Ontdek je bestemming

1-op-1 Coaching

Stel je voor dat je stopt met uitstellen & vol vertrouwen aan de slag gaat

Herken jij dit?

 • Je wilt je gaan focussen op dat wat jou ECHT blij maakt;
 • Je hebt al langere tijd het gevoel dat je niet meer op je plek zit in je huidige baan en dat er zoveel meer in jou zit dan er nu uitkomt;
 • Je hebt een gaaf idee, maar je twijfelt zo erg: ‘Zitten mensen hier wel op te wachten?’
 • Je wilt graag ondernemen, maar je weet nog niet hoe je hier ook echt je inkomen mee kunt verdienen;
 • Je mist focus. Je hebt al veel cursussen gevolgd, maar je voelt je overweldigd door alle informatie. Je doet van alles een beetje en komt niet echt vooruit.
 • Je legt de lat altijd heel hoog voor jezelf, wilt alles heel goed doen en blijft daardoor steeds maar uitstellen.

Stel je voor dat..

 • Je super helder hebt wat je nu écht wilt doen en weet hoe je daar een business omheen kunt bouwen;
 • Je een concreet stappenplan hebt voor het creëren van jouw droomleven waarin je doet waar je ECHT blij van wordt;
 • Je moeiteloos de doelen behaalt die je gesteld hebt en tevreden terugkijkt op wat je hebt bereikt de afgelopen maand?
 • Je stopt met uitstellen, perfectionisme los kan laten en vol vertrouwen aan de slag gaat?
 • Je bewuste keuzes maakt richting jouw doelen en daardoor meer rust ervaart. Eindeloos piekeren, twijfelen en uitstellen is verleden tijd.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Review

“Kim denkt écht met je mee en past haar adviezen aan op jouw wensen en situatie. Precies wat ik nodig had. Ze komt met goede ideeën en initiatieven en zorgt ervoor dat je jouw doel voor ogen houdt.

Wil je tussendoor sparren of zit je er even doorheen? Of misschien een succesje delen? Ze staat altijd voor je klaar! Kim, je bent een topper! Ik ben ontzettend blij met je en het coachingstraject van 6 maanden is absoluut de investering waard.”

– Renee – Aap Noot Reis
Meer lezen..

Begin 2020 moest ik mijn wereldreis afbreken vanwege corona. In plaats van bij de pakken neer te zitten en te wachten tot we weer mochten, besloot ik om een andere grote droom waar te maken. Van mijn hobby mijn werk maken.

Ik wilde een bedrijf opzetten om mijn diensten als reiscoach aan te bieden. Vol goede moed dook ik in het ondernemerschap en voelde me al snel overweldigd. Ik kwam er al vrij snel achter dat ik hulp kon gebruiken maar twijfelde enorm om een grote investering te doen in een nog niet bestaand bedrijf (zonder omzet).

Via Instagram ben ik in contact gekomen met Kim en na een hele fijne kennismaking kon ik geen reden bedenken om nee te zeggen tegen een samenwerking! Samen zijn we aan de slag gegaan en Kim heeft me geholpen om sturing te geven, me te helpen om prioriteiten te stellen en alles wat gedaan moest worden in behapbare stappen op te delen. Kim denkt écht met je mee en past haar adviezen aan op jouw wensen en situatie. Precies wat ik nodig had. Ze komt met goede ideeën en initiatieven en zorgt ervoor dat je jouw doel voor ogen houdt. Wil je tussendoor sparren of zit je er even doorheen? Of misschien een succesje delen? Ze staat altijd voor je klaar!

Kim, je bent een topper! Ik ben ontzettend blij met je en het coachingstraject van 6 maanden is absoluut de investering waard.

Alleen voor ambitieuze vrouwen die..

9

Zichzelf regelmatig de vraag stellen: ‘Is dit het nou?!’

9

Nu echt willen ontdekken wat ze het liefst willen doen en daar ook volledig voor gaan;

9

Bereid zijn om in actie te komen en resultaten te gaan boeken;

9

Helemaal klaar zijn voor verandering en nu echt stappen willen gaan zetten!

Mijn aanbod

Ik help je uit te vinden wat je écht graag wilt doen en hoe je daar jouw business omheen kunt bouwen. Zodat je iedere dag kunt doen wat je het liefste doet!

Ik leer je alles over focus bepalen, doelen stellen en realistische planningen maken. Uiteraard neem ik je ook mee in alle zaken die je moet regelen wanneer je gaat starten met ondernemen (Kvk, Belastigindienst, boekhouding etc.).

Ready to go

3 maanden

 • Uitgebreide kick-off sessie
 • 6 (online) coachingsgesprekken
 • Tussendoor altijd vragen stellen/feedback vragen via mail
 • Focus op: Wat wil je nou écht, jouw ideale klant, jouw aanbod en zichtbaarheid
 • Het is mogelijk om in termijnen te betalen: per kwartaal of per maand
€ 897
(excl. btw)

Futureproof

6 maanden

 • Uitgebreide kick-off sessie
 • 12 (online) coachingsgesprekken
 • Extra: Uitgebreide offline of online strategiesessie
 • Tussendoor altijd vragen stellen/feedback vragen via mail
 • Focus op: Wat wil je nou écht, jouw ideale klant, jouw aanbod en zichtbaarheid, sales, verschillende verdienmodellen, passief inkomen
 • Het is mogelijk om in termijnen te betalen: per kwartaal of per maand
€ 1497
(excl. btw)

Iedere situatie is anders, dus het wordt altijd een traject op maat.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in om te kijken wat het beste bij jou past.

Het is mogelijk dat jouw werkgever dit traject vergoedt. Wil je hier meer over weten?
Ik vertel je er graag meer over tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

Mijn verhaal

Ontdek je bestemming

Ik leerde dat het ook anders (en vooral: slimmer) kan. Dat het uiteindelijk allemaal draait om doen waar je gelukkig van wordt. 💖

Als klein meisje was ik al een behoorlijke streber. Ik werkte hard om gezien te worden.

Bij mijn eerste baan kwijnde ik na een paar jaar weg achter mijn computer. Op een dag kon ik niet meer uit bed komen. Ik was op.

Ik besloot het anders aan te pakken. Naast een nieuwe baan werkte ik aan een eigen reisplatform – de 1e versie van ‘Ontdek je Bestemming’.

Toen werd ik ziek. Meerdere operaties mislukten en het herstel was pittig. Een extra bevestiging dat ik iets anders wilde.

Inmiddels heb ik al tientallen vrouwen mogen helpen bij het bouwen aan hun droomleven. Ik help vrouwen met het waarmaken van hun dromen. ✨

Ik zeg altijd:

“Grote dromen, kleine stapjes”

Hoe werk ik precies?

In al mijn diensten komen onderstaande thema’s terug:

Mindset

Alles begint met de juiste mindset. Ondernemen kan uitdagend zijn. Hoe jij omgaat met bepaalde situaties is bepalend voor jouw succes als ondernemer. Je ziet zelf jouw blinde vlekken niet, dus daar ben ik voor om je daar liefdevol mee te confronteren.

Praktische tips

Ik deel al mijn ondernemerskennis met je. Ik heb in mijn ondernemersjaren veel geëxperimenteerd en deze ervaringen deel ik graag. Je krijgt praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Je mag me ook altijd om feedback vragen op dat wat je gecreëerd hebt.

Grote dromen

Wat wil je nou écht? Het is tijd om te gaan doen waar jij blij van wordt! Waar droom je van en waar wil je naartoe groeien? Om die geweldige dromen waar te maken, stellen we duidelijke doelen en een concreet stappenplan op, zodat je precies weet wat je te doen hebt.

Kleine stapjes

De grootste successen boek je door in actie te komen. We doen dit in kleine stapjes, zodat je kunt experimenteren en ontdekken wat voor jou werkt. Ondernemen kan super spannend en overweldigend zijn. Ik ben jouw stok achter de deur, zodat je in beweging blijft.

Reviews

“De beste beslissing ooit. Grote dromen, kleine stapjes.

Toen ik in februari 2020 met Kim in gesprek raakte via Instagram, had ik nooit durven dromen dat er zóveel moois uit het coachingstraject zou komen. Waar ik eerst vooral geïnteresseerd was in haar workshop ‘Wat wil je nou echt?’ – want ja, wat wílde ik nou echt – besloot ik na lang twijfelen toch een traject van drie maanden met Kim aan te gaan. Wat ik later nog verlengde.”

– Kim – Contentmaker
Meer lezen..
“Wat voorzichtig begon met klussen opzeggen waar ik geen voldoening meer uit haalde en een tariefverhoging bij een andere opdrachtgever, eindigde in een steeds concreter doel: m’n parttime baan in loondienst opzeggen en volledig te gaan ondernemen. Na drie maanden was ik nog niet klaar en een paar maanden later verlengde ik het traject. Nog meer kleine en grote stappen. En nu? Leef ik het vrije ondernemersleven waar ik vorig jaar nog zo van droomde en zijn de dagen gevuld met te gekke opdrachten waar ik zó blij van word.

Met alleen ‘bedankt’ zou ik alles waar Kim me bij heeft geholpen echt tekort doen. Dus Kim: ONWIJS bedankt!”

Lianne Reijntjes Ontdek je bestemming
Nu ik door Kim gecoacht ben, heb ik geleerd om veel meer los te laten, te relativeren en mijn gedachten om te zetten in bekrachtigende overtuigingen.

Voordat ik startte met dit coachingstraject, had ik erg veel last van perfectionisme, belemmerende overtuigingen en vergeleek ik mezelf heel veel met anderen.

 Ik raad de coaching van Kim aan, want ze is een enorm lief en leuk mens, ze luistert goed naar je en ze laat je altijd minder slecht over jezelf voelen.” 

– Lianne – Auteur
Meer lezen..

Ook haar opdrachten zijn erg goed en echt gericht op wat jij nodig hebt. Soms was het wat confronterend, maar het heeft me daardoor juist verder geholpen. Ik ben heel blij met de hulp van Kim!

Ben jij er klaar voor om volledig voor jezelf te kiezen?

Plan dan hieronder een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en waar je tegenaan loopt. Ik kijk graag met je mee wat de eerste logische stap is om daar te komen. Ook kunnen we kijken of ik de persoon ben die jou daarbij kan helpen en welk traject het beste bij jou past.

Hoe werkt het?
Stap 1
Kies hieronder een datum + tijd waarop je het gesprek wilt voeren. Je plant de afspraak op deze manier direct in mijn agenda in.
Stap 2
Je ontvangt een bevestiging van onze afspraak met daarin een link naar de online omgeving waar we elkaar spreken.
Stap 3
We spreken elkaar online op de afgesproken datum en tijd. Ik kan niet wachten en kijk ernaar uit om met jou in gesprek te gaan!

Let’s meet!

Op zoek naar een alternatief?

Is 1-op-1 coaching nog een stap te ver voor je gevoel? Dan is De Focus Club misschien iets voor je! Plan een gratis brainstormsessie in om samen te kijken wat het beste bij jou past.

Maar.. hoe zit dit?

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om in 1x, per kwartaal of per maand te betalen. 

Ik ben nog niet ingeschreven bij de KVK, is dat een probleem?

Dat geeft helemaal niets! Het belangrijkste is dat je de drive hebt om iets tofs op te gaan zetten of daar al mee bezig bent en dat wilt gaan uitbouwen. En als je straks wel ingeschreven bent bij de KVK, weet dat je dan deze investering alsnog kunt meenemen als zakelijke kosten in je aanloopfase. Lekker toch?

Krijg ik een btw factuur?

Ja zeker! Bij iedere betaling krijg je een factuur met daarop BTW, zodat je deze kunt opvoeren in je zakelijke administratie.

Ook als je in termijnen betaalt, krijg je steeds netjes een factuur opgestuurd.

Ben je nog niet ingeschreven bij de KVK? Weet dat je dan deze investering alsnog kunt meenemen als zakelijke kosten in je aanloopfase. Lekker toch?

Is dit iets voor mij?

Jij bent de enige die deze vraag kan beantwoorden. Waar twijfel je aan? Vind je het spannend om in jezelf en in je onderneming te investeren? Dat geeft niet hè? Dat is hartstikke normaal.

Ik vond het ook super spannend om te gaan starten met ondernemen en om er volledig voor te gaan. Maar wauw, wat heeft het me veel gebracht.

En vraag je eens af wat het met je doet als je er nu niet voor gaat? Als je jezelf dit avontuur niet gunt? Hoe zit je er dan bij over een half jaar of een jaar als je nu geen actie onderneemt? Is dat wat je wilt?

Plan eens een gratis brainstormsessie met mij in, dan kijken we of wij een match zijn en of ik je verder kan helpen!