Laat je niet langer tegenhouden,

 

ga doen wat jij het liefste doet!

Herken jij dit?

 • Je hebt al langere tijd het gevoel dat je niet meer op je plek zit in je huidige baan en dat er zoveel meer in jou zit dan er nu uitkomt;
 • Je wilt starten met ondernemen en raakt overweldigd. Waar moet je nou beginnen?!
 • Je wilt graag ondernemen, maar je weet nog niet hoe je hier ook echt je inkomen mee kunt verdienen;
 • Je mist focus. Je hebt al veel cursussen gevolgd, maar je voelt je overweldigd door alle informatie. Je doet van alles een beetje en komt niet echt vooruit.
 • Je legt de lat altijd heel hoog voor jezelf, wilt alles heel goed doen en blijft daardoor steeds maar uitstellen.

Stel je voor dat..

 • Je super helder hebt wat je nu écht wilt doen en weet hoe je daar een business omheen kunt bouwen;
 • Je een concreet stappenplan hebt voor het creëren van jouw droomleven waarin je doet waar je ECHT blij van wordt.
 • Je moeiteloos de doelen behaalt die je gesteld hebt en tevreden terugkijkt op wat je hebt bereikt de afgelopen maand?
 • Je stopt met uitstellen, perfectionisme kan loslaten en vol vertrouwen aan de slag gaat?
 • Je bewuste keuzes maakt richting jouw doelen en daardoor meer rust ervaart. Eindeloos piekeren, twijfelen en uitstellen is verleden tijd.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Ik zeg altijd:

“Grote dromen, kleine stapjes”

Voor wie?

Je bent een ambitieuze vrouw die het gevoel heeft dat er meer moet zijn in het leven.

Je wilt stiekem heel graag stoppen met je baan in loondienst en gaan ondernemen, maar.. je voelt je snel overweldigd en weet niet waar te beginnen.

Maar je voelt ook dat dit hét moment is om er nu écht iets mee te gaan doen. Je bent klaar met aanrommelen en wilt er volledig voor gaan.

Dit is alleen geschikt voor vrouwen die…

 • zichzelf regelmatig de vraag stellen: ‘Is dit het nou?!’
 • nu echt willen ontdekken wat ze het liefst willen doen en daar ook volledig voor gaan;
 • bereid zijn om in actie te komen en resultaten te gaan boeken;
 • die helemaal klaar zijn voor verandering en nu echt stappen willen gaan zetten!

Hoe kan ik je helpen?

01

1-op-1 coaching

Ik help je uit te vinden wat je écht graag wilt doen en hoe je daar jouw business omheen kunt bouwen.

Zodat je iedere dag kunt doen wat je het allerliefste doet! Uiteraard help ik je ook met alle inhoudelijke zaken rondom het starten van je onderneming.

02

De Focus Club Ontdek Je Bestemming

De Focus Club

In deze fijne community werk je samen met gelijkgestemden om jouw doelen te behalen. Dankzij de structuur werk je gefocust aan de belangrijke dingen die jou vooruitbrengen. Vanuit mij en de groep krijg je support, een stok achter de deur of  een liefdevolle schop onder je billen.

03

Brainstormsessie

Tijdens een gratis Business Brainstormsessie bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en waar je tegenaan loopt. Ik kijk graag met je mee wat de eerste logische stap is om daar te komen. Ook kunnen we kijken of ik de persoon ben die jou daarbij kan helpen.

Review

Jessica Boots Podcastmanager
Een half jaar na de start van dit traject, nam ik ontslag bij mijn baan in loondienst. Dit had ik nooit zo snel kunnen doen zonder Kim!

Dankzij Kim heb ik stappen gezet die ik anders niet zo snel had durven zetten! Tussen de 1-op-1 gesprekken door, hebben we ook regelmatig contact als ik iets niet weet of als ik een vraag heb over een bepaalde samenwerking. Dat is echt super fijn.

– Jessica (Jessica Boots) | Podcastmanager
Meer lezen..

Al snel na mijn inschrijving bij de KvK kwam ik in contact met Kim en begonnen we met de 1:1 coaching. Ik vond het eerst best wel spannend, want een coach… dat had ik nog nooit gehad.

Maar het voelde gelijk goed. Kim is super lief, ze denkt met jou en jouw bedrijf mee en staat altijd voor je klaar! Ik vind het ontzettend fijn om met haar te praten en te sparren over mijn bedrijf. Ze viert successen ook met je mee als geen ander!

Kim is echt een topper, ik ben haar enorm dankbaar en zou haar aan iedereen aanraden!

Mijn verhaal

Ik leerde dat het ook anders (en vooral: slimmer) kan. Dat het uiteindelijk allemaal draait om doen waar je gelukkig van wordt. 💖

Als klein meisje was ik al een behoorlijke streber. Ik werkte hard om gezien te worden.

Bij mijn eerste baan kwijnde ik na een paar jaar weg achter mijn computer. Op een dag kon ik niet meer uit bed komen. Ik was op.

Ik besloot het anders aan te pakken. Naast een nieuwe baan werkte ik aan een eigen reisplatform – de 1e versie van ‘Ontdek je Bestemming’.

Toen werd ik ziek. Meerdere operaties mislukten en het herstel was pittig. Een extra bevestiging dat ik iets anders wilde.

Inmiddels heb ik al tientallen vrouwen mogen helpen bij het bouwen aan hun droomleven. Ik help vrouwen met het waarmaken van hun dromen. ✨

Reviews

Ana Balkan Fushion Dance
Kim is iemand die altijd voor je klaarstaat en erg betrokken is!

Ik heb de afgelopen maanden erg fijn met Kim samengewerkt. Bij de start werkte ik in loondienst en wilde ik mijn eigen dansschool naar the next level brengen.

De coachingsgesprekken heb ik als heel fijn ervaren. Kim is iemand die goed luistert, fijne feedback geeft en samen met mij op zoek gaat naar de kern. Het blijft niet alleen bij praten, maar Kim maakt het heel concreet, door te kijken hoeveel klanten je nodig hebt (het financiële plaatje) en wat daar allemaal voor nodig is.

– Ana (Balkan Fushion Dance) | Eigen dansschool
Meer lezen..

Kim is iemand die altijd voor je klaarstaat en erg betrokken is, en niet alleen tijdens onze geplande Zoom-sessies. Zo stuur ik regelmatig een berichtje op momenten dat ik hulp of feedback nodig heb. Kim reageert hier vaak dezelfde dag op.

Op momenten dat ik het druk heb in mijn hoofd, is Kim daar om orde te scheppen en te kijken naar de kern. Maar ook te benoemen wat op dat moment prioriteit heeft.

Van Kim heb ik geleerd zaken te benoemen, goed naar het financiële plaatje te kijken (zodat het niet alleen bij dromen & praten blijft) en dat een goede planning echt een must is.

Thanks Kim voor alles!

Marlies Nijenhuis - Inspiratie
Het is echt super fijn om door Kim gecoacht te worden!

Mijn hoofd produceert idee na idee en het kan daardoor heel lastig zijn om mezelf niet voorbij te lopen.

Kim houdt mijn aandacht erbij en helpt mij om focus aan te brengen. ‘Grote dromen, kleine stapjes’ is niet voor niets haar motto. Dat draagt ze zelf ook echt uit en dat heeft mij geholpen om met kleine stapjes hele gave dingen te bereiken.

– Marlies (Inspiratie van Marlies) | Jouw persoonlijke supporter
Meer lezen..

Mijn eerste e-book (waar ik heel trots op ben) is een feit en ik weet welke stappen ik te zetten heb om dichterbij mijn doel te komen. Soms gaat het niet om wat je in je hoofd of achter je bureau bedenkt, maar om ook alvast de wijde wereld in te stappen met je ideeën om ze te toetsen, te schaven en heel onbewust een pool van potentiële klanten op te bouwen.

Ben jij er klaar voor om volledig voor jezelf te kiezen?

Plan dan hieronder een gratis en vrijblijvende brainstormsessie in. Tijdens dit gesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en waar je tegenaanloopt. Ik kijk graag met je mee wat de eerste logische stap is om daar te komen. Ook kunnen we kijken of ik de persoon ben die jou daarbij kan helpen.

Hoe werkt het?
Stap 1
Kies hieronder een datum + tijd waarop je het gesprek wilt voeren. Je plant de afspraak op deze manier direct in mijn agenda in.
Stap 2
Je ontvangt een bevestiging van onze afspraak met daarin een link naar de online omgeving waar we elkaar spreken.
Stap 3
We spreken elkaar online op de afgesproken datum en tijd. Ik kan niet wachten en kijk ernaar uit om met jou in gesprek te gaan!

Let’s meet!

Maar.. hoe zit dit?

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, zowel bij 1-op-1 coaching en De Focus Club is het mogelijk om in termijnen te betalen. Vraag me gerust naar de mogelijkheden!

Ik ben nog niet ingeschreven bij de KVK, is dat een probleem?

Dat geeft helemaal niets! Het belangrijkste is dat je de drive hebt om iets tofs op te gaan zetten of daar al mee bezig bent en dat wilt gaan uitbouwen. En als je straks wel ingeschreven bent bij de KVK, weet dat je dan deze investering alsnog kunt meenemen als zakelijke kosten in je aanloopfase. Lekker toch?

Krijg ik een btw factuur?

Ja zeker! Bij iedere betaling krijg je een factuur met daarop BTW, zodat je deze kunt opvoeren in je zakelijke administratie.

Ook als je in termijnen betaalt, krijg je steeds netjes een factuur opgestuurd.

Ben je nog niet ingeschreven bij de KVK? Weet dat je dan deze investering alsnog kunt meenemen als zakelijke kosten in je aanloopfase. Lekker toch?

Is dit iets voor mij?

Jij bent de enige die deze vraag kan beantwoorden. Waar twijfel je aan? Vind je het spannend om in jezelf en in je onderneming te investeren? Dat geeft niet hè? Dat is hartstikke normaal.

Ik vond het ook super spannend om te gaan starten met ondernemen en om er volledig voor te gaan. Maar wauw, wat heeft het me veel gebracht.

En vraag je eens af wat het met je doet als je er nu niet voor gaat? Als je jezelf dit avontuur niet gunt? Hoe zit je er dan bij over een half jaar of een jaar als je nu geen actie onderneemt? Is dat wat je wilt?

Plan eens een gratis brainstormsessie met mij in, dan kijken we of wij een match zijn en of ik je verder kan helpen!