Ontdek je bestemming

Challenge
'Zeg dag tegen je uitstelgedrag'

20 t/m 22 juli 2020

Herken je dit?

 

Ik had mijn blog al twee weken geleden willen publiceren en toch staat er nog geen letter op papier.

Gisteravond wist ik het zeker: ‘Morgen ga ik deze taak oppakken!’. Maar het is nu weer niet gelukt.

Ik heb zoveel ideeën, maar daar blijft het meestal bij. Er ook echt iets mee doen, vind ik zó lastig. Waar begin ik dan?

Ik blijf vaak wachten op het perfecte moment en kom daardoor niet in actie.

Ik maak planningen en to-do-lijstjes, maar er is altijd wel iets dat ik doorschuif naar morgen.

Hoewel ik dacht helder te hebben wat ik vandaag ging doen, ben ik toch opeens een paar uur aan het scrollen op Instagram.

Wat houdt de online challenge ‘Zeg dag tegen je uitstelgedrag’ in?

 

We hebben ze allemaal: dromen. Misschien kun je jouw droom heel goed benoemen en weet je precies waar je naartoe wilt. Het kan ook zijn dat je nog niet precies weet wat je nou precies wilt, maar voel je dat er ergens wel een kriebel in je buik ontstaat wanneer je praat over iets waar je enorm gepassioneerd over bent.

Heb jij het gevoel dat er meer in het leven is? Dat er meer in jou zit? Heb je stiekem geweldige plannen en ideeën, maar komen ze nooit tot uitvoering? Blijf je maar uitstellen en redenen bedenken waar om het toch niets kan worden?

 • ‘Wie zit er nou op mij te wachten?’
 • ‘Dit weet iedereen toch al?’
 • ‘Er zijn al honderden mensen die doen wat ik wil doen’
 • ‘Ik ben nog niet goed genoeg, ik moet eerst nog meer kennis opdoen’
 • ‘Ik wil wel, maar heb geen idee hoe ik moet starten’

 

HERKENBAAR? 😅

In deze online challenge gaan we hier mee aan de slag. Wat wil je nou écht? Waar droom jij van? Waar wil je naartoe? Uiteraard staan we stil bij allerlei redenen die ervoor zorgen dat je blijft uitstellen en niet in actie komt. Ik deel mijn ervaringen en geef je praktische tips en opdrachten die je direct kunt toepassen om ervoor te zorgen dat je jouw droom prioriteit gaat maken en nu écht in beweging gaat komen!

De challenge is geschikt voor het behalen van je privé-doelen en het richting geven aan je leven, maar ook voor wanneer je als werknemer en ondernemer doelen hebt die je graag wilt behalen!
 

Lijkt dat je wel wat? We starten op 20 juli!

Hoe ziet de online challenge eruit?

 

De challenge vindt plaats van maandag 20 juli t/m woensdag 22 juli in een besloten Facebookgroep. 3 dagen krijg je live trainingen van mij en uiteraard een aantal challenges om ervoor te zorgen dat jij helder krijgt wat je uitstelt, waarom je dat doet en hoe je afscheid kunt gaan nemen van je uitstelgedrag! Er is altijd ruimte om al jouw vragen te stellen en ik denk daarin graag met je mee. Daarnaast is er op woensdagavond nog een uitgebreide masterclass, waar je écht bij wilt zijn!

DAG 1: Dus, hoe gaat het nu eigenlijk écht? Vandaag staan we even stil bij hoe je leven er nu uit ziet. We maken even de balans op: Waar ben je allemaal mee bezig? Welke ballen houd je allemaal hoog? Hoe voel je je?

 • Live training dag 1: Maandag 20 juli om 10.00 uur

DAG 2: Wat als alles mogelijk was? Vandaag gaan we vooruit kijken en lekker een beetje dromen. Welk verlangen heb je? Wat zou je anders willen? Hoe zou je leven eruit zien als alles mogelijk was?

 • Live training dag 2: Dinsdag 21 juli om 10.00 uur

DAG 3: Waarom blijf je toch uitstellen? Vandaag gaan we kijken naar waarom je jouw droom nog niet (helemaal) hebt waargemaakt. Wat houdt je tegen? Wanneer vertoon jij uitstelgedrag? En wat maakt dat je uitstelt?

 • Live training dag 3: Woensdag 22 juli om 10.00 uur

BONUS: Masterclass ‘Zeg dag tegen je uitstelgedrag’ We sluiten de challenge af met een uitgebreide masterclass. Hier wil je écht bij zijn! Ik ga met je delen wat je kunt doen om afscheid te gaan nemen van je uitstelgedrag zodat je écht in actie gaat komen om jouw droom waar te maken!

 • Masterclass: Woensdag 22 juli om 20.00 uur

Hoe doe je mee?

De online challenge vindt plaats van 20 t/m 22 juli 2020.

 • Meld je aan via de button hieronder of één van de andere buttons op deze pagina.
 • Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestiging van je aanmelding per e-mail. Ook stuur ik je dan de link naar de besloten Facebookgroep waar deze online challenge gaat plaatsvinden.
 • Dien een lidmaatschapsverzoek in bij de Facebookgroep en ik laat je zo snel mogelijk toe.
 • De challenge start op maandag 20 juli 2020.

Ervaringen van deelnemers

Hiske

“De challenge van Kim was voor mij een heerlijke reminder. Ik ben zelf al een langere tijd bezig met zelfontwikkeling, grenzen stellen en focussen op wat mij het beste brengt in het leven. Grappig genoeg mocht ik eigenlijk al die dingen opnieuw horen. Mijn grootste take-away/reminder was samengevat: ‘JA ik mag voor mezelf kiezen.‘   De challenge is leuk en helder opgezet, en combineert hele praktische tips en voorbeelden met theorie. Daarnaast zie je duidelijk dat Kim er zelf ook lol in had bij het maken! Het kijkt lekker weg en het zet je aan het denken voor die dag. Je kunt altijd vragen stellen en ze reageert altijd met een passend antwoord. Echt ’n dikke aanrader dus!”

Karlijn

“Ondanks dat ik tijdens de challenge te weinig tijd had om de oefeningen te doen, heb ik onverwachts er echt iets aan gehad! De dagelijkse stories en oefeningen waren prikkelend en hebben me aan het denken gezet.   Ook gaf Kim bruikbare praktische tips over hoe je kunt omgaan met zaken die je lastig vindt, zoals ‘nee’ zeggen. Ik ga hier zeker nog verder mee aan de slag en wil anderen ook aanraden mee te doen!”

Emi

De challenge van Kim kwamen niet alleen op het juiste moment op m’n pad, het zorgde er ook voor dat ik in beweging kwam wat betreft mijn baan.   Niet alleen erover nadenken maar het ook daadwerkelijk durven doen. Dit uit ‘je comfortzone’ stappen is best spannend, maar levert ook zoveel sterke momenten op!   De challenge heeft me ertoe bewogen verdere coaching door Kim op te pakken, wat het gevoel geeft meer regie te hebben. Het is een aanrader!

Jolanda

“Ik was al even op reis naar mezelf. Kim bevestigde mijn gedachtes en door de challenges heb ik knopen doorgehakt.   Per oktober begin ik aan een nieuwe baan waar ik superveel zin in heb en energie van krijg!”

Karin

“De challenge is perfect om op een laagdrempelige manier te zoeken naar wat je nu écht wilt doen in je leven. De duidelijke vragen van de verschillende challenges zorgen ervoor dat je goed na moet denken over wat je wilt. Je kunt je ervaringen en vragen delen met andere deelnemers en je krijgt advies van een deskundige.

Ik zocht zelf naar iets meer duidelijkheid en focus. Deze korte challenge heeft me nieuwe inspiratie en inzichten geboden waar ik eerder niet bij stil stond of over nagedacht had. Hierdoor kreeg ik meer motivatie. Een week later ben ik gestart met een cursus over affiliate marketing en ben ik me gaan verdiepen in freelance schrijven, iets wat ik al een langere tijd wilde ondernemen.

Twijfel niet langer, ga de challenge met jezelf aan!”

Jessica

“Ik heb met de challenge van Kim geleerd dat ik veel obstakels voor mijzelf creëer waardoor ik ook niet volledig voor mijn dromen ga. Ik bedenk allerlei redenen om het niet te doen waardoor ik elke keer weer op mijn ‘veilige’ plek blijf zitten en niet vooruit kom.   Ik heb door de challenge nu echt besloten om voor een van mijn dromen te gaan. Ik zie nog steeds obstakels, maar geloof erin dat als je iets wilt, dat het ook echt kan. Ik ben nu op zoek naar mogelijkheden hoe ik het wel kan realiseren.   Ik vind het super spannend, maar ik weet nu dat ik ook vaak obstakels creëer om het niet meer te gaan doen en daar blijf ik mijzelf aan herinneren.”

Laura

“Ik heb bij Kim de challenge gevolgd.   Kim haar enthousiasme is aanstekelijk! Ik ken haar (nog) niet persoonlijk, maar tijdens de challenge laat ze veel van haar eigen reis tot nu toe zien. Ze weet waar ze het over heeft, omdat ze uit eigen ervaring vertelt.   Er worden mooie onderwerpen aangesneden waarmee je aan de slag kunt om aan het roer te gaan staan van jouw eigen reis, jouw eigen leven. Voor mij was het een fijne week, omdat ik bevestigd werd in het feit dat ik echt op de goede weg ben. En dat ik misschien al wel verder ben dan waar ik mijzelf de credits voor geef 😊   Kortom, de challenge is een aanrader! Dankjewel Kim!

Over mij en Ontdek je bestemming

Een aantal jaar geleden maakte ik mijn eerste verre reis naar Zuid-Afrika. Een reis waarvan ik heel duidelijk voelde dat ik hem moest maken. Ik zat niet lekker in mijn vel, mijn lichaam deed pijn, werk en relaties kostten me veel energie en ik wist helemaal niet meer wat ik wilde. Het was een van mijn beste keuzes ooit! Op reis had ik namelijk echt de tijd om stil te staan bij wie ik ben en wat ik (stiekem) echt wilde.

Reizen heeft op mij altijd het effect dat ik dichter bij mezelf kom; bij wat ik wil, wie ik ben en waar ik van droom. En reizen hoeft niet altijd naar de andere kant van de wereld. Ook dichter bij huis kun je dit resultaat al merken. Ik help jou graag bij het stilstaan en het creëren van tijd voor jezelf. Want dat is zó belangrijk in deze hectische maatschappij.

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om op tijd op de rem te trappen, jezelf wat tijd te gunnen om tot rust te komen en weer te starten met dromen. Ik was mega perfectionistisch, deed precies wat er van me gevraagd werd en wilde iedereen tevreden houden. Daarbij vergat ik één ding: mezelf. De vele reizen die ik gemaakt heb en een fantastisch coachingstraject hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik nu mijn droom leef: ik reis de wereld rond, organiseer cursussen en workshops en coach de leukste klanten! En dat maakt me zó gelukkig!

En dat gun ik jou ook… Het leven gaan leiden waar jij van droomt. ✨

Met deze online challenge wil ik je laten zien wat er allemaal mogelijk is als je meer naar jezelf gaat luisteren en keuzes gaat maken die goed zijn voor jou! 5 dagen lang mag je stilstaan bij wie jij bent, wat voor jou belangrijk is en weer durven te dromen. De praktische tips en opdrachten kun je direct inzetten om een leven te creëren dat meer bij jou past en waar je echt gelukkig van wordt.

Doe je met me mee?!

Liefs, Kim

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor deze challenge?

Deze challenge is gratis! Lekker he? 😉 Ik wil gewoon graag mijn kennis en ervaring met jullie delen.

Hoe lang duurt deze challenge?
De challenge duurt 3 dagen en vindt plaats van 20 t/m 22 juli. Iedere dag geef ik een live training en we sluiten af met een waardevolle masterclass op woensdagavond. Na de challenge blijft alle content nog tot en met maandag 27 juli in de groep staan. Lukt het je een keer niet om er live bij te zijn? Dan kun je de trainingen dus nog een paar dagen terugkijken!

Ik kan niet in die week. Kan ik het ook terugkijken?

Het is natuurlijk heel fijn als je er live kunt zijn, zodat je lekker meegaat in de flow en echt een moment voor jezelf creëert om hiermee bezig te zijn. Lukt het je een keer niet om er live bij te zijn? Dat is geen probleem! Je kunt de trainingen nog een paar dagen terugkijken! Alle trainingen en challenges blijven online staan tot en met maandag 27 juli.

Hoeveel tijd ga ik per dag investeren in deze online challenge?
Ik geef iedere dag live een training. Deze duurt maximaal een uur. Op woensdagavond is er ook nog een masterclass waar je zeker bij wilt zijn! Deze duurt ook ongeveer een uur. Daarnaast geef ik je een aantal opdrachten/challenges die je kunt uitwerken. De challenge is het meest waardevol als je ook echt de challenges aangaat. Zo haal je er voor jezelf het meeste uit. Je kunt de opdrachten snel in je hoofd maken, maar je kunt er ook voor kiezen om er echt de tijd voor te nemen en ze helemaal uit te werken. It’s up to you!

De challenge is al begonnen, kan ik nog meedoen?
Ja hoor, zeker! Je bent van harte welkom. Meld je nog even aan en dan laat ik je zo snel mogelijk toe tot de besloten Facebookgroep. De opnames van de trainingen blijven nog beschikbaar tot en met maandag 27 juli, dus die kun je nog terugkijken!

Waar wacht je nog op?

Meld je hieronder aan!