Challenge voor Millenials die meer willen

6 t/m 10 juli 2020

KOMT DIT JOU BEKEND VOOR?

 

Ik ben vaak moe, heb weinig energie en beland ‘s avonds dan ook vaak uitgeput op de bank.

Ik wil iedereen helpen en voor ze klaarstaan en kom daardoor zelf op de laatste plaats.

Ik ben altijd druk en heb weinig tijd voor mezelf.

Ik heb het gevoel dat er meer is in het leven, maar ik echt even niet welke kant ik op wil.

Ik weet eigenlijk helemaal niet zo goed meer waar ik van droom en wat me nu echt gelukkig maakt.

 

Wat houdt de online challenge
‘Millenials die meer willen’ in?

We werken zo hard, moeten zo ontzettend veel en willen alle ballen hoog houden. En daarbij vergeten we dan vaak onszelf. We rennen maar door zonder ons af te vragen of we nog wel de dingen doen die ons gelukkig maken.

Wanneer heb jij je voor het laatst afgevraagd: ‘Wie ben ik nu eigenlijk? Wat wil ik? Wat is voor mij belangrijk?’

In deze online challenge laat ik je zien hoe het is om weer even stil te staan bij dit soort vragen en jezelf weer beter te leren kennen. Ik deel mijn ervaringen en geef je praktische tips en opdrachten die je direct kunt toepassen om jouw leven weer een beetje leuker te maken.

 

We staan o.a. stil bij:

  • Waar krijg je energie van en hoe laad je op?
  • Hoe zorg je goed voor jezelf?
  • Wat is voor jou belangrijk? Waar droom je van?
  • Hoe creëer je meer tijd voor jezelf en jouw dromen?
  • Waar laat je je nog door tegenhouden en hoe kan dat anders?
  • Wat ga jij nu doen om je droomleven te gaan leven?

 

Lijkt dat je wel wat? We starten op 6 juli!

Hoe ziet de online challenge eruit?

 

DE ONLINE CHALLENGE VINDT PLAATS VIA EEN BESLOTEN INSTAGRAM ACCOUNT IN DE WEEK VAN 6 T/M 10 JULI.


5 dagen
lang krijg je op Instagram stories te zien over het thema van die dag. Je krijgt informatie, praktische tips en tools en ik vertel je wat ik heb gedaan om mijn leven zoveel leuker te maken. De stories blijven bewaard onder de ‘hoogtepunten’, zodat je alles nog kunt terugkijken als je een keer iets hebt gemist.

Daarnaast ontvang je iedere dag een e-mail met daarin een hand-out. Hierin vind je een samenvatting van de dag en ook ruimte om opdrachten te kunnen uitwerken.

In de feed van het Instagram-account kun je jouw bevindingen, inzichten en vragen delen. Ook is er nog een live Q&A-sessie die je kunt volgen en waarin je al jouw vragen kunt stellen.

Meer informatie over de thema’s en deze sessie vind je hieronder.

 

DAG 1: ENERGIE

Wat is energie? Waar krijg je energie van? Wat kost je energie? Hoeveel tijd besteed je daadwerkelijk aan de dingen waar je energie van krijgt? Doe je genoeg leuke dingen of zou je daar meer van willen?

DAG 2: ME-TIME

Hoeveel tijd heb je eigenlijk voor jezelf? Om op te laden en om dingen te doen die jij leuk vindt? Hoe kun je er nu voor zorgen dat je week meer van dit soort momenten gaat bevatten? Hoe zorg je voor voldoende me-time?

DAG 3: DROMEN

Waar droom je van? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar krijg je vlinders van in je buik? Wat staat er op jouw bucketlist? Of weet je niet meer zo goed waar je van droomt? Hoe kun je dat weer gaan ontdekken? 

DAG 4: OBSTAKELS

Doe je nu de juiste dingen om jouw dromen te gaan waarmaken? Wat houd je nog tegen? Waar twijfel je over? Waar ben je onzeker over? Wat proberen die stemmetjes in je hoofd jou wijs te maken? 

DAG 5: ACTIE

Wat kun je doen om je obstakels te verkleinen en minder belangrijk te maken? Wat kun je doen om je dromen waar te gaan maken? Wat ga je nu doen? Wat is de eerste stap die je gaat zetten? En wat heb je hierbij nodig?

BONUS

Tijdens de challenge vindt er een live Q&A plaats waarin ik al jullie vragen beantwoord. De vragen kun je live stellen of van te voren indienen. Ook vertel ik wat ik heb gedaan om mijn leven zóveel leuker te maken! 

Hoe doe je mee?

 

De online challenge vindt plaats in de week van 6 t/m 10 juli 2020.

  • Meld je aan via de button hieronder of één van de andere buttons op deze pagina.
  • Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestiging van je aanmelding per e-mail. Ook stuur ik je dan de link naar het Instagram-account waar deze online challenge gaat plaatsvinden.
  • Dien een volgverzoek in bij het Instagram-account.
  • Ik laat je toe tot het account. De challenge start op maandag 6 juli 2020.

 

Ervaringen

Hiske

“De challenge van Kim was voor mij een heerlijke reminder. Ik ben zelf al een langere tijd bezig met zelfontwikkeling, grenzen stellen en focussen op wat mij het beste brengt in het leven. Grappig genoeg mocht ik eigenlijk al die dingen opnieuw horen. Mijn grootste take-away/reminder was samengevat: ‘JA ik mag voor mezelf kiezen.

 

De challenge is leuk en helder opgezet, en combineert hele praktische tips en voorbeelden met theorie. Daarnaast zie je duidelijk dat Kim er zelf ook lol in had bij het maken! Het kijkt lekker weg en het zet je aan het denken voor die dag. Je kunt altijd vragen stellen en ze reageert altijd met een passend antwoord. Echt ‘n dikke aanrader dus!”

 

Karin

“De challenge is perfect om op een laagdrempelige manier te zoeken naar wat je nu écht wilt doen in je leven. De duidelijke vragen van de verschillende challenges zorgen ervoor dat je goed na moet denken over wat je wilt. Je kunt je ervaringen en vragen delen met andere deelnemers en je krijgt advies van een deskundige.

 

Ik zocht zelf naar iets meer duidelijkheid en focus. Deze korte challenge heeft me nieuwe inspiratie en inzichten geboden waar ik eerder niet bij stil stond of over nagedacht had. Hierdoor kreeg ik meer motivatie. Een week later ben ik gestart met een cursus over affiliate marketing en ben ik me gaan verdiepen in freelance schrijven, iets wat ik al een langere tijd wilde ondernemen.

 

Twijfel niet langer, ga de challenge met jezelf aan!”

Jessica

“Ik heb met de challenge van Kim geleerd dat ik veel obstakels voor mijzelf creëer waardoor ik ook niet volledig voor mijn dromen ga. Ik bedenk allerlei redenen om het niet te doen waardoor ik elke keer weer op mijn ‘veilige’ plek blijf zitten en niet vooruit kom.

 

Ik heb door de challenge nu echt besloten om voor een van mijn dromen te gaan. Ik zie nog steeds obstakels, maar geloof erin dat als je iets wilt, dat het ook echt kan. Ik ben nu op zoek naar mogelijkheden hoe ik het wel kan realiseren.

 

Ik vind het super spannend, maar ik weet nu dat ik ook vaak obstakels creëer om het niet meer te gaan doen en daar blijf ik mijzelf aan herinneren.”

 

Laura

“Ik heb bij Kim de Instagram challenge gevolgd.

 

Kim haar enthousiasme is aanstekelijk! Ik ken haar (nog) niet persoonlijk, maar tijdens de challenge laat ze veel van haar eigen reis tot nu toe zien. Ze weet waar ze het over heeft, omdat ze uit eigen ervaring vertelt.

 

Er worden mooie onderwerpen aangesneden waarmee je aan de slag kunt om aan het roer te gaan staan van jouw eigen reis, jouw eigen leven. Voor mij was het een fijne week, omdat ik bevestigd werd in het feit dat ik echt op de goede weg ben. En dat ik misschien al wel verder ben dan waar ik mijzelf de credits voor geef 😊

 

Kortom, de challenge is een aanrader! Dankjewel Kim!

 

Jolanda

“Ik was al even op reis naar mezelf. Kim bevestigde mijn gedachtes en door de challenges heb ik knopen doorgehakt.

 

Per oktober begin ik aan een nieuwe baan waar ik superveel zin in heb en energie van krijg!”

 

Karlijn

“Ondanks dat ik tijdens de challenge te weinig tijd had om de oefeningen te doen, heb ik onverwachts er echt iets aan gehad! De dagelijkse stories en oefeningen waren prikkelend en hebben me aan het denken gezet.

 

Ook gaf Kim bruikbare praktische tips over hoe je kunt omgaan met zaken die je lastig vindt, zoals ‘nee’ zeggen. Ik ga hier zeker nog verder mee aan de slag en wil anderen ook aanraden mee te doen!”

 

Mark

“Ik vond het super leuk om mee te doen met de challenge. Ik heb veel inzichten opgedaan en veel geleerd. Het sloot perfect aan met het traject waar ik nu mee bezig ben.

 

Welke mensen geven je energie en helpen je verder? De A-spelers. Maar ook je dromen ontdekken en welke obstakels heb je? En hoe kom je in actie, want daar gaat het vooral om!

 

Ik vond de challenge ook heel professioneel opgezet. De e-mails en hand-outs voor de opdrachten, maar ook de Instagram stories: heel leuk en innovatief!

 

Kim, bedankt voor de inzichten en je enthousiasme!”

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor deze challenge?

Deze challenge is gratis! Lekker he? 😉Ik wil gewoon graag mijn kennis en ervaring met jullie delen. 

Hoe lang duurt deze challenge?

De challenge duurt vijf dagen en vindt plaats in de week van 6 t/m 10 juli. Iedere ochtend komen er nieuwe stories online die je zelf kunt kijken wanneer je wilt. Na de challenge blijft alle content nog twee weken online staan. Je kunt ervoor kiezen om de stories iedere dag te bekijken of je kunt ze natuurlijk ook bingewatchen aan het einde van de week. Net wat jij prettig vindt! Alle stories blijven bewaard onder de hoogtepunten, zodat je ze kunt kijken wanneer het jou het beste uitkomt.

Ik kan niet in die week. Kan ik het ook terugkijken?

Als het je niet lukt om deel te nemen in de week dat de challenge plaatsvindt, is dat geen probleem. Het is natuurlijk leuk als je er in die week bij kunt zijn, zodat je kunt meedoen met de groep en ook van elkaar kunt leren. Maar de stories en posts op Instagram blijven na de challenge nog twee weken zichtbaar en de opdrachten uit de hand-out kun je ook op je eigen tempo maken. Dus je kunt aanschuiven wanneer je maar wilt!

Wat kan ik verwachten van de hand-outs?

Iedere dag ontvang je een hand-out met daarin een samenvatting van wat ik die dag met je deel. Ook vind je daarin de opdrachten die bij het thema van de dag horen. Zo hoef je niet per se mee te schrijven tijdens het volgen van de stories en kun je met je volledige focus de opdrachten maken. Je kunt je hand-outs uitprinten en de opdrachten daarin maken, maar je kunt aan het einde van de week ook de volledige hand-out downloaden met daarin alle challenges en alle informatie en tips die ik met je heb gedeeld. Zo heb je een mooi naslagwerk!

Hoeveel tijd ga ik per dag investeren in deze online challenge?

Het bekijken van de stories duurt ongeveer 10 tot 15 minuten per dag. Je kunt dit doen wanneer het jou het beste uitkomt. Het hoeft ook niet per se op de dag dat ze online komen, want de stories blijven zichtbaar via de hoogtepunten. Je kunt ze dus ook aan het einde van de week in 1x bingewatchen. De challenge is het meest waardevol als je ook echt de challenges aangaat. Zo haal je er voor jezelf het meeste uit. Je kunt de opdrachten snel in je hoofd maken, maar je kunt er ook voor kiezen om er echt de tijd voor te nemen en ze helemaal uit te werken. It’s up to you!

De challenge is al begonnen, kan ik nog meedoen?

Ja hoor, zeker! Je bent van harte welkom. Meld je nog even aan en dan laat ik je zo snel mogelijk toe op het speciale Instagram-account. De stories en de posts in de feed blijven na de challenge nog twee weken beschikbaar, dus je hebt nog helemaal niets gemist!

Waar wacht je nog op?

Meld je hieronder aan!

OVER MIJ EN ONTDEK JE BESTEMMING

Een aantal jaar geleden maakte ik mijn eerste verre reis naar Zuid-Afrika. Een reis waarvan ik heel duidelijk voelde dat ik hem moest maken. Ik zat niet lekker in mijn vel, mijn lichaam deed pijn, werk en relaties kostten me veel energie en ik wist helemaal niet meer wat ik wilde. Het was een van mijn beste keuzes ooit! Op reis had ik namelijk echt de tijd om stil te staan bij wie ik ben en wat ik (stiekem) echt wilde.

Reizen heeft op mij altijd het effect dat ik dichter bij mezelf kom; bij wat ik wil, wie ik ben en waar ik van droom. En reizen hoeft niet altijd naar de andere kant van de wereld. Ook dichter bij huis kun je dit resultaat al merken. Ik help jou graag bij het stilstaan en het creëren van tijd voor jezelf. Want dat is zó belangrijk in deze hectische maatschappij. 

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om op tijd op de rem te trappen, jezelf wat tijd te gunnen om tot rust te komen en weer te starten met dromen. Ik was mega perfectionistisch, deed precies wat er van me gevraagd werd en wilde iedereen tevreden houden. Daarbij vergat ik één ding: mezelf. De vele reizen die ik gemaakt heb en een fantastisch coachingstraject hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik nu mijn droom leef: ik reis de wereld rond, organiseer cursussen en workshops en coach de leukste klanten! En dat maakt me zó gelukkig!

En dat gun ik jou ook… Het leven gaan leiden waar jij van droomt. ✨

Met deze online challenge wil ik je laten zien wat er allemaal mogelijk is als je meer naar jezelf gaat luisteren en keuzes gaat maken die goed zijn voor jou! 5 dagen lang mag je stilstaan bij wie jij bent, wat voor jou belangrijk is en weer durven te dromen. De praktische tips en opdrachten kun je direct inzetten om een leven te creëren dat meer bij jou past en waar je echt gelukkig van wordt.

Doe je met me mee?!

Liefs, Kim