Ontdek je bestemming

"Ik heb het gevoel dat er meer is in het leven, maar ik weet niet wat?!"

WEET JIJ NIET WELKE KANT JE OP WILT?

En herken je je in het volgende?

Ik heb het gevoel dat er meer is in het leven;

Ik zou stiekem zo graag iets anders gaan doen qua werk;

Ik beland ’s avonds vaak uitgeput op de bank en doe niets leuks meer voor mezelf;

Ik ben altijd druk met het zorgen voor anderen, omdat het belangrijk vind dat zij blij zijn;

Ik heb weinig tijd voor mezelf;

Ik leg de lat altijd heel hoog voor mijzelf.

 

WIL JIJ OOK IEDERE DAG VOL ENERGIE THUISKOMEN NA EEN WERKDAG?

En hoe zou het voor jou zijn, als jij…

 

 

  • …weet wat de dingen zijn waar je energie van krijgt en daarvan veel meer in je leven creëert;
  • …als je iedere dag het gevoel van enthousiasme en rust voelt;
  • …inzicht hebt in welke richting je op wilt met je leven en welke stappen je daarvoor kunt zetten;
  • …weer écht durft te dromen en die dingen gaat doen waar jij blij van wordt;
  • …een groep van gelijkgestemden om je heen hebt die jou volledig begrijpen en supporten;
  • …weet hoe fijn het is om je bezig te houden met de dingen waar jij van droomt?

 

 

 

Ik weet hoe je je voelt. Ik vergat ook altijd het belangrijkste: mijzelf!

Ik was mega perfectionistisch, deed precies wat er van me gevraagd werd en wilde iedereen tevreden houden. Daarbij vergat ik één ding: mezelf. Ik leefde mijn leven, maar was compleet vergeten wat het was dat IK wilde. Daardoor werkte ik in een functie die helemaal niet bij me paste, maar ik wist ook helemaal niet wat ik dan wél wilde. Daardoor belandde ik dag na dag moe en energieloos op de bank met steeds meer lichamelijke (stress)klachten.

Inmiddels heb ik een switch gemaakt en nu ben ik gezond, ervaar ik rust en heb ik super veel tijd voor mezelf. Ik heb ontdekt wie ik écht ben, wat ik wil en wat mij gelukkig maakt. Ik leef nu mijn droom: ik reis de wereld rond, organiseer workshops en mag de leukste mensen coachen, mensen zoals jij. Dat maakt me zó gelukkig.

En dat gun ik jou ook!

Toen ik in februari 2020 met Kim in gesprek raakte via Instagram, had ik nooit durven dromen dat er zóveel moois uit het coachingstraject zou komen. Waar ik eerst vooral geïnteresseerd was in haar workshop ‘Wat wil je nou echt?’ – want ja, wat wílde ik nou echt – besloot ik na lang twijfelen toch een traject van drie maanden met Kim aan te gaan. De beste beslissing ooit. Grote dromen, kleine stapjes. 

Wat voorzichtig begon met klussen opzeggen waar ik geen voldoening meer uit haalde en een tariefverhoging bij een andere opdrachtgever, eindigde in een steeds concreter doel: m’n parttime baan in loondienst opzeggen en volledig te gaan ondernemen. Na drie maanden was ik nog niet klaar en een paar maanden later verlengde ik het traject. Nog meer kleine en grote stappen. En nu? Leef ik het vrije ondernemersleven waar ik vorig jaar nog zo van droomde en zijn de dagen gevuld met te gekke opdrachten waar ik zó blij van word.

Met alleen ‘bedankt’ zou ik alles waar Kim me bij heeft geholpen echt tekort doen. Dus Kim: ONWIJS bedankt!

Kim

Tekstschrijver | Eindredacteur | Content manager

THEMA’S COACHING

Tijdens de coaching help ik je sowieso met onderstaande thema’s:

ENERGIE

Wat is energie? Waar krijg je energie van? Wat kost je energie? Hoeveel tijd besteed je daadwerkelijk aan de dingen waar je energie van krijgt? Doe je genoeg leuke dingen of zou je daar meer van willen?

DROMEN

Waar droom je van? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar krijg je vlinders van in je buik? Wat staat er op jouw bucketlist? Of weet je niet meer zo goed waar je van droomt? Hoe kun je dat weer gaan ontdekken?

ME-TIME

Hoeveel tijd heb je eigenlijk voor jezelf? Om op te laden en om dingen te doen die jij leuk vindt? Hoe kun je er nu voor zorgen dat je week meer van dit soort momenten gaat bevatten? Hoe zorg je voor voldoende me-time?

OBSTAKELS

Doe je nu de juiste dingen om jouw dromen te gaan waarmaken? Wat houd je nog tegen? Waar twijfel je over? Waar ben je onzeker over?
Wat proberen die stemmetjes in je hoofd jou wijs te maken?

“Begin 2020 moest ik mijn wereldreis afbreken vanwege corona. In plaats van bij de pakken neer te zitten en te wachten tot we weer mochten, besloot ik om een andere grote droom waar te maken. Van mijn hobby mijn werk maken.

Ik wilde een bedrijf opzetten om mijn diensten als reiscoach aan te bieden. Vol goede moed dook ik in het ondernemerschap en voelde me al snel overweldigd. Ik kwam er al vrij snel achter dat ik hulp kon gebruiken maar twijfelde enorm om een grote investering te doen in een nog niet bestaand bedrijf (zonder omzet).

Via Instagram ben ik in contact gekomen met Kim en na een hele fijne kennismaking kon ik geen reden bedenken om nee te zeggen tegen een samenwerking! Samen zijn we aan de slag gegaan en Kim heeft me geholpen om sturing te geven, me te helpen om prioriteiten te stellen en alles wat gedaan moest worden in behapbare stappen op te delen. Kim denkt écht met je mee en past haar adviezen aan op jouw wensen en situatie. Precies wat ik nodig had. Ze komt met goede ideeën en initiatieven en zorgt ervoor dat je jouw doel voor ogen houdt. Wil je tussendoor sparren of zit je er even doorheen? Of misschien een succesje delen? Ze staat altijd voor je klaar!

Kim, je bent een topper! Ik ben ontzettend blij met je en het coachingstraject van 6 maanden is absoluut de investering waard.”

Renee

Reiscoach

OP DEZE MANIER KUNNEN WE SAMENWERKEN

Het is mogelijk dat jouw werkgever dit traject vergoedt. Wil je hier meer over weten?
Ik vertel je er graag meer over tijdens ons gratis inspiratiegesprek.

Voordat ik startte met dit coachingstraject, had ik erg veel last van perfectionisme, belemmerende overtuigingen en vergeleek ik mezelf heel veel met anderen. Nu ik door Kim gecoacht ben, heb ik geleerd om veel meer los te laten,  te relativeren en mijn gedachten om te zetten in bekrachtigende overtuigingen. Ik raad de coaching van Kim aan, want ze is een enorm lief en leuk mens, ze luistert goed naar je en ze laat je altijd minder slecht over jezelf voelen. Ook haar opdrachten zijn erg goed en echt gericht op wat jij nodig hebt. Soms was het wat confronterend, maar het heeft me daardoor juist verder geholpen. Ik ben heel blij met de hulp van Kim!

Lianne

Auteur

DIT IS ALLEEN GESCHIKT VOOR AMBITIEUZE MILLENIALS DIE…

 

zichzelf regelmatig de vraag stellen: ‘Is dit het nou?;

aan ieders verwachtingen willen voldoen en zichzelf daarbij uit het oog verliezen;

de lat heel hoog leggen voor zichzelf en anderen;

heel graag een baan willen die bij ze past en waarin ze zichzelf kunnen zijn;

nu echt willen ontdekken wat ze willen en daar ook volledig voor gaan;

bereid zijn om in actie te komen en resultaten te gaan boeken;

die helemaal klaar zijn voor verandering en nu echt stappen willen gaan zetten!

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM VANAF VANDAAG VOLLEDIG VOOR JEZELF TE KIEZEN?

 

Plan dan hieronder een gratis vrijblijvend inspiratiegesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw situatie, waar je tegenaan loopt en waar je hulp bij kunt gebruiken.

Hoe werkt het?

  1. Kies hieronder een datum die jou schikt;
  2. Je ontvangt een bevestiging van onze afspraak met daarin een link naar de online omgeving waar we elkaar spreken.
  3. We spreken elkaar online op de afgesproken datum en tijd.