Bijzonder overnachten aan het meer van Bled

Ben je op zoek naar een toffe accommodatie in de buurt van het meer van Bled? Op slechts 4 kilometer van Bled vind je het plaatsje Ribno, een fijne uitvalsbasis voor wanneer je de toeristische drukte wilt vermijden.

Tijdens onze vakantie naar Kroatië verbleven we ook een nachtje in Slovenië om het meer van Bled te verkennen. We overnachtten in het prachtige Hotel Ribno. Naast het hotel, kan je hier ook verblijven op de Glamping. Beiden echte aanraders!

Hotel Ribno

Het hotel (met 58 kamers en 3 suites) geeft een heerlijk wintersport gevoel, maar ook in de zomer kan je hier goed vertoeven! Naast de sfeervolle kamers, is ook het ontbijt super verzorgd. ‘s Avonds kan je (tegen betaling) gebruikmaken van het buffet en lekker plaatsnemen op het fantastische terras midden in de natuur.

Meer info en prijzen

Glamping Ribno

Op deze Glamping vind je geweldige boomhutten die gezellig zijn ingericht. met een hot tub. Op je eigen balkonnetje kun je zelfs genieten van een hottub. Deze wordt iedere middag voor je aangestoken. Heerlijk om in te ontspannen na een wandeling! Op het complex kun je ook gebruikmaken van een sauna en een natuurzwembad! In het hotel kun je genieten van een heerlijk ontbijt.

Meer info en prijzen

Relaxen aan het strand in Kroatië

Hotel in Pula

Eilandhoppen in Kroatië

  1. Cres

Plitvice Meren

Boutique Hotel Oreskovic

Dubrovink

Hotel Lero

Trogir/Split

Hotel Sveti Kriz