat met plezier aan het werk. Je werk geeft je energie in plaats van dat het je energie kost.
 • Je ervaart meer rust, ruimte en overzicht. Je hebt een duidelijk stappenplan richting meer goei en klanten. Je bent niet meer aan het aanrommelen, maar gericht aan het werk en ziet eindelijk resultaat van je werk.
 • Je gaat vol vertrouwen aan de slag. Eindeloos piekeren, nadenken en twijfelen is verleden tijd. Je groeit iedere dag door het zetten van kleine stapjes die bijdragen aan jouw groei. 

Je hoeft het niet alleen te doen!

Review

Jessica Boots Podcastmanager
Een half jaar na de start van dit traject, nam ik ontslag bij mijn baan in loondienst. Dit had ik nooit zo snel kunnen doen zonder Kim!

Dankzij Kim heb ik stappen gezet die ik anders niet zo snel had durven zetten! Tussen de 1-op-1 gesprekken door, hebben we ook regelmatig contact als ik iets niet weet of als ik een vraag heb over een bepaalde samenwerking. Dat is echt super fijn.

– Jessica (Jessica Boots) | Podcastmanager
Meer lezen..

Al snel na mijn inschrijving bij de KvK kwam ik in contact met Kim en begonnen we met de 1:1 coaching. Ik vond het eerst best wel spannend, want een coach… dat had ik nog nooit gehad.

Maar het voelde gelijk goed. Kim is super lief, ze denkt met jou en jouw bedrijf mee en staat altijd voor je klaar! Ik vind het ontzettend fijn om met haar te praten en te sparren over mijn bedrijf. Ze viert successen ook met je mee als geen ander!

Kim is echt een topper, ik ben haar enorm dankbaar en zou haar aan iedereen aanraden!

It’s time for a change

Ik help je om een stevig en goedlopend bedrijf neer te zetten, klanten aan te trekken op een manier die bij jou past en gefocust aan de slag te gaan met de werkzaamheden die zorgen voor meer groei. Zodat je ontzettend veel plezier en voldoening uit je werk haalt en je een leven op jouw voorwaarden kunt creëren.

De resultaten die je kunt verwachten:

9

Meer rust, omdat je een stevig fundament van je bedrijf hebt staan. Je weet precies wat je wilt doen, wie jouw ideale klant is en welke producten/diensten je wilt aanbieden.

9

Meer vrijheid, omdat je geld gaat verdienen met jouw bedrijf. Je kunt je loondienstbaan opzeggen of minder gaan werken en zelf bepalen waar en wanneer je werkt. 

9

Meer vertrouwen, doordat je steeds in beweging bent en uit je comfortzone stapt. Door spannende stappen te zetten, ontwikkel je je snel en groeit je zelfvertrouwen. 

9

Meer klanten, omdat je jouw manier van marketing en sales hebt ontdekt. Door dit te doen op een manier die bij jou past, heb je veel meer plezier en trek je makkelijker ideale klanten aan. 

9

Meer tijd, doordat je niet meer met van alles tegelijk bezig bent, maar je alleen nog focust op die werkzaamheden die zorgen voor de groei van je bedrijf. Je voelt je niet meer overweldigd en weet precies wat je de komende tijd te doen hebt. 

Wat gaan we doen in dit 1:1 traject?

Fundament neerzetten

We zorgen voor een stevig fundament van je bedrijf: een concreet businessidee, het bepalen van je ideale klant en een onweerstaanbaar aanbod, zodat je een sterke basis hebt waarop je kunt doorbouwen. 

Klanten aantrekken

We gaan op zoek naar jouw manier van marketing & sales doen, zodat je de klanten gaat aantrekken met wie jij het liefste wilt werken. Het is belangrijk dat je er plezier in hebt, want alleen dan houd je het langdurig vol.

Focussen op groei

We zorgen ervoor dat je niet meer met van alles en nog wat bezig bent, maar dat je je alleen nog focust op die acties die zorgen voor de groei van je business. Dat geeft rust, structuur en overzicht. 

Kim Ontdek Je Bestemming

Daarnaast krijg je tijdens dit traject antwoord op de vragen die je niet makkelijk kunt Googlen, zoals:

 • Hoe kom ik aan klanten?
 • Met welke doelgroep wil ik eigenlijk werken?
 • Welk aanbod kan ik het beste aanbieden?
 • Welke manier van content maken past het beste bij mij?
 • Welke acties dragen bij aan de groei van mijn bedrijf?

Reviews

Sanne Rustenburg Websitebouwer
Van een beetje aanmodderen en werken in loondienst naar fulltime ondernemen!

Na een half jaar strugglen met het opzetten van mijn bedrijf kwam Kim op mijn pad. Gelijk vanaf het eerste moment voelde het goed en heb ik mij direct aangemeld voor zowel 1-op-1 coaching als De Focus Club. En wat een verademing was dat! Ik heb in een half jaar super mooie stappen gezet in mijn bedrijf.

– Sanne (Studio Mamoa) | Websitebouwer
Meer lezen..

Kim maakt alles makkelijk. Ze heeft me geholpen mijn bedrijf van de grond te krijgen en gaf me zo nu en dan een schop onder mijn kont als ik me onzeker voelde of iets uit stelde wat ik spannend vond. Ze heeft me echt uit mijn comfortzone getrokken!

Ik gun iedereen Kim als coach, dus waar wacht je nog op!!!

Kim van Weering
Ik leef nu het vrije ondernemersleven waar ik zo van droomde en mijn dagen zijn gevuld met te gekke opdrachten waar ik zó blij van word!

Toen ik in februari 2020 met Kim in gesprek raakte via Instagram, had ik nooit durven dromen dat er zóveel moois uit het coachingstraject zou komen. Waar ik eerst vooral geïnteresseerd was in haar workshop ‘Wat wil je nou echt?’ – want ja, wat wílde ik nou echt – besloot ik na lang twijfelen toch een 1-op-1 traject met Kim aan te gaan. Wat ik later nog verlengde.

– Kim (Kim van Weering) | Auteur, journalist & copywriter
Meer lezen..

Wat voorzichtig begon met klussen opzeggen waar ik geen voldoening meer uit haalde en een tariefverhoging bij een andere opdrachtgever, eindigde in een steeds concreter doel: m’n parttime baan in loondienst opzeggen en volledig te gaan ondernemen.

Na het traject was ik nog niet klaar en een paar maanden later verlengde ik het traject. En nu leef ik het vrije ondernemersleven waar ik zo van droomde en zijn mijn dagen zijn gevuld met te gekke opdrachten waar ik zó blij van word!

De beste beslissing ooit. ‘Grote dromen, kleine stapjes’.

Met alleen ‘bedankt’ zou ik alles waar Kim me bij heeft geholpen echt tekort doen.
Dus Kim: ONWIJS bedankt!

Mijn verhaal

Ontdek je bestemming

Hi! Ik ben Kim, Starterscoach

Human Design: 1/3 Emotional Manifestor

Ik help je van loondienst naar eigen bedrijf, zodat je meer vrijheid ervaart en elke dag kunt doen wat je het liefste doet.

Ik zie zoveel vrouwen die verlangen naar de vrijheid van een eigen bedrijf, maar die blijven vastzitten in een baan in loondienst waar ze doodongelukkig van worden.

Ze weten niet hoe ze een succesvol bedrijf kunnen realiseren, raken overweldigd door alle informatie en hebben geen idee waar ze moeten beginnen, waardoor ze ervoor kiezen om het toch nog maar even te laten.

En zo zitten ze alsnog dag na dag op kantoor naar de klok te kijken, wachtend tot er weer een werkdag voorbij is. Om vervolgens vermoeid thuis te komen en op de bank te ploffen en te balen van hun situatie

Maar zo hoeft het niet te zijn! 

Ook jij kunt jouw businessdroom waarmaken en daar help ik je graag bij! 

Droom jij van je eigen bedrijf, maar vind je het tegelijkertijd mega spannend om die stap te zetten?

Ik snap je! Ik heb namelijk in dezelfde situatie gezeten, waarin ik iedere dag met tegenzin naar mijn werk ging. Ik droomde van een eigen bedrijf waarin ik de vrijheid had om te kunnen werken waar, wanneer en met wie ik wilde, maar ik durfde er niet écht voor te gaan.

In loondienst was ik een stil en verlegen meisje en wilde ik vooral niet opvallen. Toch voelde ik altijd dat er meer in mij zat, wat nog niet naar buiten kwam.

Een burn-out en drie operaties zorgden ervoor dat ik inzag dat ik mocht kiezen voor het leven dat IK wilde. Vanaf dat moment ben ik keuzes gaan maken voor datgene wat mij gelukkig maakt. Niet meer volgen wat mijn omgeving en de maatschappij van mij verwacht, maar mijn eigen pad bewandelen.

Het verlangen om volledig voor mijn eigen bedrijf te gaan, werd steeds groter. Tegelijkertijd vond ik het ook mega spannend, want was dit wel iets voor mij? Kon ik dit wel? Zit er wel iemand op mij te wachten?

Toch besloot ik om ervoor te gaan. Ik daagde mezelf uit en geloof me, dat ging niet vanzelf. Ik had echt geen idee wat ik aan het doen was toen ik startte met ondernemen. En dat werd ook duidelijk: ik werkte heel hard, maar de resultaten bleven uit. Tot ik besloot hulp in te schakelen, me ging richten op die acties die zorgen voor groei en met meer focus aan de slag ging.

Starterscoach ondernemers
Business coaching startend ondernemers

Sinds ik ben gaan ondernemen, ben ik enorm gegroeid. Ik ben niet meer dat stille en verlegen meisje wat zich het liefste weg stopte in een hoekje. Ik heb wel duidelijk iets bij te dragen aan de wereld en dat doe ik op mijn manier.

Ik heb zelf jarenlang geëxperimenteerd om te ontdekken wat ervoor nodig is om je bedrijf te laten groeien en consistent klanten aan te trekken. Ik heb op deze reis hulp gehad en nu ben ik hier om jou te helpen.

Ik begeleid je stap voor stap om je droom waar te maken. Ik weet als geen ander hoe spannend het is om buiten je comfortzone te treden.

Maar hoe cliché het ook klinkt: Als ik het kan, kan jij het ook.

Dus ga jij de uitdaging samen met mij aan? 🔥

Review

Renee Aap Noot Reis Reiscoach
Het coachingstraject van 6 maanden is absoluut de investering waard!

Kim denkt écht met je mee en past haar adviezen aan op jouw wensen en situatie. Precies wat ik nodig had. Ze komt met goede ideeën en initiatieven en zorgt ervoor dat je jouw doel voor ogen houdt. Wil je tussendoor sparren of zit je er even doorheen? Of misschien een succesje delen? Ze staat altijd voor je klaar!

– Renee (Aap Noot Reis) | Reiscoach
Meer lezen..

Begin 2020 moest ik mijn wereldreis afbreken vanwege corona. In plaats van bij de pakken neer te zitten en te wachten tot we weer mochten, besloot ik om een andere grote droom waar te maken. Van mijn hobby mijn werk maken. Ik wilde een bedrijf opzetten om mijn diensten als reiscoach aan te bieden. Vol goede moed dook ik in het ondernemerschap en voelde me al snel overweldigd. Ik kwam er al vrij snel achter dat ik hulp kon gebruiken maar twijfelde enorm om een grote investering te doen in een nog niet bestaand bedrijf (zonder omzet).

Via Instagram ben ik in contact gekomen met Kim en na een hele fijne kennismaking kon ik geen reden bedenken om nee te zeggen tegen een samenwerking! Samen zijn we aan de slag gegaan en Kim heeft me geholpen om sturing te geven, me te helpen om prioriteiten te stellen en alles wat gedaan moest worden in behapbare stappen op te delen.

Kim, je bent een topper! Ik ben ontzettend blij met je en het coachingstraject van 6 maanden is absoluut de investering waard.

Wat krijg je allemaal?

Kick-off

We starten het traject met een uitgebreide kick-off sessie. We brengen in kaart waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe je dat de komende maanden kunt bereiken.

1:1 calls

In de maandelijkse calls bespreken we hoe het met je gaat, wat je focus is voor de komende periode en waar je eventueel tegenaan loopt. Je krijgt altijd concrete actiepunten mee.

Voxer Support

Heb je een vraag? Zit je ergens mee? Of wil je samen ergens over brainstormen? Via de app Voxer kun je tussen de calls door bij me terecht voor wat jij op dat moment nodig hebt. 

Feedback

Ik geef je feedback op dat wat jij hebt gecreëerd. Dat kan bijvoorbeeld een social media post, gratis weggever of een uitgewerkt aanbod zijn. Ik kijk hierbij naar de inhoud én naar de strategie. 

Check-ins

De maandelijkse check-ins helpen je om te reflecteren op de afgelopen periode én om de komende maand full focus aan de slag te gaan met die dingen die zorgen voor de groei van je bedrijf.

Online academy

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving: De StartersAcademy, boordevol waardevolle video’s, werkboeken en tips die je helpen met het opzetten van je eigen bedrijf. 

Kim Ontdek Je Bestemming

Dit traject is geen ‘Volg deze 3 stappen en verdien binnen no time € 10.000,- per maand’ 

Ondernemen is echt een ontdekkingsreis.

Je leert jezelf iedere dag beter kennen, daagt jezelf steeds uit om uit je comfortzone te gaan en creëert een business die bij jou past. En ja, dat gaat met vallen en opstaan. In kleine stapjes. Op een tempo dat bij jou past. En op een manier die bij jou past.

Niemand is hetzelfde, dus er is ook niet maar 1 manier om succesvol te worden.

In dit traject ontdekken we JOUW manier. Dus niet zomaar opvolgen wat je een ander ziet doen, maar echt een bedrijf bouwen dat past bij jou. Want alleen dan houd je het langdurig vol.

Het traject is dus altijd op maat en afgestemd op wat jij nodig hebt. Het is een combinatie van jouw persoonlijke keuzes en voorkeuren, aangevuld met mijn adviezen, tips en handige strategieën.

Je hoeft nu nog niet te weten wat je allemaal moet doen om te komen waar je naartoe wilt. Dat gaat zich wijzen.

Je hoeft nu alleen maar in actie te komen en een eerste stap te zetten.

De methode die ik gebruik is ‘Grote dromen, kleine stapjes’.
Samen werken we aan die kleine stapjes, want al die stapjes bij elkaar zorgen ervoor dat je die grote droom waarmaakt.

Droom jij van een succesvol bedrijf, zodat je meer vrijheid hebt, meer kunt reizen en iedere dag kunt doen wat je het liefste doet? En ben je klaar met uitstellen en redenen bedenken waarom dit niet het juiste moment is?

Dan is het tijd voor jouw eerste stap: Plan een matchcall met mij in om te kijken hoe ik jou kan helpen om jouw businessdroom waar te maken!

De investering

De investering voor dit 1:1 traject is 1.600 euro voor 3 maanden en 3.000 euro voor 6 maanden(excl. btw).
Het is mogelijk om in maandelijkse termijnen te betalen.

Waarom ben ik mijn eigen bedrijf gestart?

1 maand Intensive
1:1 begeleiding

Dit krijg je allemaal:

  • Uitgebreide kick-off sessiewaarin we bespreken waar je nu staat, wat je in deze maand wilt bereiken en hoe je dat concreet gaat aanpakken;
  • Check-in coachcallwaarin we bespreken hoe het gaat, waar je eventueel tegenaan loopt en wat je focus is voor de komende periode;
  • Afronde coachcallwaarin we reflecteren op de maand en een concreet plan maken voor het komend kwartaal, zodat je zelf lekker verder kunt; 
  • 24/5 support via Voxer, zodat je altijd bij me terecht kunt tussen de calls door.
  • Feedback op dat wat je creëertvan je uitgewerkte aanbod tot je geschreven content en van je website tot je gratis weggever. Hierdoor weet je dat het inhoudelijk goed is en past bij de doelen die we gesteld hebben;
  • Toegang tot mijn online leeromgevingwaarin je alles leert op het gebied van starten met ondernemen. 
TIJDELIJK 749 euro
Binnenkort gaat de prijs omhoog naar 997 euro
(excl. btw) 

Doelen stellen 2022

6 maanden
1:1 begeleiding

Dit krijg je allemaal:

  • Uitgebreide kick-off sessiewaarin we bespreken waar je nu staat, waar je naartoe wilt en hoe je dat tijdens dit traject kunt bereiken;
  • Maandelijkse online coachingsgesprekkenwaarin we bespreken hoe het met je gaat, wat je focus is voor de komende periode en waar je eventueel tegenaan loopt;
  • Maandelijkse check-inswaarin we doelen stellen en reflecteren; 
  • 24/5 support via Voxer, zodat je altijd bij me terecht kunt tussen de calls door.
  • Feedback op alles wat je creëertvan je uitgewerkte aanbod tot je geschreven content en van je website tot je gratis weggever. Hierdoor weet je dat het inhoudelijk goed is en past bij de doelen die we gesteld hebben;
  • Toegang tot mijn online leeromgevingwaarin je alles leert op het gebied van starten met ondernemen. 
2.800 euro

Dit traject is weer beschikbaar vanaf januari 2024

(excl. btw) 

Reviews

Kim van Weering
Kim heeft me geholpen met het creëren van nieuw aanbod, iets wat veel beter bij mij past. Voordat het online stond, had ik al 3 klanten!

Voordat ik startte met het 1:1 coachtraject bij Kim werkte ik letterlijk 7 dagen per week. Mijn dagen stonden volledig in het teken van mijn klanten. Ik was super overprikkeld en in mijn privéleven eiste het zijn tol. 

Dat was het moment dat ik dacht: ‘Ga ik op mijn eigen manier verder struggelen of ga ik hulp zoeken van iemand die het ondernemerspad al heeft bewandeld?!’

Kim kende ik al bijna een jaar en sinds het eerste moment heb ik een heel vertrouwd gevoel bij haar. Ze is echt een expert en geen vraag is te gek.

– Kim (Flowing Socials) | Instagram Coach
Meer lezen..

In het begin van onze samenwerking speelde er ontzettend veel privé met mijn gezondheid en het overlijden van een familielid. Kim is ontzettend meelevend en past zich volledig aan naar de omstandigheden. Ze is er altijd voor mij, niet alleen als coach, maar ook als vriendin. 

Kim heeft me geholpen met het creëren van nieuw aanbod, iets wat veel beter past bij mijn visie en missie. Ik heb 2 verschillende trajecten ontwikkeld en zelfs voordat het online stond, zijn er al 3 klanten gestart!

Kim helpt mij bij elke stap, o.a. met het maken van een salespagina. Die staat nu als een dijk.

Als jij als ondernemer ook door de bomen het bos niet meer ziet, als je aanbod niet meer goed voelt of je met klanten werkt die niet meer bij jou passen, dan is dit het moment om met Kim contact op te nemen!

Ana Balkan Fushion Dance
Kim is iemand die altijd voor je klaarstaat en erg betrokken is!

Ik heb de afgelopen maanden erg fijn met Kim samengewerkt. Bij de start werkte ik in loondienst en wilde ik mijn eigen dansschool naar the next level brengen.

De coachingsgesprekken heb ik als heel fijn ervaren. Kim is iemand die goed luistert, fijne feedback geeft en samen met mij op zoek gaat naar de kern. Het blijft niet alleen bij praten, maar Kim maakt het heel concreet, door te kijken hoeveel klanten je nodig hebt (het financiële plaatje) en wat daar allemaal voor nodig is.

– Ana (Balkan Fushion Dance) | Eigen dansschool
Meer lezen..

Kim is iemand die altijd voor je klaarstaat en erg betrokken is, en niet alleen tijdens onze geplande Zoom-sessies. Zo stuur ik regelmatig een berichtje op momenten dat ik hulp of feedback nodig heb. Kim reageert hier vaak dezelfde dag op.

Op momenten dat ik het druk heb in mijn hoofd, is Kim daar om orde te scheppen en te kijken naar de kern. Maar ook te benoemen wat op dat moment prioriteit heeft.

Van Kim heb ik geleerd zaken te benoemen, goed naar het financiële plaatje te kijken (zodat het niet alleen bij dromen & praten blijft) en dat een goede planning echt een must is.

Thanks Kim voor alles!

Marlies Nijenhuis - Inspiratie
Het is echt super fijn om door Kim gecoacht te worden!

Mijn hoofd produceert idee na idee en het kan daardoor heel lastig zijn om mezelf niet voorbij te lopen.

Kim houdt mijn aandacht erbij en helpt mij om focus aan te brengen. ‘Grote dromen, kleine stapjes’ is niet voor niets haar motto. Dat draagt ze zelf ook echt uit en dat heeft mij geholpen om met kleine stapjes hele gave dingen te bereiken.

– Marlies (Inspiratie van Marlies) | Jouw persoonlijke supporter
Meer lezen..

Mijn eerste e-book (waar ik heel trots op ben) is een feit en ik weet welke stappen ik te zetten heb om dichterbij mijn doel te komen. Soms gaat het niet om wat je in je hoofd of achter je bureau bedenkt, maar om ook alvast de wijde wereld in te stappen met je ideeën om ze te toetsen, te schaven en heel onbewust een pool van potentiële klanten op te bouwen.

Ben jij klaar voor een succesvol eigen bedrijf?

Plan dan hieronder een matchcall in.

Tijdens dit gesprek bespreken we waar je nu staat, waar je tegenaan loopt en waar je naartoe wilt. Ik denk graag met je mee hoe je daar kunt komen. In dit gesprek kijken we ook of ik de persoon ben die jou daarbij kan helpen en of dit 1:1-traject bij je past.

Let’s meet!

Maar.. hoe zit dit?

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om in 1x of in maandelijkse termijnen te betalen. Bij iedere betaling krijg je een factuur met daarop de btw, zodat je deze kunt opvoeren in je zakelijke administratie. Ook als je in termijnen betaalt, krijg je steeds netjes een factuur opgestuurd.

Ik ben nog niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, is dat een probleem?

Nee hoor. Het is wel handig als je een idee hebt van wat je wilt doen als ondernemer, dan kunnen we namelijk meteen goed van start. Als je nu nog niet staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dan hoef je nog geen Btw-aangifte te doen. Wanneer je dat op een later moment wel doet,  kun je de kosten voor dit traject alsnog opvoeren als zakelijke kosten en de btw terugvragen

Mijn werkgever wil betalen voor dit traject, kan dat?

Ja, het is zeker mogelijk dat jouw werkgever dit traject (deels) betaalt. In de meeste gevallen moeten we dan een aantal extra documenten aanleveren of moet het traject aan bepaalde eisen voldoen. Plan een matchcall in om te bespreken welke mogelijkheden er zijn en hoe we dit in gang kunnen zetten. 

Waar krijg ik allemaal hulp bij?

Ik help je met het neerzetten van het fundament van jouw onderneming. Dat wil zeggen: een concreet businessidee, het bepalen van je ideale klant en een onweerstaanbaar aanbod, zodat je een heldere basis hebt waarop je kunt doorbouwen.

Daarnaast gaan we op zoek naar jouw manier van marketing en sales doen, zodat je zichtbaar bent en de leukste klanten gaat aantrekken. Ik help je met het bepalen van jouw volgende stappen, zodat je gefocust aan de slag gaat met die acties die zorgen voor de groei van je bedrijf.

Ondernemen is soms echt een rollercoaster, waarin je steeds wordt uitgedaagd. Er zullen momenten zijn dat het heel spannend voelt, dat je overweldigd bent en dat je even niet meer weet wat je moet doen. In dat soort situaties ben ik er ook voor je.

Ik ben je stok achter de deur, geef je (waar nodig) een liefdevolle schop onder je billen en zorg ervoor dat je weer in actie komt. 

Wat als ik het even niet meer weet tijdens het traject?

Als je een dipje ervaart, mag je me altijd in de calls of tussendoor via Voxer om hulp vragen. We bespreken waar je tegenaan loopt en ik help je graag weer op weg.

Je hoeft het niet alleen te doen! 

Is dit traject iets voor mij?

De eerste keren in jezelf en je bedrijf investeren, kunnen spannend aanvoelen. Maar zoom eens in op de resultaten die het je gaat opleveren. Kan je die zelf ook bereiken in de komende zes maanden? Of gaat mijn hulp ervoor zorgen dat je veel sneller groeit?

Als je straks een succesvol bedrijf hebt staan, heb je deze investering zo terugverdiend. Je investeert namelijk in jezelf en in vaardigheden waar je de rest van je ondernemersavontuur van kunt profiteren. 

Plan een matchcall in om te kijken of dit traject iets voor jou is en dan denk ik graag met je mee of dit voor jou een goede keuze is. 

Ik heb nu weinig tijd, kan ik ook later instappen?

Ja, je kunt eventueel op een later moment instappen, maar vraag jezelf eens af of het over een tijdje echt rustiger is in je leven? Of beland je dan weer in een andere drukke situatie, waardoor het dan ook niet het juiste moment is?

Is dit écht niet het juiste moment of vind je het gewoon spannend om nu echt voor je eigen bedrijf te gaan?

Het is eigenlijk nooit het juiste moment. Er is altijd wel iets gaande. Je bent altijd wel druk met andere dingen. En je zult je nooit écht helemaal klaar voelen.

Wachten op het juiste moment is zinloos. Dat gaat namelijk nooit komen.

Wat als je nu eens besluit om daar niet op te wachten en dat juiste moment zelf creëert?

Hoe ziet je leven eruit als je de komende zes maanden full focus en met de juiste hulp écht serieus aan de slag gaat met je bedrijf? Waar zou je dan staan over zes maanden?

En wat als je het niet doet? Wat als je de komende zes maanden blijft doen wat je al doet? Hoe zou dat voor je voelen?

Wil je samen kijken of dit het juiste moment is om in te stappen? Plan dan vrijblijvend een matchcall in.

Reviews

Desiree Loomeijer Fotografie
Ik voel mezelf nu veel sterker en weet wat ik allemaal kan bereiken!

Er ging een wereld voor mij open, dromen leken minder ver weg en mijn doelen werden steeds duidelijker en overzichtelijker.

Kim inspireert mensen echt, denkt met je mee en staat altijd voor je klaar!

– Desirée (Desirée Loomeijer Fotografie) | Fotografe
Meer lezen..

Persoonlijk vind ik het erg lastig om mezelf open te stellen bij een ander, valkuilen te bespreken, angsten, maar eventueel ook overwinningen. Toen leerde ik Kim kennen. Zo’n warme persoonlijkheid, fijne gesprekken en uiteraard ook heel veel kennis.

Wat heeft Kim mij goed verder geholpen met haar 1-op-1 coaching en De Focus Club!

Lianne Reijntjes Auteur
Soms was het wat confronterend, maar het heeft me daardoor juist verder geholpen. Ik ben heel blij met de hulp van Kim!

Nu ik door Kim gecoacht ben, heb ik geleerd om veel meer los te laten, te relativeren en mijn gedachten om te zetten in bekrachtigende overtuigingen.

– Lianne (Lianne Reijntjes) | Auteur
Meer lezen..

Voordat ik startte met dit coachingstraject, had ik erg veel last van perfectionisme, belemmerende overtuigingen en vergeleek ik mezelf heel veel met anderen.

Ik raad de coaching van Kim aan, want ze is een enorm lief en leuk mens, ze luistert goed naar je en ze laat je altijd minder slecht over jezelf voelen.

Ook haar opdrachten zijn erg goed en echt gericht op wat jij nodig hebt.