Ontdek je bestemming

 

 • 2017 > 2018: Op naar mooie nieuwe herinneringen! •

 

Wauw, het is alweer 2018… En wat heb ik daar zin in, zeg! Ik heb geweldige dromen en plannen voor dit jaar en die wil ik graag met jullie delen. Maar daarbij hoort ook een kleine terugblik op 2017.

 

Terugblik 2017

2017 was voor mij een bijzonder jaar. Er is veel gebeurd; zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.
In juni lanceerde ik de website en webshop van Ontdek je bestemming en daar ben ik erg trots op! Een idee wat al lange tijd in mijn hoofd zat, werd eindelijk werkelijkheid.

Het afgelopen half jaar heb ik enorm veel nieuwe mensen ontmoet, waaronder veel stoere vrouwen die vertelden over hun avontuur in het buitenland. Ik heb blogs geschreven en veel mooie ervaringen gedeeld. Op mijn berichten heb ik super veel leuke reacties gehad en dat is toch wel heel gaaf! Daarnaast ben ik dit jaar aardig wat keren uit mijn comfortzone gestapt en daardoor heb ik ontzettend veel geleerd.

Twee maanden geleden heb ik opnieuw een operatie ondergaan. Daardoor moest ik rustig aan doen om mijn lichaam de kans te geven goed te kunnen herstellen. En wat gebeurt er als je even stil komt te staan? Juist, er kwamen allerlei ideeën en mooie inzichten boven! Een aantal daarvan deel ik hieronder, omdat ik daar dit jaar mee aan de slag ga.

Reizen in 2017

Qua reizen kijk ik terug op een prachtig jaar. Wow, wat heb ik mooie nieuwe plekken mogen ontdekken! Het begon op Curaçao, vervolgens een super leuke stedentrip naar Lissabon, een heerlijk vakantie in de Portugese Algarve en tenslotte een geweldige rondreis door Ecuador. Hierbij heb ik echt een bucketlist-bestemming kunnen afvinken: de Galapagos-eilanden. 🙂
Het is zo fijn om steeds weer te merken hoe goed het reizen me doet. Bovendien is het nu een extra inspiratiebron voor blogs en het maken van foto’s. Ik vind het zo heerlijk; hele dagen op pad om nieuwe plekken ontdekken!

2017 Curacao Portugal Ecuador

 

Vooruitblik 2018 

Zoals ik net al zei, heb ik het afgelopen jaar veel geleerd en deze mooie inzichten neem ik zeker mee naar het komende jaar.
Sowieso wil ik de website en webshop gaan uitbreiden en nog veel meer ervaringen delen. Er komen meer producten online die een blijvende herinnering aan een mooie reis kunnen zijn.

In 2018 ga ik meer doen met video’s. Tekst en foto’s zijn super leuk, maar als ik dat combineer met video, kan ik een complete reiservaring bieden. Ik vind dat nog wel een beetje spannend, maar ach een beetje uitdaging kan geen kwaad! 😉

Ook wil ik meer gaan helpen bij het vormgeven van je eigen droomreis. Ik krijg vaak vragen als ‘Waar zal ik heen gaan en wanneer dan?’, ‘Hoe spaar je voor zo’n grote reis?’, ‘Dat kan ik echt niet, hoe doe jij dat?’ etc. Ik wil je graag laten inzien dat echt mogelijk is. Daarbij ga ik je praktische tools aanbieden om ervoor te zorgen dat jij uiteindelijk die droomreis gaat maken!

Hoe dit er allemaal uit komt te zien? Blijf me vooral volgen, dan ben je de eerste die het weet! 😉

Reizen in 2018

Natuurlijk staan er voor 2018 weer geweldige reizen op mijn wensenlijstje! Op dit moment zijn het vooral nog wensen en plannen, maar er is nog niets geboekt. Ik wil dit jaar heel graag samen met Sander een reis naar Australië en/of Nieuw-Zeeland maken. Deze bestemmingen staan heel hoog op ons wensenlijstje! Ook staan er alweer wat leuke weekendjes weg op de planning; zoals een weekendje naar Epernay; de champagnestreek in Frankrijk en een stedentripje met twee vriendinnen naar (waarschijnlijk) een Spaanse stad.

En voor de rest… Ik laat me graag verrassen! 🙂

2018 Spanje Frankrijk Australie

 

Wat zijn jullie plannen voor 2018? Of goede (reis)voornemens? Hebben jullie al mooie reizen in het vooruitzicht?

 

Heb jij je al aangemeld voor de Ontdek je bestemming Inspiratiemail? Dan ben jij als eerste op de hoogte van te gekke tips, nieuwtjes en de handigste producten. En dan kom je ook nog eens in aanmerking voor exclusieve aanbiedingen!

Een korte terugblik op 2017 en mooie nieuwe plannen voor 2018! Reizen | Video's | Hulp bij het maken en samenstellen van jouw droomreis | Lees meer!

Laat je inspireren!

Meld je hier aan voor de maandelijkse Inspiratiemail en wordt als eerste getipt over handige reistips, de nieuwste blogs en exclusieve aanbiedingen. DIT WIL JE NIET MISSEN!
Inschrijven Inspiratiemail

Facebook