"Ik heb het gevoel dat er meer is in het leven, maar ik weet niet wat?!"

WEET JIJ NIET WELKE KANT JE OP WILT?

En herken je je in het volgende?

Ik heb het gevoel dat er meer is in het leven;

Ik zou stiekem zo graag iets anders gaan doen qua werk;

Ik beland ’s avonds vaak uitgeput op de bank en doe niets leuks meer voor mezelf;

Ik ben altijd druk met het zorgen voor anderen, omdat het belangrijk vind dat zij blij zijn;

Ik heb weinig tijd voor mezelf;

Ik leg de lat altijd heel hoog voor mijzelf.

 

WIL JIJ OOK IEDERE DAG VOL ENERGIE THUISKOMEN NA EEN WERKDAG?

En hoe zou het voor jou zijn, als jij…

 

 

  • …weet wat de dingen zijn waar je energie van krijgt en daarvan veel meer in je leven creëert;
  • …als je iedere dag het gevoel van enthousiasme en rust voelt;
  • …inzicht hebt in welke richting je op wilt met je leven en welke stappen je daarvoor kunt zetten;
  • …weer écht durft te dromen en die dingen gaat doen waar jij blij van wordt;
  • …een groep van gelijkgestemden om je heen hebt die jou volledig begrijpen en supporten;
  • …weet hoe fijn het is om je bezig te houden met de dingen waar jij van droomt?

 

 

 

Ik weet hoe je je voelt. Ik vergat ook altijd het belangrijkste: mijzelf!

Ik was mega perfectionistisch, deed precies wat er van me gevraagd werd en wilde iedereen tevreden houden. Daarbij vergat ik één ding: mezelf. Ik leefde mijn leven, maar was compleet vergeten wat het was dat IK wilde. Daardoor werkte ik in een functie die helemaal niet bij me paste, maar ik wist ook helemaal niet wat ik dan wél wilde. Daardoor belandde ik dag na dag moe en energieloos op de bank met steeds meer lichamelijke (stress)klachten.

Inmiddels heb ik een switch gemaakt en nu ben ik gezond, ervaar ik rust en heb ik super veel tijd voor mezelf. Ik heb ontdekt wie ik écht ben, wat ik wil en wat mij gelukkig maakt. Ik leef nu mijn droom: ik reis de wereld rond, organiseer workshops en mag de leukste mensen coachen, mensen zoals jij. Dat maakt me zó gelukkig.

En dat gun ik jou ook!

THEMA’S COACHING

Tijdens de coaching help ik je sowieso met onderstaande thema’s:

ENERGIE

Wat is energie? Waar krijg je energie van? Wat kost je energie? Hoeveel tijd besteed je daadwerkelijk aan de dingen waar je energie van krijgt? Doe je genoeg leuke dingen of zou je daar meer van willen?

DROMEN

Waar droom je van? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar krijg je vlinders van in je buik? Wat staat er op jouw bucketlist? Of weet je niet meer zo goed waar je van droomt? Hoe kun je dat weer gaan ontdekken?

ME-TIME

Hoeveel tijd heb je eigenlijk voor jezelf? Om op te laden en om dingen te doen die jij leuk vindt? Hoe kun je er nu voor zorgen dat je week meer van dit soort momenten gaat bevatten? Hoe zorg je voor voldoende me-time?

OBSTAKELS

Doe je nu de juiste dingen om jouw dromen te gaan waarmaken? Wat houd je nog tegen? Waar twijfel je over? Waar ben je onzeker over?
Wat proberen die stemmetjes in je hoofd jou wijs te maken?

OP DEZE MANIER KUNNEN WE SAMENWERKEN

Het is mogelijk dat jouw werkgever dit traject vergoedt. Wil je hier meer over weten?
Ik vertel je er graag meer over tijdens ons gratis inspiratiegesprek.

RESULATEN 2 MAANDEN

Na 2 maanden heb je duidelijk hoe je jouw leven zo indeelt dat er meer tijd voor jou is en heb je eindelijk weer meer energie! Ook wordt steeds duidelijker waar je van droomt en waar je naartoe wilt.
Je hebt een stappenplan hoe je daar kunt komen en daarvoor heb je de eerste stappen al gezet. Yes!!

RESULTATEN 4 MAANDEN

Na 4 maanden weet je waar je naartoe wilt met je leven en heb je daarin al geweldige stappen gezet. Wat is het leven toch geweldig als je doet wat JOU gelukkig maakt! Je laat je ook niet meer tegenhouden door jouw obstakels, overtuigingen en belemmerende gedachten. Je ziet inmiddels in dat er altijd mogelijkheden zijn. Zó fijn!

RESULTATEN 6 MAANDEN

Na 6 maanden heb je echt een heel ander leven. Je weet waar je écht gelukkig van wordt en creëert een leven dat daarbij past. Je voelt je super goed, zit lekker in je vel en kan je bijna niet meer voorstellen dat het ooit anders is geweest. Je ervaart iedere dag meer inspiratie, creativiteit en doet wat jij het allerliefste wilt doen. Ongelofelijk!

DIT IS ALLEEN GESCHIKT VOOR AMBITIEUZE MILLENIALS DIE…

 

zichzelf regelmatig de vraag stellen: ‘Is dit het nou?;

aan ieders verwachtingen willen voldoen en zichzelf daarbij uit het oog verliezen;

de lat heel hoog leggen voor zichzelf en anderen;

heel graag een baan willen die bij ze past en waarin ze zichzelf kunnen zijn;

nu echt willen ontdekken wat ze willen en daar ook volledig voor gaan;

bereid zijn om in actie te komen en resultaten te gaan boeken;

die helemaal klaar zijn voor verandering en nu echt stappen willen gaan zetten!

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM VANAF VANDAAG VOLLEDIG VOOR JEZELF TE KIEZEN?

 

Plan dan hieronder een gratis vrijblijvend inspiratiegesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw situatie, waar je tegenaan loopt en waar je hulp bij kunt gebruiken.

Hoe werkt het?

  1. Kies hieronder een datum die jou schikt;
  2. Je ontvangt een bevestiging van onze afspraak met daarin een link naar de online omgeving waar we elkaar spreken.
  3. We spreken elkaar online op de afgesproken datum en tijd.